Vikarstilling: Redaktionschef til [xxxxx] Livsstil og Fakta i Aarhus - vikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du lyst til at være chef i en afdeling, der producerer nogle af landets mest kendte tv-programmer som Den Store Bagedyst, Bonderøven og Kender du Typen?

Brænder du for bredt, formateret samfunds- og livsstilsindhold, der knytter sig til danskernes hverdagsliv og værdier? Og kan du hjælpe det med at folde sig ud på både dr1, dr TV, dr2 såvel som på andre, digitale platforme?

dr Kultur, Børn og Unge i Aarhus søger en redaktionschef til midlertidigt at erstatte en af vores dygtige redaktionschefer, der skal løfte et særligt projekt de næste knap to år. Du vil komme til at lede en af Danmarks dygtigste og mest fortælleglade tv-afdelinger, hvor du vil udgøre halvdelen af en chef-duo.

Ansvar og arbejdsopgaver
Som redaktionschef får du det praktiske og formelle programansvar for det dr-indhold, der skal samle allerflest danskerne, inspirere og vise os både velkendte og overraskende sider af os selv og fællesskabet. Du skal stå i spidsen for udvikling af helt nye programidéer samt sikre, at eksisterende formater hele tiden holdes sprøde.

Du har ansvaret for personale, herunder rekruttering og kompetenceudvikling, program- og afdelingsøkonomi samt interne og eksterne samarbejder.

De to redaktionschefer leder afdelingen sammen, og din makker er rutineret i såvel ledelses- som programopgaven.

Profil

• Du har en mediefaglig videregående uddannelse fx i medievidenskab eller som journalist

• Du har erfaring med ledelse, har en stejl indlæringskurve og ved ofte, hvad du vil

• Du er strategisk tænkende, dygtig til at kommunikere og kan formidle dine ideer og visioner levende, engagerende og med humor

• Du trives i rollen som leder i et kreativt miljø og sætter barren højt – når det gælder kvalitet, ordentlighed og etik

• Du deler vores ambition om at samle danskerne på tværs af geografi, generationer og interesser

• Du har erfaring med hele tv-produktionsprocessen fra idé til konceptudvikling til pre- og postproduktion

• Du er fortrolig med 360-graders tænkning, har viden om og fokus på streamingpotentiale og andre digitale muligheder i programbrands

• Du er helhedstænkende og kan jonglere både hensynet til egen afdeling og til, at vi i direktørområdet tror på, at man kun lykkes, når alle lykkes

Der er tale om et vikariat med tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale, der løber i knap to år.

Om afdelingen
dr Livsstil og Fakta er en del af dr Kultur, Børn og Unge og har adresse i Aarhus på Olof Palmes Allé. I dr i Aarhus samarbejdes der på tværs med afdelingerne B&U og Programproduktion Vest samt husets øvrige afdelinger. Livsstil og Fakta tæller ca. 60 medarbejdere, primært journalister og tilrettelæggere, der ud over ovenstående titler producerer bl.a. Nak & Æd, Gintberg på kanten, 180 dage, Hammerslag, Maddysten og mange flere. Afdelingen tæller også en radio- og podcast-redaktion, der bla. producerer Bogselskabet og Supertanker (P1).

Kontakt
dr ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende redaktionschef i Kultur, Børn og Unge, Signe Aggerholm, på [email protected] eller 28547243.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side af opslaget.

Vi afholder samtaler hurtigt og løbende. Forløbet kan involvere tests.

Ansøgningsfrist: Mandag den 9. september


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Århus N
  • Mandag den 09. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Århus N over tid

Dato Alle jobs som journalister
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2