Erhvervsjournalist til Watch Medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Ambitiøs erhvervsjournalist til Danmarks største erhvervsredaktion

Vil du være en del af Danmarks største erhvervsredaktion? Og kunne du tænke dig at dække virksomheder og nøglepersoner i et af Danmarks største eksporterhverv med kritisk og uafhængig erhvervsjournalistik?

Watch Medier søger en ambitiøs journalist til vores redaktion i Århus i Jyllands-Postens nye domicil. Du bliver en del af AgriWatch, der dækker dansk landbrugs mange virksomheder. Og du skal sætte dagsorden med selvstændige historier og unikke vinkler om eksempelvis Danmarks grønne omstilling, jobskabelse, bæredygtighed, innovation og eksport i krydsfeltet mellem erhvervsliv og politik.

Watch Medier er en ung medievirksomhed med mere end 100 erhvervsjournalister på vores redaktioner i København, Århus, Oslo og Frankfurt. Vi laver kvalitetsjournalistik og dækker de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv. Vi vægter journalistisk faglighed højt, og vi tror på, at de bedste nyheder leveres af journalister, der ved, hvad de skriver om.

Vi er en fantastisk arbejdsplads med en uformel og inkluderende kultur, hvor trivsel og diversitet står højt på vores dagsordenen. Vi er sociale, vi hjælper hinanden, og vi har det sjovt.

Har du lyst til at være en del af en medievirksomhed, hvor der investeres massivt i kvalitetsjournalistik, og har du kendskab til eller lyst til at fordybe dig i landbruget? Du kan være nyuddannet eller erfaren – det er ikke afgørende. Det, du ikke mestrer endnu, kan vi lære dig.

Kan du genkende dig selv i følgende?

  • Vi arbejder i teams og når i mål sammen. Er du en stærk holdspiller, vil du passe godt ind
  • Man kan se, at du har et godt drive. For du tager naturligt initiativer og opsøger kilder og historier
  • Du motiveres af variation i dine opgaver og kan arbejde med citathistorier, portrætter og hurtige nyheder, såvel som de komplekse udfordringer i erhvervslivet og i dansk landbrug
  • Du får frihed og stort journalistisk ansvar og leverer selvfølgelig som aftalt
  • For den rette kandidat vil der også være mulighed for at tage ansvar som jourhavende og redigerende og samle trådene i den daglige dækning

Det du får hos AgriWatch:

  • Et fagligt udfordrende arbejde med unikke muligheder for fordybelse i en branche, der er en af de største bidragsydere til dansk økonomi
  • Du bliver en del af et bredt fagligt fællesskab, hvor vidensdeling vægtes med unikke muligheder for sparring på tværs af redaktioner
  • Gode karrieremuligheder
  • God work/life balance
  • Central arbejdsplads på havnen i Aarhus i Jyllands-Postens nye mediehus. For den rette kandidat kan det også være muligt med tjenestested på Rådhuspladsen i København

Ansøgningen: søg online

Yderligere oplysninger: Thomas Mørch, redaktør, AgriWatch – [email protected], tlf. 28 18 57 97. Hvis du vil høre nærmere om Watch Medier som arbejdsplads kan du også ringe til Mette Margrethe Thomsen, People Manager, Watch Medier. Tlf. 40 20 20 43.

Ansøgningsfrist: d. 27. september 2021. Vi afholder samtaler løbende.

Om os

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus. Vi er en startup med 130 medarbejdere, og vi forventer at blive mange flere. Du kommer ombord på et meget spændende tidspunkt, hvor vi fortsætter vækstrejsen med endnu større fokus på udlandet. Vi har redaktioner i JP/ Politikens Hus på Rådhuspladsen i København og i Jyllands-Posten nye domicil på havnen i Aarhus i inspirerende omgivelser, der stimulerer os journalistisk og socialt. Journalistisk adskiller vi os fra de brede erhvervsmedier ved også at tage små og mellemstore virksomheder seriøst. De udgør den usynlige rygrad i dansk erhvervsliv, og det er her, fremtidens vækst og innovation findes. Vores journalistisk er uafhængig, kritisk og fair og leveres af journalister, der ved, hvad de skriver om. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Århus C
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Journalist (praktik) i Århus

    Hos [xxxxx]æger du selv dit praktikforløb. Du får i løbet af praktikperioden indsigt i en masse forskellige opgaver med fokus på pressearbejde, og du vil få lov til at køre sager fra start ti..
    • Journalist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som journalister
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1