Fungerende juridisk chef til Den Uafhængige Politiklagemyndighed ([xxxxx])

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Fungerende juridisk chef til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden)

Vil du være med til at løse og sætte retning for en vigtig samfundsmæssig opgave og være leder i et uformelt miljø præget af høj faglighed, engagement og samarbejde på tværs. Så skal du søge stillingen som fungerende juridisk chef i Politiklagemyndigheden.

Vores juridiske chef skal være fungerende chefanklager i Grønlands Politi i et år. Vi har derfor en spændende ledig stilling som fungerende juridisk chef i Politiklagemyndigheden i 11 måneder.

Som juridisk chef vil du have det daglige personalemæssige og faglige ansvar for ledelsen af Politiklagemyndighedens juridiske medarbejdere (pt. fem konsulenter, seks fuldmægtige, fire studentermedhjælpere og en praktikant). Du vil herunder have ansvar for, at driften og behandlingen af politiklagesagerne sker effektivt, grundigt og på et højt fagligt niveau. En vigtig del af arbejdet er at være tilgængelig for løbende daglig sparring og vejledning af medarbejderne. Politiklagemyndighedens vision er bl.a. at varetage sine opgaver med den højeste kvalitet. Det indebærer bl.a., at vores afgørelser og redegørelser skal være af meget højt kvalitet. Du vil skulle kunne bidrage hertil og samtidig være med til at tænke nyt i opgaveløsningen. Herudover vil du sammen med den øvrige ledergruppe være med til at varetage de tværgående ledelsesopgaver i myndigheden og fastlægge linjen i overordnede og strategiske spørgsmål mv.

Opgaverne i Politiklagemyndigheden løses i et tæt samarbejde mellem jurister, efterforskere og administrativt personale. Arbejdet som juridisk chef er alsidigt med forskelligartede og udfordrende opgaver. Du vil komme til at indgå i et tæt dagligt samarbejde med direktøren og den øvrige ledergruppe og vil i høj grad have indflydelse på driften og udviklingen af Politiklagemyndigheden.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du er uddannet jurist (cand.jur.), kan arbejde på et meget højt fagligt niveau, og at du har relevant erfaring.

Herudover lægger vi vægt på, at du

  • har høj personlig og faglig integritet med stort fokus på kvalitet i opgaveløsningen,
  • er en engageret og åben leder med god analytisk sans og stærke tværfaglige samarbejdsevner, og som har lyst til nytænkning og faglig udvikling,
  • kan sikre flow og fremdrift i Politiklagemyndighedens sager ved styring og koordinering, herunder i forhold til sager der skal forelægges Politiklagerådet,
  • har en høj arbejdskapacitet, er proaktiv, handlekraftig og fleksibel og kan skabe og bevare overblikket i pressede situationer,
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at have et stort fokus på trivsel og udvikling af medarbejderne,
  • er en god kommunikator og evner at skabe gode relationer til eksterne samarbejdsparter,
  • har en god organisationsforståelse, herunder for Politiklagemyndighedens rolle som uafhængig myndighed.

Om os

Politiklagemyndigheden består af omkring 40 medarbejdere (jurister, efterforskere, kontorfunktionærer, studentermedhjælpere m.fl.). Vi er beliggende centralt i Aarhus.

Vores kerneopgave er i fuld uafhængighed at behandle bl.a. klager over politiets adfærd og efterforske anmeldelser om strafbare forhold begået af politipersonale i tjenesten. Herudover iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Vores vision er bl.a. at skabe størst mulig tillid hos offentligheden, borgere og politiet til, at sager vedrørende politipersonale behandles korrekt, objektivt og retssikkerhedsmæssigt forsvarligt og at sikre en korrekt og hurtig gennemførelse af sagernes behandling på et objektivt grundlag.

Vi giver dig et udviklende job på en dynamisk og uformel arbejdsplads, hvor vi vægter det tværfaglige samarbejde højt. Vi lægger vægt på nytænkning og har stort fokus på udvikling med henblik på at sikre en fortsat løbende udvikling af Politiklagemyndigheden.

Vi deler hus med Det Uafhængige Tilsyn med Bevismidler (Bevismiddeltilsynet), og du vil derfor også blive kollega med engagerede og dygtige medarbejdere i Bevismiddeltilsynet. Vi har hver vores fag- og arbejdsområde, men vægter det sociale sammenhold på tværs af myndighederne højt. Den juridiske chef er en del af Bevismiddeltilsynets og Politiklagemyndighedens ledergruppe. I ledergruppen vægter vi sparring i et uformelt miljø højt, og vi understøtter hinanden i ledelsesopgaven.

Du kan læse mere om Politiklagemyndigheden på www.Politiklagemyndigheden.dk og LinkedIn.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes midlertidigt i 11 måneder fra den 1. november 2022 og aflønnes svarende til en chefstilling i løngruppe 1. Lønnen vil blive aftalt afhængigt af bl.a. aktuel løn, ansættelsesforhold samt kvalifikationer og erfaring. Du vil indgå i Politiklagemyndighedens vagtordning og blive aflønnet herfor med vagttillæg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Ansøgningen

Stillingen søges via vores rekrutteringssystem ved at klikke på "Søg stillingen" nederst på siden.

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 21. september 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i Aarhus mandag den 26. september 2022.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Charlotte Storgaard, telefon 4178 3515.

Søg

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus C
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8