Videojournalist til fortællinger fra den naturvidenskabelige verden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Kan du formidle forskning og naturvidenskab præcist og kreativt på video og i billeder? Så er du måske vores nye kollega i kommunikationsafdelingen på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet.

Som vores kommende kollega bliver du del af et hold med store ambitioner, en bred vifte af opgaver og et stærkt kollegialt fællesskab. I det fællesskab får du ansvaret for fakultetets produktionen af video og billeder til både SCIENCE og Københavns Universitets digitale platforme. Du skal kunne arbejde selvstændigt med at finde, producere og versionere relevante og spændende historier – det kan eksempelvis være indenfor strategisk prioriterede emner som klimaforandringer, grøn omstilling, fremtidens fødevarer og behovet for nye teknologier.

Uanset emnet eller kanalen sætter vi en ære i at levere vedkommende og velkommunikeret indhold i en inspirerende og kreativ visuel opsætning, der rammer de mange forskellige målgruppers behov for kommunikation. Det er vigtigt, at du har forståelse for, hvilke formater, der gør sig godt på forskellige kanaler. En stor del af jobbet er at udvikle og udforske nye formater til forskellige medieplatforme.

I jobbet kommer du til at tale med mange af verdens dygtigste forskere på deres felt, så du skal synes, at det er spændende at sætte dig ind i ny og udfordrende forskning og kunne omsætte den viden til korte, men fængende og relevante videoer. Derfor er det vigtigt, at du har dine journalistiske færdigheder i orden og kan vinkle en video skarpt og vedkommende, men uden at gøre vold på forskningsresultatet.

Du skal være ansvarlig for videoproduktioner fra research til færdig produktion, så du skal være nysgerrig, have overblik og være omstillingsparat. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegerne i SCIENCE Kommunikation, især vores SoMe-redaktør, studerende og forskere, så du skal være god til at samarbejde. Soloridt er ikke for os.

Din profil:

Vi forventer, at du

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne videojournalist
  • Har stor erfaring med at producere video og foto og et sikkert greb om de journalistiske færdigheder og metoder
  • Arbejder rutineret med håndtering af kameraer, lyd og lyssætning
  • Arbejder hjemmevant i redigeringsprogrammer som Final Cut Pro eller Adobe Premiere
  • Arbejder hjemmevant i Adobe Photoshop
  • Det er en fordel at have erfaring med Adobe After Effects eller lignende motion graphics programmer
  • Har god indsigt i tendenser, muligheder og begrænsninger på sociale medier
  • Bruger din faglighed til at skabe gode produktioner – også i samarbejde med forskere og studerende for hvem videoproduktion og foto er første gang
  • Har gode engelskkundskaber

Som person er du en ansvarsbevidst holdspiller, og du trives med at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer i en stor og kompleks organisation. Du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til nye opgaver og udfordringer, der opstår undervejs.

Til gengæld byder vi dig indenfor i et team på 14 medarbejdere med et rigtig solidt kollegialt fællesskab. Vi sparrer og støtter, giver konstruktiv feedback og er enige om ikke at tage os selv alt for højtideligt. Og så finder vi nemt en undskyldning for at samles og fejre et veludført stykke arbejde eller en dejlig torsdag.

Kommunikationsafdelingen er en del af SCIENCE Sekretariat, Kommunikation og Policy, der har cirka 35 medarbejdere fordelt på de tre sektioner. Kontorets centrale opgave er at fremme udviklingen af et sammenhængende, klart profileret og positioneret fakultet, hvis viden, uddannelser, forskning og formidling bidrager til at løse samfundets udfordringer.

Løn og ansættelsesvilkår

Hvis du har en professionsuddannelse som TV- og Medietilrettelægger eller journalist eller har en bachelor fra SDU i journalistik – linje A, vil løn og ansættelsesvilkår være i henhold til gældende overenskomst for journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten, hvor lønnen er anciennitetsbestemt.

Hvis du har en kandidatuddannelse som fx cand.mag i film- og medievidenskab på baggrund af en bacheloruddannelse (dog ikke en bachelor fra SDU i journalistik – linje A), vil du blive indplaceret som akademisk medarbejder i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten hvor lønnen er anciennitetsbestemt.

Der vil i begge indplaceringer være mulighed for at forhandle et tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrette arbejdet fleksibelt.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 15. september 2022. Vedlæg dit uddannelsesbevis og gerne et eller to eksempler på dit arbejde. Ansættelsessamtaler finder sted 23. september 2022. Ansøgere, som går videre til 2. samtale, skal løse en faglig opgave inden 2. samtale, der finder sted 30. september 2022. Vi forventer, at du kan tiltræde jobbet 1. december 2022.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om fakultetet på www.science.ku.dk. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte videojournalist Emilie Thejll-Madsen, tlf. 40 43 59 94 (vores nuværende dygtige medarbejder i stillingen) eller kommunikationschef Birgitte Lyhne, tlf. 93 56 58 64.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen

Om SCIENCE

SCIENCE’s væsentligste opgave at bidrage til løsning af de store udfordringer, vi står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på bl.a. naturressourcer og markante klimaforandringer - både nationalt og globalt. Samtidig skal fakultetet være med til at skabe økonomisk vækst og levere dygtige kandidater med de kompetencer, som samfundet har brug for. Det gør vi i et tæt samarbejde med erhvervslivet og offentlige myndigheder, organisationer og andre universiteter såvel herhjemme som i udlandet. SCIENCE har 4.000 ansatte, 10.000 bachelor- og kandidatstuderende og et årligt budget på cirka 2,5 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Frederiksberg C
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Journalist i København K

    Har du lyst til at blive en del af et nichemedie i rivende udvikling, så har du nu muligheden i en deltidsstilling på NB-Ældre. Vi søger en journalist i ca. 18 timer om ugen til at dække området sa..
    • Journalist
    • København K
    Få mere info
  • Journalist i København

    Er du interesseret i politik, evner at vinkle skarpt og skriver godt? Så er du forhåbentlig Berlingskes nye ‘Christiansborg’-journalist med fast base i newsroom i Pilestræde.På Berling..
    • Journalist
    • København
    Få mere info
  • Journalist i København K

    Er du interesseret i politik, evner at vinkle skarpt og skriver godt? Så er du forhåbentlig Berlingskes nye ‘Christiansborg’-journalist med fast base i newsroom i Pilestræde.
    • Journalist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som journalister
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0