Fuldmægtig eller specialkonsulent søges til Ledelsessekretariatet i Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til et spændende og selvstændigt job, der udfordrer og giver gode karrieremuligheder? Og har du viden om eller interesse for informationssikkerhed og databeskyttelse? Så er du måske vores kommende kollega i Ledelsessekretariatet.

Lidt om alt det vi tilbyder
Informationssikkerhed og databeskyttelse er et område i rivende udvikling. Det samme kan man sige om Hjemrejsestyrelsen. Vi er en ung styrelse, som varetager opgaver med stor politisk bevågenhed, og det er en spændende kombination, som giver rum til kreativitet og nytænkning i opgaveløsningen. Samtidig skal vi selvfølgelig overholde gældende krav til sikkerhed, gennemsigtighed og god forvaltningsskik.

Du skal være med til at sikre fremdrift i vores arbejde med databeskyttelse og informationssikkerhed, så vi kan beskytte kritiske informationer og persondata. Du vil derfor få indgående kendskab til de krav, der gælder, når myndigheder og andre organisationer arbejder digitalt. I tæt samarbejde med ledelsen og dine nye kolleger skal disse krav omsættes til virkelighed.

Sammen med vores databeskyttelsesrådgiver (DPO) vil du blive en del af vores informationssikkerhedsteam, som er tovholdere og omdrejningspunkt for arbejdet med informationssikkerhed i styrelsen. Vi har et velfungerende ledelsessystem, en engageret chefgruppe og dygtige persondataambassadører i alle dele af styrelsen. Da der er en høj grad af metodefrihed i sikkerhedsarbejdet – og altid plads til forbedring – vil du dog i meget høj grad selv være med til at definere dine opgaver.

Du vil få en bred kontakt til kolleger og ledelse i hele styrelsen, da sikkerhed er en fælles opgave, som involverer alle medarbejdere. Herudover vil du indgå i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i resten af Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern.

Informationssikkerhedsteamet er en del af Ledelsessekretariatet, hvor du får 10 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og arbejdsområder. Sammen løser vi en bred vifte af opgaver, herunder direktionsbetjening, organisationsudvikling og pressehåndtering. Informationssikkerhed vil være dit primære arbejdsområde, men du vil også skulle bidrage til andre af Ledelsessekretariatets opgaver, f.eks. aktindsigter, fordeling af bestillinger fra departementet og forskellige it-relaterede opgaver. Vores omgangstone er uformel, og vi har en positiv tilgang til hinanden og vores opgaver.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. inden for de samfundsvidenskabelige fag f.eks. jura, statskundskab eller antropologi eller inden for it.

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • arbejder systematisk, struktureret, selvstændigt og følger opgaverne til dørs
  • er god til at skabe overblik og kan styre processer
  • kommunikerer godt på skrift og i tale
  • er god til at skabe relationer og tværgående samarbejde, da sikkerhed er en fælles opgave, som involverer alle medarbejdere både i styrelsen og i resten af Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern
  • har en positiv tilgang til opgaverne og kollegerne

Da du skal arbejde i feltet mellem it og organisation, skal du derudover have it-færdigheder lidt over gennemsnittet. Erfaring med informationssikkerhed og databeskyttelse (især ISO27001 og GDPR) er et plus, men absolut ikke et krav. Det vigtigste er, at du er motiveret og har lyst til at dygtiggøre dig inden for området.

Om Hjemrejsestyrelsen
Vores hovedopgave er at sikre, at udlændinge, der opholder sig ulovligt i Danmark, rejser hjem. Opgaverne inkluderer opsøgende arbejde med henblik på at vejlede om og motivere til frivillig hjemrejse. Se mere på www.hjemst.dk.

Derudover varetager styrelsen sekretariatsbetjeningen af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet, der behandler klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Endvidere er Nationalt ID-center, der er et uafhængigt kompetencecenter med ekspertise inden for identitetsspørgsmål og ægthedsvurderinger af ID-dokumenter, tilknyttet styrelsen.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som specialkonsulent.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling og kunne opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Lise Pontoppidan på telefonnummer 3065 7720 eller på e-mail [email protected] eller DPO Christian Heltoft på 3065 7765 eller [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 10. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2