Er du VIAs nye organisationsjurist?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

VIA søger en stærk juridisk generalist – gerne med erfaring fra uddannelsesområdet.

I VIAs administrative enhed Stab, strategi og politisk analyse (STP) søger vi med virkning fra den 1. november 2020 en fagligt dygtig og engageret jurist til at styrke vores administrative understøttelse af organisationen og VIAs beslutningstagere.

STP bistår VIAs organisation og øverste ledelse med strategisk rådgivning og sparring samt med administrativ support på en række områder. Videre har STP et særligt ansvar for samarbejdet med VIAs politiske og administrative omverden.

Du kommer med reference til stabschefen til at indgå i en enhed med godt 20 engagerede og fagligt stærke kolleger, som individuelt og i teams understøtter VIAs bestyrelse, direktion og øvrige ledelsesorganisering. Dit særlige ansvar i enheden bliver indenfor det organisationsjuridiske område.

Dine primære arbejdsopgaver
Opgaverne for VIAs organisationsjurist er mangesidede, hvilket bl.a. fordrer en bred juridisk viden fra det offentlige forvaltningsområde samt en god evne til hurtigt og kvalificeret at sætte sig ind i nye juridiske problemstillinger. Det er ligeledes en central kompetence at kunne vurdere, hvornår en juridisk udfordring fordrer ekstern juridisk ekspertviden.

Som nogle af dine primære arbejdsområder kan vi bl.a. nævne:

  • Juridisk rådgivning vedr. organisations- og individbårne sager, her særligt spørgsmål vedr. kontraktindgåelse og samarbejdsaftaler samt rådgivning ved tvister mellem VIA og anden part
  • Juridisk håndtering af sager om ophavsret, patenter, forskningsdata samt immaterielle rettigheder – særligt som understøttelse af VIAs forskningsområde
  • Juridiske tematikker vedr. professionshøjskoleloven, selvejeregler, tegningsret etc.
  • Formalia vedr. VIAs bestyrelse – herunder VIAs vedtægt, habilitetsvurderinger og forretningsorden.

Dine kvalifikationer
Du er først og fremmest fagligt stærk på det juridiske område, baseret på flere års ansættelse inden for uddannelses- og forskningsområdet – alternativt med erfaring fra en juridisk ansættelse i andre dele af den statslige, regionale eller kommunale sektor.

Vi forventer særligt, at du har erfaring med udarbejdelse og indgåelse af kontrakter, og det vil være en fordel, såfremt du også har et godt kendskab til immaterielle rettigheder, særligt ophavsret.

Du har som person en åben og imødekommende tilgang, og du formår på en ukompliceret måde at formidle svært tilgængeligt juridisk stof til din organisation og dennes beslutningstagere – både i samtalen med den enkelte og fx i plenum foran en gruppe af kolleger. Samtidig evner du at møde dine samarbejdspartnere med fokus på netop deres behov for den rette juridiske kompetence i den enkelte sag.

Sidst, men ikke mindst, har du humor og nysgerrighed på dine kolleger – vi er en nydannet afdeling med et stærkt fokus på den fælles kultur med plads til både den enkeltes udvikling og det gode arbejdsmiljø.

Lidt mere om ansættelsen
Du får primær kontorarbejdsplads i VIAs administrationsbygning på Hedeager 2 i Aarhus N, og du må forvente arbejdsaktiviteter i hele Region Midtjylland – vi forventer derfor, at du har egen bil til rådighed.

I det daglige vil du arbejde tæt sammen med kolleger fra egen enhed, VIAs øvrige administration, uddannelser og forskningsområde.

Stillingen er på fuld tid (gennemsnitlig 37 timer/uge) og underlagt VIAs flekstidsaftale. I enheden er der gode muligheder for individuel tilrettelæggelse af arbejdstiden, så længe den enkeltes ansvarsområde varetages som aftalt.

Ansættelsen sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent.

Ansøgningsfristen udløber den 15. september 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. september og en eventuel anden samtale forventes afviklet den 29. september.

Hvis du har spørgsmål til stillingen
Du er her velkommen til at kontakte stabschef Lars Chr. Pedersen ([email protected]) på tlf.: 8755 3968.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.




Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus N

Lignende jobs

  • Erfaren Advokat, med mulighed for partnerskab

    Til Sønderby Legals kontor i Aarhus søger vi en erfaren og selvstændig advokat. Der er mulighed for at indtræde som Partner hvis det ønskes. Du bliver en integreret del af et fagligt stærkt advokat..
    • Jurist
    • Århus C
    Få mere info
  • Jurist til Uddannelsesjura i Kvalitet og Legalitet

    Har du lyst til at bidrage til at sikre fortsat gode rammer for [xxxxx]s velrenommerede uddannelser? Er du samtidig en dygtig jurist, der kan lide at sagsbehandle? Så kan vi tilbyde en..
    • Jurist
    • Århus C
    Få mere info
  • CONTRACT MANAGER

    Vi har et spændende job til dig! Vores Indkøbsafdeling skal udvides med en dynamisk og struktureret Contract Manager. Du vil hurtigt komme til at arbejde selvstændigt – og få din egen rolle i d..
    • Jurist
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Jurist til Uddannelsesjura i Kvalitet og Legalitet

    Har du lyst til at bidrage til at sikre fortsat gode rammer for Aarhus Universitets velrenommerede uddannelser? Er du samtidig en dygtig jurist, der kan lide at sagsbehandle? Så kan vi tilbyde en a..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Århus N over tid

Dato Alle jobs som jurister
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2