Sagskoordinator til Løkken & Blokhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Blokhus

Sagskoordinator til Løkken & Blokhus


Har du erfaring med sagsbehandling for ejendomsmæglere, og har du lyst til at være en del af en ejendomsmæglerkæde, der vækster med nye butikker og flere salg? Så har vi det perfekte job til dig!

Hos RealMæglerne Løkken & Blokhus søger vi lige nu en struktureret kollega, der med sin store interesse for ejendomshandel kan bidrage til, at vi fortsat kan konkurrere med de bankejede og bankstyrede ejendomsmæglerkæder på markedet.

Vi er en stærk og uafhængig kæde med fokus på grundighed, faglighed og stor lokalindsigt

Som sagskoordinator er din primære arbejdsopgave at tage dig af alt det juridiske papirarbejde i forbindelse med en ejendomshandel. Du bliver derfor en central person i virksomheden, hvor du sørger for, at salget foregår så nemt som muligt for handlens parter og ejendomsmæglerne. Du har eksempelvis ansvar for at indhente relevante dokumenter fra offentlige myndigheder og sælger, ligesom du har styr på opsætning af salgsmateriale, herunder salgsopstilling og boligpræsentation.

For at få succes som sagskoordinator hos RealMæglerne er det afgørende, at du har et stort drive og trives med en travl hverdag. Det er desuden vigtigt, at du har stærke kommunikationsevner og er serviceminded, så vores kunder får en nærværende oplevelse – hver gang. Til gengæld får du adgang til vores tre unikke koncepter, Guldkøber, RealMatch og Realsyn, ligesom du har et stabilt netværk af +100 kompetente ejendomsmæglerforretninger i ryggen.

Vi prioriterer at arbejde grundigt med hver enkelt bolig – vil du være med?

RealMæglerne blev grundlagt i 1988, og siden dengang er vi kun blevet stærkere. Det skyldes blandt andet, at vi er en uafhængig ejendomsmæglerkæde, hvor vi ikke har en tredjepart med i handlen. Vi tilbyder derfor en attraktiv stilling, hvor der virkelig er mulighed for at præge virksomhedens udvikling. Vi er et velfungerende team, og vi tror på, at det rigtige salg baseres på stor lokalindsigt samt realistiske, afstemte forventninger. Som arbejdsplads har vi desuden fokus på et større klimaperspektiv, der startede med lanceringen af det digitale hjælpeværktøj ’Min Klimaberegner’.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • er uddannet ejendomsmægler, finansøkonom eller har en anden relevant uddannelse
  • mestrer god kundekontakt og motiveres af den gode kundeoplevelse
  • har stærke IT-kundskaber, flair for tal og grafisk opsætning
  • er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og har en struktureret tilgang til dit arbejde

Vil du arbejde sammen med os?

Har du lyst til at arbejde med alt, der går forud for et salg, og samtidig være en del af et aktivt mæglerteam? Så send dit CV og ansøgning til os snarest – og inden den [email protected] kalder løbende kandidater til samtale. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Poulsen på tlf. 28 77 42 43

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om RealMæglerne

RealMæglerne er en landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere. Mere end noget andet er vi lokale. Vi er tæt på det lokale boligmarked – og dét, der har betydning for dig, når du skal sælge eller købe. Vi tager ikke let på nogen opgaver – uanset størrelse. Vi følger aftaler til dørs. Og du vil nok også opleve, at vi hellere ringer eller kommer forbi, når der er noget. Vi har det mål at være dér, hvor du er. Fra starten. Undervejs. Og til du står med nøglen i døren til dit nye hjem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Blokhus.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Blokhus

Lignende jobs

  • Jurist i Aalborg

    Do you possess a commercial mindset and excel in handling technical contracts? Do you wish to take part in shaping the future of space technology with high-tech projects? If you are ready to adva..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Contract & Market Controller

    We are looking for you that like to manage and govern agreements and commercial contracts. If you’re looking to accelerate your career while also contributing to the renewables transition, this..
    • Jurist
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Elevplads: Advokaterne Amtmandstoften søger advoka...

    I generationer har vi hos Advokaterne Amtmandstoften med udgangspunkt i Vendsyssel været rådgivere for private, erhvervslivet og offentlige myndigheder.Med udgangspunkt i den fortrolige personlig..
    • Jurist
    • Hjørring
    Få mere info
  • Contract Specialist, HR and Employment

    Contract Specialist, HR and EmploymentAre you a legal professional with a keen interest in national and international employment law? Do you have a sharp eye for detail and a desire to work in a .
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Blokhus

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Blokhus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Blokhus over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0