Journalist med presseerfaring til ZBC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Er du en passioneret og kreativ fortæller med en stærk netværksevne? Så er du måske dén nye kollega, som vi søger i Kommunikation og Event hos ZBC.

Vi søger nemlig en nysgerrig, løsningsorienteret og initiativrig journalist eller pressemedarbejder til vores team. Vi søger dig, som kan se den gode vinkel og skabe og formidle engagerende historier på tværs af forskellige platforme – så du på dit fagområde understøtter ZBC’s brand.

Proaktiv og nysgerrig
Vi ønsker os en kollega, som af natur er proaktiv og nysgerrig på de gode historier. Hvis du kan se vinklen i de store som små, skæve, sjove kreative eller faktuelle historier og gøre dem trykklar i dit tilbud til pressen og vores forskellige kanaler, så er du måske vores kommende kollega.

Et område hvor vi som afdeling er i udvikling, er i vores produktion af indhold til SoMe. Derfor skal du kunne se dig selv producere og bidrage til formater som video, shorts og reels på tværs af platforme. Hele afdelingen bidrager med vågne øjne og telefoner parate, når vi kommer rundt på vores skoler, så content er der nok af. Kommer du selv med en kreativ idé til vores produktioner, så er vi åbne for næsten alt - bare det præsterer på datasiden, som vi har godt styr på og er et pejlemærke for vores arbejde. Kreativitet er nemlig vigtig for os.

Vores målgrupper er kritiske på den skønneste måde, derfor skal vores format følge med dem.

Stærke relationer og godt netværk

Et andet vigtigt nedslag for os er netværkspleje, som vi håber, at du er stærk i. Fx har du altid en tæt kontakt til de forskellige redaktioner omkring os, så vi er på forkant med det gode samarbejde og ved, hvad der skal til for, at vores små og store historier bliver grebet og bragt.

Du har erfaring med de presserelaterede opgaver, og vi håber, at du bliver den, som pressen pr. automatik tænker på, når de kontakter ZBC.

I Kommunikation og Event løser vi rigtig mange opgaver. Der er ikke langt fra idé til handling. Af samme årsag, søger vi også dig, som ser hverdagens små og store opgaver med et positivt, nysgerrigt og løsningsorienteret sind.

En kritisk tilgang er altid velkommen, så længe den kommer med en løsningsorienteret følgesvend. Er du samtidig en holdspiller, der trives i et omskifteligt miljø, kan tænke kreativt, er idérig og kan tænke ud af boksen, så bliver vi et godt match.

Vil du bidrage til vores udvikling og succes? Hos os er der højt til loftet, og med vores egne ord, så har vi en spændende arbejdsplads med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder. Vi stiler efter at gøre hverdagen på vores kontor kreativ og inspirerende – fordi vores fælles arbejdsmiljø skal afspejle os som mennesker: dygtige, lattermilde, engagerede og med fokus på fællesskabet.

Når vi byder dig velkommen, så er det fordi, at vi kan se, at du brænder for at sætte dit præg på vores indhold og bidrage til vores udvikling og succes.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det. Vi værner nemlig om vores fællesskab, fordi vi hver især står stærkt, men i fællesskab står vi endnu stærkere, og har det ofte sjovere imens.

Vælger du ZBC, så bliver du en del af noget større
I Kommunikation og Event hos ZBC arbejder vi dagligt for at gøre en forskel for vores kommende elever, samarbejdspartnere, kollegaer og alle dem, som vi er så heldige at indgå samarbejde med.

Vores primære fokus er at rekruttere nye elever og kursister til ZBC’s mange fantastiske uddannelser og kurser. Vi tror nemlig på, at uddannelse kan forandre verden - for den enkelte og for fællesskabet. Lige præcis derfor er vi tolv engageret fagligheder i Kommunikation og Event, der hver dag gør vores bedste for at lykkes med netop det. Når det er sagt, så ved vi også, at fejl gør os klogere og fagligt bedre. Derfor ser vi med rynket pande på nul-fejls-kultur, og deler de kiksede ting med et smil på læben, et skulderklap og en fælles opsamling på, hvad vi tager med videre.

Ansættelse

Ansættelsen er på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober 2024 eller tidligere.

Ansættelse og aflønning jf. gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer.

Ansættelsesområdet er ZBC, og primært tjenestested vil som udgangspunkt være på Troensevej 2 i Næstved.

I 2026 er planen, at afdelingen rykker til ZBC’s hovedadresse i Ringsted. Vi er nemlig en stabsfunktion og løser opgaver for alle ZBC’s i alt ni afdelinger i Region Sjælland. Det vil derfor være en fordel, at du har kørekort og bil.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Har ovenstående job gjort dig nysgerrig?

Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2024. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 14. og 19. august 2024. Til samtale nr. 2 den 19. august 2024 vil der være en lille case, som du skal løse.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Maria Post-Kallenbach, kommunikationschef på tlf.: 2535 5287 eller

Marianne Marie Andersen, souschef i Kommunikation og Event på tlf.: 4133 4810.

Grundet ferie kan både Maria og Marianne først kontaktes fra den 4. august fra 08:30 frem til ansøgningsfristen den 8. august 2024.

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Næstved
  • Torsdag den 08. august 2024

Statistik over udbudte jobs som journalister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Næstved over tid

Dato Alle jobs som journalister
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0