Contract Manager til SKI Kompetencecenter ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Contract Manager til SKI Kompetencecenter


Har du lysten og evnerne til at være med til at løfte vores SKI aftaler til næste niveau? Vil du være med til at facilitere og orkestrere processen i og omkring SKI rammeaftalerne, herunder varetage kontakten til vores samarbejdspartnere og SKI? Så er det dig, vi har brug for!

By Ballerup,Aarhus

Ansøgningsfrist 2021-06-01

Søg job

Bliv en af alle os i ATEA
Vi styrker vores SKI Kompetencecenter og søger derfor 1-2 Contract Managers og 1 Barselsvikar, der sammen med vores andre dygtige kollegaer skal sikre og udbygge vores nuværende position inden for Public segmentet.

Som Contract Manager hos ATEA gør du en positiv forskel for vores kunder ved at addere værdi til kundernes forretning omkring brugen af de SKI rammeaftaler, som ATEA er leverandør på. Vi arbejder dedikeret gennem et stærkt kompetencecenter, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

Dine primære opgaver

Du skal være med til at facilitere, orkestrere og levere i og omkring processen for et SKI rammeaftaleforløb. Din rolle vil have fokus på at sikre at både interne og eksterne samarbejdspartnere får den rette og rettidige rådgivning og vejledning omkring korrekt brug af SKI rammeaftalerne.

Det er også dig, der er ansvarlig for at udvikle værktøjer og templates med udgangspunkt i viden om markeds- og produkttendenser, så eksekveringen sker smartere og mere optimalt, decentralt på kunde- og sagsniveau.

Det er forventningen, at du løbende sikrer optimering og digitalisering af processerne omkring SKI rammeaftalerne, hvor du tilfører ekstra værdi og derfor selv tager initiativ til relevante tiltag.

Du vil også være ansvarlig for at skabe grundlaget og intelligensen til at sikre en styrket effekt af kryds- og mersalg på aftalerne gennem udarbejdelse af koncepter.

Du løser dine opgaver selvstændigt, og ofte vil du opsøge og trække på viden og data fra kolleger og eksterne parter. Det er endvidere forventningen, at du er en udpræget holdspiller med sans for det væsentlige og blik for helheden. Du kan hurtigt omsætte input til præcise oplæg til beslutningstagere m.fl.

Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdagen, så vi kan sikre vores kunder får de bedst mulige indkøbsmuligheder og attraktive aftaler.

Om dig

Du evner at sætte din erfaring og en stærk forretningsforståelse i spil, så du kan argumentere, udfordre og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for vores fælles kunder og sikrer langvarige relationer. Du har i din nuværende eller tidligere stilling skabt resultater ved at være analytisk stærk, have forretningsmæssig og juridisk forståelse og kan hurtigt overskue fx tabeller, paragraffer og analyser.

Kolleger eller samarbejdspartnere ville beskrive dig som:

  • En person, der er struktureret og har overblikket i en aftaleproces – før, under og efter fastlæggelsen af aftalerne – og dermed tager ansvar for at følge aftalerne helt til dørs
  • God til at forvalte din tid effektivt ved at planlægge aktiviteter og overholde tidsfrister
  • Fuld af gennemslagskraft, som kommer til udtryk ved, at du tør udfordre både kunder og samarbejdspartnere og formår at træffe de nødvendige beslutninger
  • Er udadvendt og involverer kolleger i forretningsområderne for at lykkes med din kerneopgave
  • En stærk kommunikator, som formulerer dig klart og velovervejet og derudover også formår at sætte dig ind i andres sted
  • Erfaren med at videreudvikle, digitalisere og fremtidssikre arbejdsgange og processer med succes

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være alsidig min. en bachelor, - men fastholder at vi lægger mest vægt på arbejdserfaring, og at du har minimum 2-4 års erfaring med offentlige aftaler i it-branchen.

Det vægter ligeledes positivt, at du har kendskab til og erfaring med tilbudsprocesser hos store virksomheder, herunder et godt kendskab til udbudsretten og arbejdet med kontrakter.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i ATEA har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansættelsessted

Ballerup/Århus

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director Brian Brumé på tlf.: 3078 1877

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 1. juni 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er ATEA med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ballerup
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som jurister
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2