Rekrutteringsfirma

Sagsbehandlere til team kvælstof i Augustenborg søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia


For Landbrugsstyrelsen i Augustenborg, herunder team kvælstof, søger Adecco sagsbehandlere

Forventet opstart: d. 01/09

Vikariatet løber frem til udgangen af 2020 som udgangspunkt med mulighed for forlængelse.

Løn: Efter kvalifikationer/Statens løntrin.

Arbejdssted: Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg

Vil du være med til at kontrollere udbringning af kvælstof og fosfor gennem sagsbehandling af gødningsregnskaber? Mestrer du at samarbejde, sagsbehandle og bevare overblikket på samme tid? Og har du lyst til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling, og til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor man arbejder med reglerne indenfor Kvælstof- og fosforområdet?

Fra EU regler til effekt i marken med bedre miljø til følge

i Jordbrugskontrol, herunder team kvælstof, er du med til at sikre landmændene korrekt administration af reglerne om at minimere kvælstof- og fosforudledning til vores grundvand, søer og vandløb. Samtidig sørger man i teamet for, at landbrug, gartnerier, planteskoler og andre lever op til de fastsatte regler for de forskellige ordninger. På den måde er man med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen.

Som sagsbehandler i Team Kvælstof er du sammen med dine kollegaer ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i kontrolsager på gødningsregnskaber og efterafgrøder. Du vil løbende have kontakt med de enheder, der udarbejder reglerne, hvilket er helt afgørende for, at man får truffet korrekte afgørelser.

Foruden sagsbehandling vil du blive inddraget i tværgående samarbejde - både i forhold til kunder, kollegaer i andre enheder i styrelsen og andre myndigheder - hvorfor gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner er væsentlige værktøjer i din hverdag. Al sagsbehandling foretages digitalt, så gode IT-kvalifikationer er et krav, og IT-udfordringer tager du med et smil.

Du vil især komme til at arbejde med:

  • Kontrol af gødningsregnskaber
  • Vurdere og træffe afgørelser i gødningsregnskabskontrollen
  • Sikre faglige og tekniske afklaringer på tværs af organisationen
  • Bidrage til optimering af kontrollen ved deltagelse i sagsbehandlermøder

Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag med mange samarbejdspartnere både internt, eksternt og ikke mindst kunderne. Du får stor faglig indsigt og gode muligheder for at udvikle dig og lære nyt. Vigtigst af alt får du en hverdag præget af engagement og ambitioner. Der er fart på, og man lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Hvem er du?

Du har en kontoruddannelse, Jordbrugsteknolog el. lign. som baggrund. Du samarbejder og skaber resultater i fællesskab med forskellige faggrupper, fordi du ved, at det giver den bedste opgaveløsning. Du har en interesse for at arbejde med offentlig forvaltning og administration. Du har en administrativ profil med gennemgående forståelse for tal og stærke tendenser til smil og godt humør.

Lidt om jordbrugskontrol

Jordbrugskontrol i Augustenborg består af 70 engagerede medarbejdere fordelt på 4 teams. Vi har som hovedopgave at føre kontrol og sagsbehandle indenfor miljø- og økologiområdet, samt planlægge og kvalitetssikre kontrollen af reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet. Du bliver en del af Team Kvælstof, hvor vi arbejder med kontrol af gødningsregnskaber, registerordninger samt efterafgrøder. Vi prioriterer at være fagligt stærke og at dele viden på kryds og tværs internt i teamet og enheden samt på tværs af ministeriet. Implementering af nye regler og IT-opsætning sker agilt i styrelsen, hvorfor denne arbejdsmetode er udbredt i produktionen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til Henrik på mail eller telefon:

Mail: [email protected]

Telefon: 38387028


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1