Jordemoder til Slagelse Jordemodercenter, Gynækologisk-Obstetrisk afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger jordemødre, der brænder for gode fødsler, sammenhængende forløb og bæredygtige jordemoderliv.

På Slagelse fødested kan du arbejde bredt i jordemoderens virksomhedsområde gennem vagt og funktioner på Fødeafsnit, Fødemodtagelse, Graviditetsafsnit og evt. Jordemoderkonsultation.

Vi finder følgende perspektiver værdifulde:

  • At se familiernes forløb som en helhed
  • Kontinuitet i familiens forløb og gode fødselsoplevelser
  • Mere af det gode og ”bæredygtige jordemoderliv” – både for den nyuddannede og den erfarne
  • Jordemødre hjælper hinanden og flytter sig med vagtens kliniske opgaver – vi kan meget, når vi er ”sammen om”!
  • Frugtbart tværfagligt samarbejde, hvor der dagligt er plads til flerstemmighed og indflydelse
  • Vi tror på det gode ved refleksion over egen faglighed, praksis og kommunikation. Fælles refleksion efter samarbejde udvikler faglighed i stort og småt og opbygger den psykologiske tryghed, som giver høj patientsikkerhed og kvalitet – og ikke mindst arbejdsglæde.
  • Stor medindflydelse på vagtskema og mulighed for fast afspadsering af nat- og weekendtillæg (F.eks. betyder fuldtidsansættelse ca. 32 timers ugentligt fremmøde og 5 timers fast afspadsering). Der er mulighed for overnatning på personalehotel.
  • Klinisk jordemoder supervisor til sparring (KJS) i alle vagter.

Hvem er vi?

Jordemødre varetager den normale graviditet, fødsel og barsel i Slagelse Jordemodercenter og er en del af Slagelse obstetriske afdeling. Vi er en specialafdeling, der – udover graviditetskomplikationer i eget optageområde - varetager visiterede patologiske graviditeter fra den sydlige del af [xxxxx] samt gravide på niveau 4, som er tilknyttet Familieambulatoriet. Neonatalafsnittet har regional funktion på abstinensbehandling af nyfødte og vi samarbejder tæt under graviditet og fødsel.

En større del af de gravide og familierne er sårbare. Vi arbejder i Tværfagligt Team på de gode, individuelle planer for forløb og prioriterer samtaler hos specialjordemoder ved fødselsangst samt sparring med socialrådgiver. Vi tilbyder individuel supervision af jordemødre efter behov.

Der er gode muligheder for at yde - og udvikle jordemoderfaglig omsorg for gravide, fødende og barslende med komplekse behov. Aktuelt afprøver vi, hvordan indretning af stue (infoskærme, WaveCare og Tjek Ind tavler) kan understøtte det gode indlæggelses- og fødselsforløb, fælles beslutningstagen og tværfagligt samarbejde.

Jordemødre assisterer jordemødre ved fødsler og akutte forløb og sørger for høj patientsikkerhed bl.a. gennem tjek af udstyr og ad hoc understøttelse af vagthavende jordemødre.

Vi arbejder målrettet med sundhedsfremme. Eksempler herpå er digital forældre- og fødselsforberedelse (film) og information tilpasset tidspunkt i forløb (Emento app) samt fokus på ”det vigtige” for kvinde og partner i alle vores kontakter.

Vi tror på, at fælles beslutningstagning er en vej til udvikling af svangreomsorgen. Langt er vi ikke nået, men viljen er der og afdelingen er i gang med at lægge fundamentet.

Tillidsbaseret og medinddragende ledelse er vores afsæt! Vi mener, at udvikling af jordemoderfaglig kvalitet og jordemødres bæredygtige arbejdsliv er noget, vi skaber sammen. TRIO faciliterer alle Jordemodercenterets processer fra personalemøder til organisering af arbejdet og arbejdsmiljømål.

Aktuelle udviklingsprojekter

Forskningsmæssigt deltager jordemødre og barselspersonale i to projekter: Få fordelene med fra starten (Ph. d. projekt om amning) og SundGraviditet (Ph. d. projekt med digitalt forløb for overvægtige gravide).

Aktuelt arbejder tre jordemødre i projekt Kendt Jordemoder (KJO), som er stærkt inspireret af arbejdsformen i Hjemmefødselsordning Sjælland. KJO er én måde at arbejde som jordemoder på. Vi vil udvikle og teste forskellige modeller for jordemoderarbejde, som matcher livsfaser og jordemodergruppens aktuelle behov for work-life balance, ”fortynding af vagtbelastning” og som kan supplere det klassiske vagtskema på en specialafdeling.

NSR arbejder i år fokuseret med digitalisering af kliniske – og organisatoriske processer samt klima indsats.

Fagligt arbejdes med at forebygge post partum blødning, store bristninger, dystoci og gravides ønske om sectio pga. fødselsangst.

Er du vores nye kollega?

Hvis du også finder det brede arbejde med jordemoderens kerneområde værdifuldt, så er Slagelse Jordemodercenter et godt bud på din kommende arbejdsplads.

Vi har en fast stilling og et vikariat til besættelse fra 1. oktober 2024. Vikariat er frem til 30. september 2025. Udgangspunkt er fuld tid.

Vi søger dig, som er autoriseret som jordemoder og brænder for:

  • den ukomplicerede- og komplicerede fødsel
  • jordemoderarbejde med indlagte gravide med komplikationer
  • elektivt sectio
  • akut og planlagt ambulant arbejde
  • efterfødselskonsultation (hørescreening, PKU og screening af kvinde)
  • jordemoderkonsultation
  • jordemoderstuderende (2.-, 4.- og 6. semesterstuderende) og de læringsprocesser, som giver høj kvalitet i jordemoderuddannelsen og jordemoderfaglig ballast for kommende nye kolleger
  • refleksion og feedback i team – både på monofaglige og tværfaglige forløb
  • udvikling af afdelingen gennem udveksling af gode ideer, opmærksomheder og perspektiver i det store og i det små

Har du lyst til at se afdelingen og høre mere?

Kom forbi til en snak, kaffe og rundvisning når vi holder ”Åbent Hus i Orangeriet” den 15. august kl. 10 -12

eller kontakt vicechefjordemoder Malene eller vicechefjordemoder Signe.

Ansættelsessamtaler 26. august.

Vi glæder os til at møde dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Slagelse
  • Torsdag den 22. august 2024

Lignende jobs

  • Jordemoderjob

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemødre til Føde-/ barselafsnittet, SUH Nykøbin...

    Mindre fødested, tæt på vandkanten og smuk natur, søger nye jordemoderkollegaer. Brænder du for den gode jordemoderfaglighed, den gode graviditet og fødsel, godt kollegialt samarbejde, og har du .
    • Jordemoder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Vikarstilling: Jordemødre til faste stillinger og ...

    Vi søger flere jordemoderkollegaer til føde- og svangreafsnittet på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi er en afdeling i udvikling og ønsker at få flere med på holdet! Vi har ogs..
    • Jordemoder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Klinisk kvalitets- og udviklingsjordemoder

    Klinisk kvalitets- og udviklingsjordemoder, treårigt vikariat. Delt stilling med 12 timers klinik og 25 timers kvalitet og udvikling. Vores kvalitet- og udviklingsjordemoder har fået tre års or..
    • Jordemoder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1