Pressemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Kan du få UNICEFs arbejde for danske og verdens børn i medierne? Kan du tænke nyheder på sociale medier som Twitter og profilere vores generalsekretær på UNICEFs og hendes kanaler? Så er du måske vores nye Presse- og SoMe-medarbejder.

Om stillingen:
UNICEF Danmark søger en Presse- og SoMe-medarbejder til teamet External Relations. Stillingen er todelt med fokus på pressehistorier, samt brugen af sociale medier i nyhedsstrømmen – f.eks. Twitter. Som Presse- og SoMe-medarbejder får du den daglige, løbende kontakt til medierne samt den reaktive og proaktive pressekontakt. Du vil skulle sælge historier til nationale og lokale medier, forberede vores generalsekretær på interviews samt tænke i og eksekvere på, hvordan vi bruger sociale medier – både vores egne og vores generalsekretærs kanaler. UNICEF Danmark er der for de mest udsatte børn året rundt, og når verden brænder, er der ofte travlt. Derfor skal du være god til at holde hovedet koldt uden at miste strategisk retning. Du sørger for konkret opdyrkelse og tilrettelæggelse af historier til on- og offline medier, hvor muligheder og krav er mange, ligesom du har en forståelse for vigtigheden af ’stærkt content’ i en verden med uanede mængder af budskaber.

Vores nye Pressemedarbejder bliver en del af kommunikationsafdelingen i teamet External Relations, der også tæller en fuldtids SoMe-medarbejder, vores to partnerskabskommunikatører og den spillende træner for External Relations.

Arbejdsopgaver:
Du skal først og fremmest kunne sælge historier og servicere pressen, spotte den gode vinkel i kompliceret data og lave opslag med gennemslagskraft til sociale medier. Du vil også skulle udarbejde pressemateriale, herunder versioneringer af internationale UNICEF-rapporter. Du vil på sigt også skulle producere og eksekvere hele kommunikationsplaner for vores arbejde med f.eks. rettighedsskoler og børnevenlige byer i Danmark. Du vil derudover fungere som presserådgiver i projektgrupper på tværs af organisationen. Endelig skal du være godt skrivende, da du skal kunne producere citater og tekster. Du skal ydermere have et øje for potentielle problemer for organisationen udadtil, ofte før andre kan se dem.

Kvalifikationer:
  • Du er en energisk journalist eller kommunikationsmedarbejder, der har styr på nationale mediers arbejdsflow, og på hvordan nyhedsmedier og journalister bruger især Twitter, Instagram og Facebook.

  • Du er god til at se muligheder i medierne samt tilrettelægge gennemslagskraftige budskaber.

  • Du har tidligere lavet eller har mod på at lave opsøgende pressearbejde.

  • Du har indsigt og muligvis erfaring med udviklingsproblematikker og/eller børns forhold. Erfaring med fundraising er desuden en fordel.

  • Det er meget vigtigt, at du skriver et fejlfrit dansk. Du skal kunne skrive til flere kanaler – især digitale. Du har også gode engelskkundskaber, da det er arbejdssproget, når vi samarbejder med kollegaer ude i verden.

  • Du har et godt blik for engagerende indhold – du ved, hvad der virker på sociale medier, og hvordan indhold kan versioneres til forskellige platforme.

  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kompetencer indenfor billedredigering, grafisk design, videoredigering.


Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen og ofte med skæve arbejdstider, der typisk følger nyhedsmøllen.

Ansøgningsfrist er senest den 26. oktober - med start hurtigst muligt herefter. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of External Relations, Peter Lykke Lind på tlf. 30531916 eller pr. mail [email protected]

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Om UNICEF
UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi de mest udsatte børn, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København
  • Mandag den 26. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i København over tid

Dato Alle jobs som journalister
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 7

Værd at vide når du søger job som journalist i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer