VJ til TV-Glad i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Har du lyst til at arbejde med din faglighed i et skønt og levende miljø, hvor god kollegialitet betyder lige så meget som et flot medieprodukt? Så er muligheden lige her, for vi savner en kollega til at indgå i den journalistiske profil sammen med resten af TV-Glad teamet.

Om os

TV-Glad er verdens første tv-station for udviklingshæmmede og en del af Glad Fonden. Der er aktuelt fire afdelinger beliggende i København, Ringsted, Aabenraa og Esbjerg, som arbejder tæt sammen om at udføre TV-Glads mediestrategier.

Vi producerer indhold til alle TV Glads medieplatforme, som er landsdækkende lokal-tv, vores egen kanal på tv-glad.dk og så selvfølgelig sociale medier.

I vores redaktion er vi 19 medarbejdere og 16 af os har forskellige funktionsvariationer. Hos os får du en hverdag i en uhøjtidelig atmosfære, hvor der er stor variation i udfordringerne og som regel højt humør. Der samarbejdes desuden tæt med film og medielinjen på Glad STU.

I september flyttede vi ind i helt nyindrettede funktionelle og skønne lokaler, beliggende få minutters gang fra banegården i Esbjerg.

Om dig

Du har selvfølgelig styr på din journalistiske værkstøjskasse og elsker at fortælle medrivende og vedkommende historier. Vi forventer, at du både kan arbejde journalistisk med tilrettelæggelse, stortrives bag et kamera og også kan tage en tørn med redigering. Vi bruger FCPX.

Kan du kende dig selv i beskrivelsen, så er du måske vores nye kollega. Du skal have stor lyst til at arbejde i en socialøkonomisk virksomhed sammen med kolleger ansat på mange forskellige vilkår.

Om stillingen

Vi søger en ny kollega der kan tiltræde 1. Januar 2023. Stillingen er en fuldtidsstilling og ansættelse og aflønning sker i henhold til Glad Fondens overenskomst, der som socialøkonomisk virksomhed ikke er lønførende.

Du vil få et tæt samarbejde med afdelingschef Sanne Hansen som du også refererer til. Herudover er der et stærkt samarbejde med både den lokale medieredaktion og TV-Glads chefredaktør Nathalie Bitton, der sætter rammerne for udøvelsen af den fælles mediestrategi.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte os:

Katrine Baumgardt, journalist - mobil 2711 2487.

Sanne Hansen, afdelingschef - mobil 2369 1935.

Send din motiverede ansøgning samt dit CV til os på [email protected]

Send den senest den 23. november – vi afholder samtaler fredag den 25. november 2022. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Esbjerg
  • Onsdag den 23. november 2022

Lignende jobs

  • Journalist i Esbjerg

    Elsker du at grave dig ned i komplicerede sager og gå kritisk til kilderne for at lave vigtige historier, som folk snakker om? Så er det dig, vi mangler til vores dygtige hold i Esbjerg.Har du fulg..
    • Journalist
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Journalist i Vejen

    Elsker du også stærk og vedkommende lokaljournalistik med læseren i centrum? Så er det nu, du kan søge stillingen som journalist på JydskeVestkystens lokalredaktion i Vejen.Om jobbetDu bliver en de..
    • Journalist
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som journalister
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1