Energisk journalist med hang til digital markedsføring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

  • Vil du være med til at fortælle historier om IBA’s dygtige studerende, som på fineste vis kombinerer teori og praksis?
  • Kan du forklare forskellen på vores 11 fuldtidsuddannelser og landets andre videregående uddannelser, så de unge bedre kan træffe deres valg?
  • Kan du stave til di-plom-ud-dan-nel-se, og bliver du også inspireret af folk i spændende jobs i landets virksomheder?
  • Sidst men ikke mindst - får du bare lyst til at hjælpe, hver gang du ser en snørklet tekst?

Hvis du samtidig skriver, så dine læsere glemmer tid og sted, så er det måske dig, vi leder efter til vores kommunikationsafdeling på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Vi søger en ambitiøs og selvkørende kollega, som har opdaget, at kombinationen af storytelling og digital markedsføring er en strategisk genistreg. Én kollega, som vil bruge sine journalistiske færdigheder til at hjælpe med at markedsføre vores akademi som en videninstitution. Én, der kaster sig sultent over historierne og får dem formidlet og distribueret, så de når målgruppen. Dette primært på skrift – men også gerne i korte videoer til både de unge og de 8.800 studerende, som hvert år læser på vores efter- og videreuddannelse.

Du skal være drevet af en høj arbejdsmoral og kunne producere indhold af høj kvalitet hurtigt. Du skal være nysgerrig på digitale discipliner og målemuligheder. Og så skal du være med til at passe godt på vores brand og øge vores kendskabsgrad.

Deadlines, nyheder, projekter og udvikling – alene og sammen med teamet
Du bliver en vigtig medarbejder i hele IBA’s nyhedsformidling og på sociale medier, så du skal evne at skifte mellem dine egne historier og at hjælpe kolleger med andre fagligheder.

Det ene øjeblik vil du derfor skulle rette din egen historie til i backend’en på vores website og i næste øjeblik tage ekstra ansvar og være projektleder på kommunikationen omkring ”Årets IBA Underviser”.

Det er en forudsætning, at du mestrer dansk tegnsætning og sætter grammatisk komma.

Du skal kunne overholde deadlines, kunne lede kommunikationsprojekter og indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Du skal planlægge konkurrencer på Facebook og timen efter filme små storys til Instagram.

Dine kerneopgaver bliver at:

  • Skrive om IBA’s studiemiljø og vores samarbejder med private virksomheder i øjenhøjde med vores kommende studerende.
  • Skrive testimonials på vores mange studerende, som læser en akademi-, diplom- eller masteruddannelse.
  • Fortælle de unges forældre, søskende og venner, hvordan vores uddannelser giver muligheder for at gå direkte ud i job i det private erhvervsliv.
  • Skrive historierne til pressen og samtidig formidle dem på alle vores platforme.

Du er nok journalist med dagbladserfaring
Vi forestiller os, at du er uddannet journalist og måske har efteruddannet dig inden for digital markedsføring og videoproduktion. Du har mindst to års erfaring fra et dagblad eller en anden nyhedsproduktion og kender døgnrytmen og produktionskravet på en redaktion indefra.

Alt i alt forventer vi, at du:

  • Har en journalistisk uddannelse og kan bruge din værktøjskasse på nye måder.
  • Har en skarp pen, er produktiv og kan udforme fængende nyheder på et fejlfrit dansk.
  • Er vant til at arbejde strategisk og med forståelse for, hvordan kommunikationsarbejdet understøtter forretningen.
  • Kan optage og redigere korte videoer og ikke er bange for at give dig i kast med at afprøve nye digitale værktøjer eller formater.
  • Forstår at begå dig i en stor, politisk styret organisation.
  • Er på hjemmebane på sociale medier og altid tænker formidling på tværs.
  • Kan interviewe og begå dig på engelsk.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag med stor brug for dine evner til at skrive og kommunikere præcist.

Kommunikationsafdelingen består foruden vores kommende journalist af en marketingkoordinator, en marketinganalytiker, to studentermedhjælpere, to freelancere (henholdsvis en fotograf og en journalist) og kommunikationschefen.

Vi griner meget sammen, for humoren er en vigtig ingrediens i vores travle hverdag. Vi keder os bestemt ikke, for vi er også selv med til at sætte barren højt i de opgaver, vi løser. Vi rider gerne på bølgen af succeser og passer godt på vores logo.

Arbejdstiden er primært fra 8 til 16 – men du skal være fleksibel, da vores events og begivenheder ofte foregår på skæve tidspunkter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår fastlægges i henhold til gældende relevant overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdssted
Langt de fleste dage får du din daglige gang i vores prisbelønnede bygning i Havneparken 1 i Kolding. Men du vil indimellem skulle tage rundt i Sydjylland og interviewe vores studerende, når de er ude i praktik eller for længst er godt i gang med karrieren. Så egen bil er en stor fordel.

Tiltrædelse
Vi forventer, at ansættelsen begynder senest den 1. februar 2022.

1. samtale har vi planlagt til tirsdag den 23. november og onsdag den 24. november.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Britt Johnsen på telefon 41393743 eller mail: [email protected]

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online senest den 20. november ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis, to artikler du har skrevet eller link til videoer, du har produceret. IBA betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Kolding
  • Lørdag den 20. november 2021

Lignende jobs

  • Journalist i Esbjerg

    Elsker du at grave dig ned i komplicerede sager og gå kritisk til kilderne for at lave vigtige historier, som folk snakker om? Så er det dig, vi mangler til vores dygtige hold i Esbjerg.Har du fulg..
    • Journalist
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Journalist i Vejen

    Elsker du også stærk og vedkommende lokaljournalistik med læseren i centrum? Så er det nu, du kan søge stillingen som journalist på JydskeVestkystens lokalredaktion i Vejen.Om jobbetDu bliver en de..
    • Journalist
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Kolding over tid

Dato Alle jobs som journalister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0