Radioredaktør med ansvar for P2 og P5

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en radioredaktør der tænker strategisk og har mærkbare ambitioner, og tydelige visioner, for hvordan DR – særligt P2 og P5 - skal formidle både klassisk musik samt rytmisk musik der stadig holder.

Midt i radioens og lydens nye guldalder får du som radioredaktør for P2 og P5 ansvaret for to succesfulde kanaler i hastig udvikling. P2 er Danmarks største og vigtigste fællesskab for klassisk musik, og P5 er på rekordtid vokset fra en nichekanal til at være et vigtigt fællesskab for modne radiolyttere over 55. Som redaktør for de to kanaler kommer du til at sætte rammer og retning for, hvilke programmer og digitale tilbud, herunder podcasts, der skal nå lytterne under de to veletablerede radio-brands.

Jobbet omfatter det strategiske ansvar for at sikre at både P2 og P5 fortsat har gennemslagskraft i deres respektive målgrupper. P2 står over for at skulle udvikle nye klassiske musiktilbud på såvel flow som podcast, og P5 er på vej mod at introducere regionale nyhedsopdateringer og en helt ny indholdsprofil med større journalistisk tyngde. Det er med andre ord en kompleks arbejdsopgave, der kræver overblik over forskellige målgrupper og brugerbehov i et landskab, der i stigende grad bliver mere digitalt.

Vi ser gerne at du har erfaring fra publicistiske medier herunder meget gerne både erfaring med musik- og journalistisk indhold. Du behøver ikke være decideret ekspert udi hverken klassisk eller rytmisk musik, men vi forventer en grundlæggende musikforståelse der gør dig i stand til at vurdere de to kanalers musikprofil og programsammensætning.

Mere konkret søger vi en kollega, der:

  • Har erfaring med at udvikle radio, lyd og også gerne digitale medier
  • Tænker analytisk og strategisk og kommunikerer klart både mundtligt og skriftligt
  • Inspirerer, motiverer og sætter en ære i godt samarbejde hvor du sætter rammer og retning, men ikke definerer det endelige produkt i detaljer
  • Har erfaring med at styre større og komplekse opgaver.
  • Har en journalistisk, musisk eller anden relevant mediemæssig baggrund.

Vi kan til gengæld tilbyde et job med fokus på udvikling, hvor visionære tanker og mærkbare ambitioner er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du bliver en del af DR Medier, der lægger strategier og spor for DRs kanaler, platforme og programmer. Det sker i tæt samarbejde med DRs indholdsproducerende redaktioner, der leverer indholdet og har ansvaret for den daglige drift.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit indendørs miljø og metro lige til døren.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte radiochef, Gustav Lützhøft 6021 41 41 eller [email protected].

Din ansøgning kan betragtes som modtaget i DRs systemer, når du som kvittering får et autosvar fra DR HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Onsdag den 16. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København S over tid

Dato Alle jobs som journalister
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1