Ultra Nyt leder efter erfaren reporter med lyst til at eksperimentere - 2300

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en del af én af de mest legesyge og eksperimenterende nyhedsredaktioner i landet? Og kan du formidle nyheder om pandemi, finansloven og klima så selv et barn kan forstå dem?

Ultra Nyt er DR’s nyhedstilbud til de 9-14-årige. Vores redaktioner i Aarhus og København knokler for at oversætte de nyheder, børnene møder i de voksnes nyhedsstrøm, til historier, som målgruppen kan forstå. Vi formidler også nyheder fra børnenes egen hverdag og ønsker at sætte dagsordenen, når det gælder børns vilkår, rettigheder og muligheder.

Vi udkommer med indhold på app, web, sociale medier og på DRTV. Ud over den daglige nyhedsproduktion laver vi små dokumentarer, hvor vi fx sender børn på gaden for at leve som hjemløse eller rejser til Grønland for at fortælle om livet som barn i en af bygderne. Hvad enten du laver det ene eller det andet vil du opleve, at vi som redaktion har en udpræget begejstring for eksperimenter og nye idéer til, hvordan nyhedsjournalistik til børn kan folde sig ud.

Vi leder efter den helt rigtige kandidat – som foruden at have lysten til at være børnenes stemme – også har mod på tage redaktionelt ansvar som redaktionssekretær fra tid til anden.

Vi forestiller os at du har

  • Tårnhøj journalistisk faglighed og en brændende ambition om, at din journalistik skal gøre en forskel for alle børn i Danmark
  • Erfaring med nyhedsjournalistik fra en nyhedsredaktion
  • Lyst til at samarbejde og er mega dygtig til det, da Ultra Nyt er en udpræget holdsport, hvor alle løfter i flok
  • En naturlig interesse for digital kommunikation og for brugeradfærd på YouTube, Snapchat og Instagram.
  • Evnerne til at konceptudvikle og fortælle en nyhed knivskarpt på forskellige platforme.
  • Fokus på at udvikle vores journalistik – og konkrete idéer til fremtidens digitale nyhedsformidling.

Ultra Nyts redaktion består af reportere, tilrettelæggere, værter, grafikere, teknikere og SoMe-eksperter. Alle arbejder sammen på kryds og tværs. Sparrer og idéudvikler med hinanden i både små og store grupper. Vi løber hurtigt, men prioriterer regelmæssig efterkritik og udvikling. Og så er vi gode til at feste.

Ultra Nyt er en del af B&U er en afdeling med omkring 55 ansatte, der producerer indhold til DRs to børnebrands: Ramasjang (4-8 år) og Ultra (9-14 år). Afdelingens produktioner spænder vidt fra nyheder, fakta og reportage til studieproduktioner og fiktion, og indholdet udkommer på flow, streaming, vores apps og websites og sociale medier.

Praktisk information

Arbejdssted er DR-byen i København. Stillingen er fuld tid med besættelse snarest muligt. Ansøgningsfrist er den 15. juni 2020 og vi tager løbende kandidater til samtale. Du er velkommen til at kontakte chef for B&U Ultra, Marlene Boel, på 30 10 11 23 / [email protected] eller redaktør for Ultra Nyt, Thea Vinther på 26 74 20 54 / [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København S
  • Mandag den 15. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København S over tid

Dato Alle jobs som journalister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1