Service Contract Specialist søges til Skåne og Region Hovedstaden hos Iveco Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du en serviceorienteret person, der kan lide at hjælpe andre? Vil du være en del af et team, der støtter vores kunder og forhandlere på bedste vis? Så kan dette være jobbet for dig!Hvad vi tilbyder dig:Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde i et dynamisk og støttende team, hvor din serviceorienterede og strukturerede arbejdsstil værdsættes. Du får chancen for at udvikle din ekspertise inden for serviceaftaler og garantier, og mulighed for at påvirke og forbedre vores processer. Vi tilbyder også uddannelse og støtte, så du kan vokse i din rolle.Hvem er du?Vi søger dig, der taler og skriver flydende engelsk samt dansk eller svensk. Du har erfaring fra bilindustrien eller en lignende branche, er vant til at arbejde med IT-systemer og har gode kundskaber i Excel. Du er serviceorienteret, struktureret og proaktiv, og har evnen til at håndtere flere opgaver samtidigt og følge dem fra start til slut. Hvis du har tidligere erfaring med servicekontrakter eller garantier, er det et ekstra plus.Om rollen:Som Service Contract Specialist hos os vil du spille en vigtig rolle i at give høj kvalitet support til vores kunder og forhandlere vedrørende serviceaftaler. Du vil arbejde med at holde vores systemer opdaterede og optimere dem for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service. Du vil også være ekspert på vores vedligeholdelses- og reparationsprogram samt vores garantier.I denne rolle vil du håndtere og optimere vores systemer for serviceaftaler og garantier. Du vil oprette og følge op på serviceaftaler og sikre, at de opfylder kundernes behov. Derudover vil du støtte salgsteamet med prisoplysninger og kontraktoprettelse, samt gennemføre uddannelse for både interne og eksterne parter om vores serviceaftaler.Interesseret?Lyder dette som noget for dig? Tøv ikke med at sende din ansøgning! Vi ser frem til at høre fra dig og fortælle mere om, hvordan du kan blive en del af vores team.Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidrun Thorsteinsdottir, rekrutteringskonsulent, på tlf. [xxxxx].Vi beder venligst, men bestemt, om at undgå kontakt fra rekrutteringsfirmaer, annoncesælgere og lignende vedrørende denne annonce.Vi glæder os til at høre fra digOm Iveco DanmarkIVECO, er en global producent af lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer, bybusser og rutebiler, brandslukningskøretøjer, forsvarskøretøjer og terrængående køretøjer til bygge- og minearbejde.IVECO har produktionssteder i 11 lande i hele Europa, Asien, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor de fremstiller køretøjer med de nyeste avancerede teknologier. Salgs- og servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support, uanset hvor et IVECO-køretøj er på arbejde.IVECO er forpligtet til sikker, effektiv og bæredygtig mobilitet og arbejder på at udvikle teknologiske løsninger, der respekterer både mennesker og miljø. IVECO har investeret i udviklingen af alternative drivsystemer i over 30 år.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 03.09.2024
  • Jurist
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Erhvervsjurastuderende til vores kontor i Københav...

    Er du erhvervsjurastuderende og overvejer en karriere i advokatbranchen? Vi søger dygtige erhvervsjurastuderende til vores kontor i København. Vi leder efter dig, der ønsker at omsætte din teoretis..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som jurister
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3