IT Vendor Contract Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du en erfaring med forhandling af kontrakter, og har du en god forståelse for IT-branchen? I Solar søger vi en IT Vendor Contract Manager. Måske det er dig, vi leder efter?

Du vil blive ansat i Group IT og referere til Vice President for afdelingen. I Group IT er vi omkring 100 medarbejdere, og vi dækker alt lige fra serverdrift og vedligehold, IT-support og IT-security til projektstyring og udvikling af nye integrationer, features og systemtilpasninger samt store IT-implementeringer. Vi er alle specialister inden for hvert vores specifikke område, men fælles for os alle er, at vi sætter en ære i at arbejde professionelt med IT, samt at vi ønsker at understøtte og udvikle Solar-forretningen gennem vores IT-løsninger.

Group IT er placeret på vores hovedkontor i Vejen, så det kan være en fordel, hvis du også har arbejdsplads i Vejen, men der er også mulighed for, at du har arbejdsplads på et af vores øvrige kompetencecentre i enten Svenstrup ved Aalborg, Aarhus eller Brøndby.

Opgaver og ansvarsområde
Som IT Vendor Contract Manager i Group IT hos Solar er det dig, der er den hovedansvarlige for alle kontrakter med vores IT-leverandører, som er alt lige fra små danske til store internationale leverandører. Herunder er det din opgave at:

  • fungere som hovedkontaktperson i alt vedrørende IT-kontrakter
  • afholde leverandør-møder
  • deltage med kontraktejere i forhandlingssituationer
  • sørge for at leverandørerne performer i henhold til kontrakten
  • fungere som sparringspartner for vores ledere og kontraktejere
  • holde øje med, hvad der rører sig i markedet

Dine kvalifikationer
For at få succes i stillingen skal du have en fortid inden for kontraktverdenen og desuden have en god forståelse for IT-branchen. Du har en relevant uddannelsesbaggrund, fx inden for økonomi, men det er ikke det væsentligste, så længe du har erfaring inden for området – måske fra en lignende stilling eller måske fra en stilling, hvor du er vant til at sidde på den anden side af forhandlingsbordet.

Vi ønsker os, at du er en udadvendt person, der er nem at omgås, og som har et højt drive, som gør at du får sat ting i gang. Derudover er du fagligt stolt og meget omhyggelig i dit arbejde.

Det er et must, at du er skarp til engelsk – både mundligt og skriftligt. Hvis du taler og skriver dansk er det helt fint, men det er ikke et krav.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis vi har fanget din interesse, og du har lyst til at høre mere, eller hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Vice President Henrik Thystrup på 51 28 79 95 for en uforpligtende snak.

Ansøg hurtigst mulig og senest den 8. august
Lyder dette som den helt rigtige stilling for dig, og mener du at have kompetencerne og erfaringen til at lykkes i den, så send os din ansøgning og dit CV – hellere i dag end i morgen. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Brøndby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1