Erfaren journalist søges til [xxxxx] et digitalt univers for unge om mental sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Mindhelper.dk er Danmarks største informationssite for unge om mental sundhed.

Mere end 1,1 millioner har besøgt sitet det seneste år, og vi får mange positive tilbagemeldinger på det.

En vigtig opgave for dig bliver at hjælpe os med at få Mindhelper.dk ud til endnu flere unge og fagpersoner over hele landet.

Herudover får du en vigtig rolle i at udvikle nyt indhold til sitet. I 2024 skal vi fx udvikle en podcast i tæt samarbejde med unge.

Dine opgaver i Mindhelper-teamet bliver:

At være vært i kommende podcast
Vi skal i 2024 udvikle en podcast til unge om følelser. Afsnittene kommer fx til at handle om skam, vrede og sorg. Du skal være vært i podcasten. Herudover får du en central rolle i at udvikle podcasten i tæt samarbejde med fem unge, der også medvirker i den. Det er derfor en stor fordel, hvis du har erfaring med podcastudvikling.

At stå for pressekontakt
Unge og mental sundhed fylder meget i medierne. Vi ønsker, at Mindhelper.dk bliver mere synlig i aviser, radio, TV etc. i de kommende år. Det er derfor en stor fordel, hvis du har en journalistisk baggrund samt erfaring fra eksempelvis en landsdækkende avis eller lignende.

At deltage i ungeinddragelse
Vi inddrager løbende unge i udvikling af Mindhelper og har fx et fast ungepanel, der giver os råd og feedback. Du kommer til at hjælpe med at facilitere ungepanelmøderne. Det er derfor en stor fordel, hvis du har dokumenteret erfaring med ungeinddragelse.

At koordinere kontakt til eksterne leverandører
Vi udvikler selv meget af vores indhold, men vi får også løbende hjælp fra dygtige eksterne leverandører. Fx videobureau, lyddesignere, animatorer og diverse fagspecialister. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med at koordinere samarbejder med eksterne leverandører og er god til at skabe relationer - også internt i en stor organisation.

At skrive artikler
Vi udbygger løbende Mindhelper.dk med nye artikler. Det er derfor afgørende, at du har erfaring med at formidle viden og råd på en enkel og levende måde. Har du specifik erfaring med skriftlig formidling af viden om mental sundhed til unge, så er det en fordel.

At udbrede Mindhelper
Vi har det seneste år haft over 1,1 million besøg på Mindhelper.dk, men vi skal have sitet ud endnu flere unge, forældre og fagpersoner. Du kommer til at hjælpe med at udtænke og realisere strategier for, hvordan vi når dette mål.

At ringe ud og fortælle centrale aktører om Mindhelper
Det er vigtigt, at du er troværdig, tillidsvækkende og god til at skabe relationer - og så skal du være glad for at tale i telefon. En vigtig opgave for dig bliver nemlig at ringe rundt til centrale aktører og fortælle dem om Mindhelper.dk og vores øvrige tilbud.

At oprette og redigere indhold i WordPress CMS
Vi benytter WordPress CMS, så det er en stor fordel, hvis du har erfaring med dette værktøj.

At indgå i diverse udviklingsprojekter
Vi får løbende nye udviklingsprojekter i Mindhelper-teamet. Du får en central rolle i udvikling af nye tilbud. Udover vores kommende podcast kan det fx være udvikling af nye online-forløb eller apps. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med at arbejde projektbaseret og trives med en arbejdsdag, hvor prioriteringer og planer til tider kan ændre sig hurtigt, og hvor vi ikke nødvendigvis har alle facit fra start, men derimod løbende må ændre kurs for at finde den rette vej.

Du kommer med andre ord til at løse en bred vifte af kommunikations- og formidlingsopgaver. Fælles for dem er, at du skal være er en dygtig, produktiv og tillidsvækkende formidler - både mundtligt og skriftligt.

At være medansvarlig for vores sociale medier
Vi driver en Instagram- og Facebookprofil, og her bliver du medansvarlig for at udvikle nyt indhold og opsøge nye formater og idéer. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med at opdyrke samarbejder med eksterne aktører som fx influencere.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet journalist, og at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling eller fx fra et dagblad.

Det er en fordel, hvis du:

  • Har erfaring med pressearbejde - gerne fra et stort nyhedsmedie.
  • Har erfaring med at udvikle podcasts - meget gerne specifikt til unge.
  • Har erfaring med at koordinere samarbejder med eksterne leverandører.
  • Har erfaring med at facilitere brugerinddragelse. Allerst helst inddragelse af unge.
  • Har erfaring med faglig vidensformidling på skrift, men også i lyd og billeder.
  • Har flair for (og meget gerne erfaring med) at drive og udvikle sider på sociale medier.
  • Skriver overbevisende, levende og klart til mange forskellige målgrupper.
  • Har erfaring med webredigering - allerhelst i WordPress CMS.
  • Er god til at identificere nye målgrupper, som vi kan udbrede Mindhelper til, og spotte muligheder for nye samarbejder og initiativer.
  • Er systematisk, vedholdende og god til at tilrettelægge processer – fx i forbindelse med udvikling af nye tilbud.
  • Er klar i mælet og troværdig, når du fortæller fagpersoner om Mindhelper – fx i telefonen, på konferencestande eller når du holder oplæg om sitet - online eller offline.
  • Er en holdspiller, der også er klar på at løse mere rutineprægede opgaver, når det er nødvendigt.

Lidt om Mindhelper
På Mindhelper kan unge få viden og råd om alt fra kærestesorg og ensomhed til angst og depression.

Vi udvikler også gratis online-forløb for unge om mental sundhed. Vi har p.t. to forløb om hhv. angst og mindfulness på Mindhelper-skolen.dk

Endelig laver vi undervisningsmaterialer, der har til formål at styrke unges trivsel. Vi har fx et undervisningsforløb om taknemmelighed målrettet 7.-10. klasse på Taknemli.dk

I foråret 2024 lancerer vi en stor app, der skal bidrage til at forebygge stress på ungdomsuddannelser.

Mindhelper-teamet består af en god blanding af kommunikationsfaglige og psykologfaglige kolleger. Vi er ambitiøse og drevet af et stærkt ønske om at gøre en forskel for unge, men vi husker også at hygge os, grine og støtte hinanden.

Mindhelper drives og udvikles af de fem danske regioner i fællesskab. Projektet er forankret i Center for Digital Psykiatri, der er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark. I Center for Digital Psykiatri arbejder vi med udvikling, implementering og forskning i digitale forebyggelses- og behandlingstilbud til mennesker med mistrivsel og psykiske lidelser.

Læs mere om os på https://psykiatrienisyddanmark.dk/afdelinger/ovrige-afdelinger/center-for-digital-psykiatri

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Der er tale om en fast stilling.

Dit arbejdssted bliver Center for Digital Psykiatri, Heden 11, 5000 Odense C, men der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vi forventer, at du kan starte hos os den 1. januar 2024 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder på Mindhelper Jakob Mejlholm på telefon 24 79 79 30 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen
Ansøgningsfrist er onsdag den 15. november 2023.
Samtaler forventes afholdt tirsdag den 21. november 2023 hos Center for Digital Psykiatri på adressen Heden 11, 5000 Odense C.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Odense C
  • Onsdag den 15. november 2023

Statistik over udbudte jobs som journalister i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Odense C over tid

Dato Alle jobs som journalister
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0