Reporter til [xxxxx] Nyheder på Messenger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Stillingen 

dr Nyheder udkommer alle hverdage på Messenger med dagens vigtigste nyheder for de 18-24 årige. Vores løfte til brugerne er, at vi holder dem opdateret om det vigtigste, så de aldrig er uden for samtalen, og at vi gør det på en måde, der er skarp og underholdende. Vi har samme høje kvalitet i vores nyhedsindhold på Messenger som på alle andre platforme, og vi prioriterer og formidler nyhederne med den klare ambition at være godt selskab undervejs. En af dine fornemmeste arbejdsopgaver er at fortælle nyhederne på en anderledes og sjov måde, så du når ud til unge, som ikke nødvendigvis læser dr.dk eller ser TV-Avisen. Du skal udkomme på Messenger, men du vil også få andre typer af vagter og opgaver - du skal altså trives med en variation af opgaver. Du skal være forberedt på skæve arbejdstider.    

Din profil 

Vi søger en reporter, der kan arbejde selvstændigt med prioritering og vinkling af nyheder og som har indgående kendskab til Messenger og gerne andre digitale platforme.  Du har en sikker dømmekraft og er præcis i alle historiens detaljer.  Du er en dygtig formidler med et præcist sprog, og du kan forklare svært stof på en måde, så det giver mening for brugerne. Som reporter på Messenger skal du vide hvordan du får en nyhed til at leve i botten ved hjælp at et levende og præcist sprog kombineret med videoklip, grafik, billeder, gif’er og emojis. Du har arbejdet professionelt med digitale platforme før og har et skarpt blik for, hvad der fungerer digitalt.  Du trives med ansvar og har mod på og evner for digital udvikling.  Du har stærke samarbejdsevner og trives med at være en del af et stort mediehus. Og så er det absolut et plus, at du har humor og kan bruge den i din journalistik.

Redaktionen   

Som reporter på Messenger bliver du en del af dr Nyheder Unge, som er en redaktion, der har specialiseret sig i at lave nyhedsindhold til unge sammen med unge.  drN Unge består af et hold dygtige, ambitiøse journalister, som brænder for at producere landets bedste nyheder til unge Vi udkommer på en lang række digitale platforme og i P3 Nyheder på P3. drN Unge er en redaktion under dr Nyheder, Aktualitet og Distrikter med adresse i dr Byen i København.    

dr ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.      

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Læg meget gerne link til relevante digitale produktioner i ansøgningen. Du skal forvente, at der vil være en praktisk opgave i forbindelse med ansættelsen.

Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.   

Ansøgningsfrist mandag den 2. december kl 12.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Mandag den 02. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København S over tid

Dato Alle jobs som journalister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1