Motorstyrelsen søger en skarp jurist med interesse for aktindsigt til en tidsbegrænset ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende og juridisk faglige udfordringer, ansvar og gode kolleger? Vi er netop nu på udkig efter en dygtig kollega, der søger faglige udfordringer kombineret med en fleksibel hverdag i Motorstyrelsen, som er en del af Skatteforvaltningen.

En spændende og travl hverdag i et stærkt fagligt miljø

Du bliver en del af vores stærke juridiske team, hvor vi arbejder med forskellige juridiske problemstillinger. Vi samarbejder med kolleger i hele Motorstyrelsen, Skattestyrelsen og i Skatteministeriets departement.

Aktindsigt på motorområdet differentierer sig i forhold til andre steder i Skatteforvaltningen ved, at vi har med køretøjer at gøre og ikke personer, hvilket skaber en række andre og atypiske problemstillinger. Det betyder, at du kommer til at bidrage til at skabe åbenhed om Motorstyrelsens arbejde på det område.

Dine arbejdsopgaver

Motorstyrelsen søger netop nu en barselsvikar af mindst et års varighed til varetagelse af nedenstående opgaver:

  • Aktindsigt efter forvaltningsloven
  • Aktindsigt efter offentlighedsloven
  • Indsigtsanmodninger efter databeskyttelsesforordningen
  • Deltagelse i fagligt netværk om aktindsigt

Du kommer til at stå i spidsen for Motorstyrelsens behandling af anmodninger om aktindsigt. Fælles for opgaverne er en stor grad af kompleksitet, og du skal derfor kunne lide at blive udfordret og samtidig have en evne til at fortolke paragraffer og direktiver.

Faglig, professionel og ansvarlig

Vi forventer, at du har en juridisk uddannelse, fx cand.jur. eller cand. merc. jur., og har stor interesse for behandling af forvaltningsretlige og offentligretlige problemstillinger. Du har stærke juridiske kompetencer og kan nemt danne dig et overblik over juridisk praksis. Du har måske også erfaring med behandling af anmodninger om aktindsigt.

Motorstyrelsen vægter ansvar og faglighed højt. Det er derfor vigtigt for os, at du har gode kommunikative evner både på skrift og i tale og formår at formidle juridiske afgørelser til bl.a. kolleger, kunder og andre interessenter, der ikke har samme faglighed som dig.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • håndterer dine opgaver meget selvstændigt og samtidig formår at samarbejde i teams.
  • er god til at strukturere din arbejdsdag.
  • forstår vigtigheden af at videndele og sparre med dine kolleger.
  • trives i en hverdag, hvor der kan være tryk på og hvor arbejdsflowet kan være varierende.
  • er serviceminded og har en kundeorienteret tilgang i din opgaveløsning.

Det kan vi tilbyde

Vi tilbyder et job i Motorstyrelsen med fokus på målrettet og databaseret opgaveløsning. Du kan være med til at påvirke Motorstyrelsens fremtidige løsninger, ligesom du bliver en del af et miljø, hvor faglig sparring og videndeling værdsættes.

Som vores nye barselsvikar kan du se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du er omgivet af gode kolleger. Vi tilbyder et job med mening. Det betyder blandt andet, at du får gode muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling, gode ansættelsesvilkår og fleksible arbejdstider. I Motorstyrelsen kan du være med til at sætte dit aftryk på arbejdsgangene. På vores helt eget Motorakademi vil du desuden få en grundig introduktion til skattesystemets opbygning og Motorstyrelsens fagområde og kerneopgave.

Ansøgning og kontakt

Du bedes sende ansøgning, CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest tirsdag den 10. juni 2020. Vi afholder samtaler snarest efter fristens udløb. Tiltrædelse 1. august 2020 eller snarest muligt.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen, opgaver og organisationen hos kontorchef Dorte Bøgild på tlf. 72 38 12 71.

Du ansættes i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg.

Om Motorstyrelsen

’Vi sikrer korrekt og effektiv registrering og afgiftsberegning af alle køretøjer’

Motorstyrelsens arbejde bidrager til et smidigt og velfungerende bilmarked i Danmark til gavn for både forhandlere og bilejere. Vi tager løbende højde for udviklingen på motorområdet, så vores afgørelser er korrekte og ensartede uanset biltype, ejer- og lejeformer. Vores medarbejdere er specialister med en høj faglighed, som altid tilstræber at levere grundig sagsbehandling formidlet på en forståelig måde. Både når vi vejleder, og når vi kontrollerer.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Motorstyrelsen på www.motorst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Aalborg
  • Onsdag den 10. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 15
18. september 2024 16
17. september 2024 15
16. september 2024 14
15. september 2024 14
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 10
11. september 2024 13
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 11
7. september 2024 10
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 7
3. september 2024 9
2. september 2024 7
1. september 2024 9
31. august 2024 10
30. august 2024 12
29. august 2024 11
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 10
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10

Værd at vide når du søger job som jurist i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!