Journalist eller lignende med flair for storytelling og til Saas -virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Brænder du for at fortælle historier som fanger læseren? Forstår du at skabe indhold som engagerer brugerne? Kan du sikre løbende deling af tips and tricks som styrken brugeroplevelsen? Forstår du at arbejde på forskellige medier og digitale platforme så du rammer brugerne hvor de er? Kan du sikre sammenhæng i den de løbende storytelling? Så er du vores nye teamplayer.

Om jobbet

Dit ansvar er at lave historier ved hjælp af tekst og billeder som bruges på tværs af samtlige digitale medier fra facebook til hjemmesiden. Du laver desuden indholdet til grafiske materialer, alt sammen for at skabe den bedste fortælling om produkterne. Du har med fordel prøvet at lave use-cases og scriptet webinarer, dog ingen krav, hvis bare du er lærenem og hurtigt kan tilegne dig ny viden. Du sikrer, at der hver dag bliver produceret nyt indhold og har en klar plan for hvilke historier og indhold der skal laves. Du arbejder målrettet og struktureret i forhold til måden du gennemarbejder indholdet og sikre den røde tråd i fortællingen. Du kan hurtigt tilpasse dig evt. muligheder som opstår som følge af medier og markedet og forstår at omsætte muligheder til handling, så produktet altid præsenteres i det bedste lys.

Om dig

Du tager dygtig til at formulere dig på skrift og skabe sammenspil mellem billeder og tekst. Du er selv aktiv bruger af de sociale medier og forstår at benytte mulighederne her – såvel – på hjemmesider og email nyhedsbreve. Du har relevant erhvervserfaring og vist at du kan skabe resultater som gør en forskel. Du er ansvarsbevidst og forstår at tage en opgaven fra start til slut, og søge evt. hjælp rettidigt så opgaverne løses til aftalt tid og kvalitet.

Du trives i en dynamisk hverdag, hvor der er kort fra beslutning til handling og forstår vigtigheden af, at vi som team er fuldt afhængige af hinanden. Du er derfor også åben, tillidsfuld og loyal i den tilgang til samarbejdet.

Kvalifikationer

  • Du er velformuleret, struktureret og arbejder systematisk.
  • Du får noget for hånden – som sikre kontinuerlige resultater.
  • Du har erfaring med digitalt indhold på SoMe og hjemmesider.
  • Du arbejder godt i officepakken, evt. erfaring med indesign og lignende er en fordel.
  • Du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale.

Personalefordele

  • Fleksibel arbejdstid
  • Gratis kaffe og the
  • Frokostordning
  • Central placering ved banegården
  • Løbende kompetenceudvikling
  • Sociale aktiviteter
  • Work life balance med fokus på egen omsorg

Vi glæder os til at modtage din ansøgningHvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Fynboe, CEO på 4412 5664 ellers send os din ansøgning og CV til [email protected] mærk den ”Journalist et al” senest den 24. marts 2022. Vi evaluerer løbende kandidater og forbeholder os retten til at fjerne stillingsopslaget, når vi har fundet den rigtige kandidat

Arbejdssted: Vejle

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Vejle
  • Onsdag den 20. april 2022

Statistik over udbudte jobs som journalister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Vejle over tid

Dato Alle jobs som journalister
17. august 2024 1