Jurist til Campus Service, Aalborg Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vil du være med til at udvikle de fysiske rammer for Aalborg Universitet, så de på bedste vis understøtter universitetets visioner og aktiviteter? Og har du erfaring med ejendomsret, entrepriseret eller byggeret? Så er du måske vores nye jurist i Campus Service. Ansættelsen er pr. 1. november 2021 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Aalborg Universitet gennemgår i disse år en omfattende udvikling af ejendomsporteføljen på omkring 265.000 kvadratmeter fordelt på campusområderne i Aalborg, Esbjerg og København. På nuværende tidspunkt er Campus Service ved at planlægge og udføre en større transformation og modernisering af store dele af ejendomsporteføljen, samtidig med at nye spændende projekter sætter sit præg på Aalborg som universitetsby.

Hovedopgaven for Campus Service er at sikre tidssvarende bygninger og campusområder med en høj international standard. Dette skal understøtte universitetets kerneforretning; forskning, uddannelse og vidensamarbejde.

Campus Service varetager i den forbindelse forvaltningsopgaver og samarbejder med brugerne, udlejere, myndigheder, rådgivere og leverandører og vi søger en fagligt dygtig jurist eller erhvervsjurist til afdelingen Administration & Planlægning til at indgå i det arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde juridisk rådgivning i tilknytning til mange forskellige felter inden for ejendomsadministration, -drift, -service, -udvikling og byggeri.

De juridiske aspekter i dine arbejdsopgaver vil typisk vedrøre problemstillinger i forbindelse med lejekontrakter, fremlejekontrakter, entreprisearbejder, rådgivningsaftaler, udbud samt aftale- og kontraktret, herunder særligt erhvervslejeret, da Aalborg Universitet lejer ejendomsporteføljen af Bygningsstyrelsen såvel som private udlejere.

Opgaverne vil være meget varierede og projektorienterede. Du vil blandt andet indgå i arbejdet med den fysiske planlægning af den fremtidige bygningsportefølje, varetage AAU’s lejekontrakter og dialog med udlejere i hele kontrakternes levetid fra forhandling/indgåelse til opsigelse, indgå i udbudsprojekter samt entrepriseretslige forløb og meget andet.

Derudover vil du få opgaver i relation til fremleje af areal til eksterne virksomheder og samarbejdspartnere, hvor du vil skulle koordinere de kontraktlige processer over for fremlejerne i kontrakternes levetid fra indgåelse til opsigelse samt videreudvikle vores kontraktparadigme.

Forvaltningsret, offentlighedsloven, Universitetsloven og SEA ordningen er en integreret og vigtig del af dit arbejde, ligesom, aktstykker og andre offentligretlige forskrifter.

Vi løser vores opgaver i et bredt samarbejde og du vil derfor få en bred kontaktflade med både kolleger i Campus Service, på universitetet og eksterne samarbejdspartnere.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er en fagligt dygtig jurist, erhvervsjurist eller tilsvarende (uddannelse på kandidatniveau), som kan yde en kompetent juridisk rådgivning. Derudover ser vi gerne, at du har en veludviklet forretningssans, så vi opnår gode samlede løsninger for vores lejemålsportefølje.

Det er en fordel, at du har nogle års erfaring med rådgivning inden for fast ejendom, særligt inden for erhvervslejeret ligesom kendskab til SEA ordningen vil være et plus.

Opgaverne spænder fra det strategiske niveau til det praktiske, og de kan variere i indhold fra det juridiske til det mere forretningsmæssige, samt skifte retning i forhold til organisationens behov. Så det er en fordel, hvis du er alsidig og omstillingsparat, og samtidig er vedholdende på at resultaterne skabes.

Vi lægger vægt på, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, så du i dialog med de øvrige medarbejdere i Campus Service opnår den bedste løsning af opgaverne og leverer en god service til vores brugere og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover er det vigtigt, at du er struktureret og kan formå at udvikle vores kontraktstyring og paradigmer i gode processer samt fastholde og udbygge vores struktur på kontraktmateriale, vilkår mv.

Hvad kan vi tilbyde?

Stillingen vil have et varierende, spændende og udviklende opgaveindhold med stor mulighed for medindflydelse, ansvar, personlig og faglig udvikling i et dynamisk og visionært miljø på Aalborg Universitet. Campus Service er i en positiv udvikling, og jobbet rummer gode muligheder for, at du kan sætte dit personlige præg.

Du ansættes i afdelingen Administration & Planlægning på ca. 10 medarbejdere, som er en tværfaglig stabsfunktion i Campus Service. Ud over kontraktstyring af lejemål og håndtering af juridiske spørgsmål, som bliver dit arbejdsfelt, har vi ansvaret for en række forskellige opgaver, herunder den fysiske planlægning af campusområdernes udvikling, styringen af AAU’s bygningsomkostninger, rådgivning af AAU’s faglige områder angående miljø- og arbejdsmiljø samt den generelle sekretariatsfunktion for Campus Service. Vi er et team som arbejder sammen om løsningerne og overlapper hinanden, og vi vil gerne have styrket de juridiske kompetencer i relation til udviklingen og forvaltningen af universitetets arealer.

Ansættelsen er pr. 1. november 2021 eller snarest derefter, og der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er i Aalborg, men AAU har campus i både Aalborg, København og Esbjerg, hvor du også vil have opgaver indimellem.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Andreas Rasmussen på telefon 99 40 39 70 og e-mail [email protected] med dine eventuelle spørgsmål til stillingen.

Indledende ansættelsessamtaler afholdes den 2. september 2021 og evt. uddybende samtaler den 6. september 2021

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist i Aalborg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Do you possess a commercial mindset and excel in handling technical contracts? Do you wish to take part in shaping the future of space technology with high-tech projects? If you are ready to adva..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Har du erfaring, og trives du i en hverdag, hvor arbejdsdagene ikke er ens, og hvor du hele tiden bliver udfordret af nye juridiske problemstillinger? Og har du måske også flair for at drive proces..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Er du klar til en spændende karriereudfordring? Vi hos [xxxxx] søger engagerede og passionerede jurister til at blive en del af vores dynamiske team. Hos os får du muligheden for at spec..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2