Juridisk konsulent til Anti Doping Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du bidrage til at sikre fair konkurrence i idrætten og skabe rene træningsmiljøer?

Kunne du tænke dig at understøtte dette arbejde ved at indbringe dopingsager og derudover være Anti Doping Danmarks juridiske ansvarlige med en bred opgaveportefølje?

Så er du måske Anti Doping Danmarks nye jurist, da den nuværende jurist går på pension.

Anti Doping Danmark (ADD) er en lille organisation med 17 medarbejdere i sekretariatet og 40 deltidsansatte dopingkontrollanter og fitnesskonsulenter. Du skal som organisationens eneste jurist derfor være indstillet på at tage stort ansvar inden for det juridisk faglige område, og du skal trives med at løse store såvel som små juridiske opgaver.

Anti Doping Danmark (ADD) har ansvaret for at efterforske og indbringe sager på dopingområdet, samt for at foretage forundersøgelser af matchfixingsager. Som jurist i ADD bliver du en vigtig del af dette arbejde. Du bliver en del af den tværfaglige gruppe, der tager sig af disse sager, og som forestår efterforskning, behandling af efterretninger, samarbejde m. specialforbund, politiet, SKAT m.fl.

Om arbejdsopgaverne
Et bredt udsnit af juridiske opgaver vil være forankret hos dig. Du vil få ansvaret for:

  • Behandling og indbringelse af dopingsager for DIF’s Dopingnævn eller Motionsdopingnævnet samt varetagelse af rollen som anklager i disse sager.
  • Opfølgning og efterbehandling af afgørelser truffet i dopingnævnene.
  • Udformning og fortolkning af integritetsregler inden for idrætten, herunder de danske og internationale antidopingregler.
  • I samarbejde med den efterforskningsansvarlige at deltage i det nationale og internationale samarbejde om bekæmpelse af matchfixing.
  • I samarbejde med ADD’s kvalitetsansvarlige og IT-afdeling at sikre korrekt håndtering af persondata.
  • Besvarelse af aktindsigtsanmodninger og udarbejdelse af høringssvar på vegne af ADD.
  • Juridisk kvalitetssikring i forbindelse med aftale- og kontraktindgåelser.
  • Øvrigt juridisk arbejde og bistand i sekretariatet.

Den ideelle kandidat

  • Er cand.jur. eller lignende og har minimum 2 års erfaring fra eksempelvis politi- og anklagemyndigheden eller nævns- og domstolsarbejde.
  • Har indsigt i og erfaring med offentlig ret, herunder forvaltningsloven og offentlighedsloven, samt persondataforordningen og personalejura.
  • Taler og skriver engelsk på højt niveau og er tryg ved at indgå i en professionel kontekst på engelsk.
  • Kan formidle kompliceret stof på let forståelig vis, for eksempel til kollegaer og samarbejdspartnere uden juridisk baggrund, og er hurtig til at sætte sig ind i nye fagområder.
  • Arbejder struktureret og har gode IT-kompetencer.
  • Trives i en organisation, hvor vi har travlt, hjælpes ad og sætter en ære i godt samarbejde, men hvor stor selvstændighed og evnen til at drive opgaver målrettet og effektivt fra begyndelse til afslutning også er en bydende nødvendighed.


Vi tilbyder

  • Et job med en sag at kæmpe for.
  • En alsidig arbejdsdag i en lille og flad organisation, hvor den seneste APV-undersøgelse viste et særdeles godt samarbejde imellem både kollegaer og ledelse.
  • En hverdag, hvor vi stiller store krav til kvalitet, os selv og hinanden, og hvor en positiv indstilling og masser af godt humør er en forudsætning og integreret del af livet i ADD.
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning. Derudover er der mulighed for at deltage i husets idrætsaktiviteter.


Det praktiske
ADD er en offentlig, selvejende institution under Kulturministeriet. I arbejdet med at fremme integritet og dopingfri idræt, løser vi opgaver inden for områderne forebyggelse, forsknings- og udviklingsvirksomhed, internationalt samarbejde, dopingkontrol, dopingrelateret efterforskning, indbringelse af dopingsager, koordinering af den danske indsats mod matchfixing samt rådgivning og bistand til offentlige myndigheder i sager inden for ADD’s virkeområde. Du bliver en del af ADD’s team for efterforskning og sagsbehandling.

Arbejdsstedet er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. 37 timers arbejdsuge med fleksible mødetider. Aften- og weekendarbejde er ikke sædvanen, men kan forekomme. Der forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med varetagelse af repræsentation i internationale sammenhænge. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt. ADD’s nuværende jurist går på pension d. 1/9, hvorfor der i perioden fra d. 1. juni 2020 til d. 1. september 2020 vil være mulighed for indføring i og overlevering af opgaver.

Din ansøgning og CV skal være modtaget senest mandag d. 9. marts 2020 kl. 9.00. Ansøgning, CV og evt. andre bilag sendes elektronisk som én samlet pdf-fil til Amalie Vinde Vrettos, e-mail: [email protected]. Første runde af ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 12/13. Anden runde ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14. Kandidaterne til en anden samtale skal løse en opgave forud for samtalen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til direktør Michael Ask, tlf.: 43 26 25 27 eller 25 55 10 14, e-mail: [email protected] eller juridisk konsulent Jesper Frigast Larsen, tlf.: 43 26 25 52, e-mail: [email protected]. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Brøndby
  • Mandag den 09. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2