HR-jurist søges til en varieret og udfordrende stilling ved Fødevarestyrelsens kødkontrol i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Fast stilling på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. maj 2022.

Har du lyst til at arbejde med personalejuridiske problemstillinger, sagsbehandling og ledelsesrådgivning i Fødevarestyrelsens Kødkontrol – og har du HR-værktøjskassen i orden? Så er du måske vores nye jurist i Kødkontrolsekretariatet.

Vi tilbyder

En varieret og udfordrende arbejdsdag i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede kolleger. Vi har en høj faglig standard, hvor sparring på tværs af fagområder er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling og opdatering inden for styrelsens faglige områder.

Du tilbydes stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, og vi har ikke faste komme-/gåtider.

Fødevarestyrelsen er organiseret som en enhedsorganisation, og du vil have et nært samarbejde med ledelsen i Kødkontrollen og dine kolleger i henholdsvis sekretariatet og i Fødevarestyrelsens HR i Glostrup.

Om os

Fødevarestyrelsens Kødkontrol medvirker til at sikre fødevaresikkerheden, dyresundheden og dyrevelfærden igennem kontrol på slagterierne.

Din arbejdsplads er Fødevarestyrelsen i Aarhus N., hvor du indgår i kødkontrolsekretariatet sammen med 16 engagerede kolleger, der arbejder med personaleopgaver, økonomi og analyse, arbejdsmiljø, intern kommunikation, ledelsesstøtte samt faglig og juridisk rådgivning til de lokale kødkontroller.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver er at yde ledelsesstøtte og sparring til Kødkontrollens ledelse inden for de personalemæssige emner. Du skal i opgaven integrere jura med forretningsforståelse og være med til at sikre, at vi når vores mål ud fra de overenskomster og bestemmelser, som vi er underlagte.

Arbejdsområdet omfatter derudover driftsopgaver centreret omkring vores personalestab på ca. 450 medarbejdere, herunder blandt andet aftaler, rekruttering, ansættelse, afskedigelse, disciplinærsager, arbejdstid, ferie, barsel, fravær og personalepolitik.

Du medvirker til at identificere strategiske, personalerelaterede initiativer/projekter, der styrker god ledelse i Kødkontrollen, og kan i relevant omfang indgå heri som en drivende kraft. I samarbejde med Fødevarestyrelsens HR bistår du endvidere med at implementere overordnede HR-strategiske indsatser i Kødkontrollen.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet cand.jur. og har gerne 3-5 års erfaring med personalejura inden for stat eller kommune. Hvis du er nyuddannet med de rette HR-kompetencer, hører vi også gerne fra dig.
  • Formulerer dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt.
  • Evner at kombinere din juridiske viden med strategi og forretningsområdets behov.
  • Som rådgiver og sparringspartner evner du at tænke proaktivt og i kreative løsninger inden for givne rammer. Du formår at se det store perspektiv i tingene og at handle derefter.
  • Har et stærkt personligt engagement og evner at nå resultater – både alene og sammen med andre.
  • Er fleksibel, initiativrig og tager selvstændigt ansvar for at sikre den faglige kvalitet og fremdrift i dine opgaver.
  • Har personlig gennemslagskraft.
  • Ønsker at tage del i det kollegiale fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. Afhængig af dine kompetencer vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Det er en forudsætning, at du har kørekort til personbil.

Vil du vide mere?

Du kan læse om os på www.fvst.dk og har du spørgsmål kan du kontakte sekretariatschef Lasse Guldbrandsen, tlf.nr. 7227 5031, HR-jurist Christina Lange på tlf.nr. 7227 5508 eller HR-jurist Pia Rind på tlf. 7227 5571.

Din ansøgning

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og relevante bilag, online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job, senest den 10. marts 2022.

Samtaler forventes afholdt fredag d. 22. marts 2022, og der vil evt. indgå en mindre ansættelsesretlig case.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus N
  • Torsdag den 10. marts 2022

Lignende jobs

  • Erfaren Advokat, med mulighed for partnerskab

    Til Sønderby Legals kontor i Aarhus søger vi en erfaren og selvstændig advokat. Der er mulighed for at indtræde som Partner hvis det ønskes. Du bliver en integreret del af et fagligt stærkt advokat..
    • Jurist
    • Århus C
    Få mere info
  • Jurist til Uddannelsesjura i Kvalitet og Legalitet

    Har du lyst til at bidrage til at sikre fortsat gode rammer for [xxxxx]s velrenommerede uddannelser? Er du samtidig en dygtig jurist, der kan lide at sagsbehandle? Så kan vi tilbyde en..
    • Jurist
    • Århus C
    Få mere info
  • CONTRACT MANAGER

    Vi har et spændende job til dig! Vores Indkøbsafdeling skal udvides med en dynamisk og struktureret Contract Manager. Du vil hurtigt komme til at arbejde selvstændigt – og få din egen rolle i d..
    • Jurist
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Jurist til Uddannelsesjura i Kvalitet og Legalitet

    Har du lyst til at bidrage til at sikre fortsat gode rammer for Aarhus Universitets velrenommerede uddannelser? Er du samtidig en dygtig jurist, der kan lide at sagsbehandle? Så kan vi tilbyde en a..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Århus N over tid

Dato Alle jobs som jurister
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2