Redaktionschef for Medieindhold, P2 og P8

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Fra 1. januar 2020 samles DR’s Kor & Orkestre, Koncerthuset, P2 og P8 i én afdeling under navnet: ”DR Koncerthuset, den levende musik og P2.”

Afdelingen er en del af DR Kultur, Børn og Unge.

I den sammenhæng søger vi en ny redaktionschef med stort hjerte for musikken og bred erfaring med medier. Du skal DRive og udvikle det medieindhold, som har den klassiske musik, sangen og jazzen som kerneområde, dvs. både de to eksisterende radiokanaler P2 og P8 samt biDRage til at udvikle DR’s formidling af musikken på tv og digitalt. Stillingen er med reference til chefen for ’DR Koncerthuset, den levende musik og P2’, Kim Bohr.

P2 er den klassiske kanal i Europa med den største procentvise lytning i hjemlandet. Kanalen er for alle der kan lide lyden af klassisk – og har derfor en bred vifte af programmer til både kernelyttere og stemningslyttere. Sideløbende den daglige DRift ønsker vi fortsat at skabe fyrtårnsproduktioner, som f.eks. vores podcasts om Gade, Beethoven, Wagner og Nielsen, som sætter aftryk hos lytterne.

P8 Jazz er jazzelskernes kanal, og har, med sin mission om at bygge bro mellem standarDRepertoiret og den nye jazz, et stigende antal lyttere. (P8 Jazz skulle som følge af DR’s spareplan lukke 1.1. 2020, men som følge af en ekstra bevilling fra Kulturministeriet er lukningen foreløbig udsat til 1.1.2021.)

DR er de senere år på TV lykkedes med at få den levende musik bredt ud på DR’s kanaler. Med programmer som den Klassiske Musikquiz, DRK Klassisk, Dagens Sang, Live fra Højskolesangbogen, Klassisk Top50 med meget mere, deler vi den levende musik med alle der har lyst til at lytte og se med. Du får ansvaret for at producere og udvikle transmissioner fra DR Koncerthuset samt biDRage til, at DR’s øvrige TV-producerende afdelinger fortsat udvikler nye programmer, der bruger den levende musik.

Fællesnævneren er, at vi leverer musik af højeste kvalitet, formidlet med viden og begejstring.

Det samlede område vil have omkring 25-30 faste medarbejdere samt et bredt netværk af freelancere og værter som alle brænder for musikken. Du kommer til at arbejde i Jean Nouvels Koncerthus omgivet af mediefolk, musikere, producenter og masser af gæster fra ind- og udland.

I et hus præget af energi, stor produktivitet og høj faglighed får du den vigtige opgave at realisere de muligheder, der ligger i et endnu tættere samspil mellem medieplatforme, den levende musik både i Koncerthuset og blandt orkestre, festivaler og kor rundt i landet. Det er dit ansvar at sikre, at såvel de to radiokanaler som TV og web også fortsat har en tæt relation og er i fortløbende kontakt udadtil i det danske og internationale musikmiljø. Det kræver at du har gode samarbejdsevner, strategisk tæft og masser af energi og lyst til udvikling.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har stor erfaring på radioområdet med at lede indholdsudvikling og -produktion og brænder for at formidle og begejstre med musikken på alle platforme.

  • Har indsigt, forståelse og netværk inden for især den klassiske musik og jazzen

  • Har stor forretningsforståelse for udviklingen på mediemarkedet og erfaring med at omsætte den til konkrete programmer og ideer på både radio, tv og digitalt

  • Er i stand til at tænke nyt og kan motivere til at flytte grænser.

  • Er en erfaren personaleleder, der både kan holde styr på projekterne og skabe retning

  • Er i stand til at udvikle nye initiativer og samle kolleger og medarbejdere om nye opgaver.

  • Sætter barren højt hver dag – både når det gælder ordentlighed, kvalitet og etik

Kontakt

Organisatorisk er afdelingen en del af DR Kultur, Børn og Unge og har aDResse i DR Byen i København. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Lene Nordin på [email protected] eller tlf. 2011 4409.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer snarest og senest den 4. november 2019.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opforDRer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Stillinger i DR søges elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” nederst i opslaget.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Mandag den 04. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København S over tid

Dato Alle jobs som journalister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1