Erfaren jurist til leverandør-kontrakter i millionklassen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Erfaren jurist til leverandør-kontrakter i millionklassen


Du har her en sjælden mulighed for at blive ansvarlig for juraen i vores største og mest komplekse leverandørkontrakter, hvor der investeres op til trecifrede millionbeløb. Dit overordnede ansvar bliver håndtering af juridiske udfordringer (juridisk contract management) under en ambitiøs målsætning for den grønne omstilling, hvor blandt andet energiøer og Baltic Pipe projektet spiller en afgørende rolle. Du får et centralt ansvarsområde i blandt andet disse projekter, hvor du samarbejder med de helt tunge aktører både internt og eksternt.

Din arbejdsplads bliver enten på vores kontor i Fredericia eller Ballerup afhængig af din bopæl. Du får mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Juridisk rådgivning og faglig sparring
Du bliver en del af afdelingen Kontraktjura og Analyse, der er en del af Energinets Indkøbsområde. Vores opgave er blandt andet at yde kompetent og serviceorienteret juridisk rådgivning til koncernens forretningsenheder. Vi har et yderst stærkt fagfællesskab med 20 engagerede kollegaer, hvor vi spiller hinanden bedre og dermed skaber størst mulig værdi for både vores organisation og samfundet. Vi har en uformel omgangstone, hvor humor og socialt samvær har høj prioritet, og dette har du lyst til at bidrage ind i. Du bliver samtidig del af en organisation, der har stor fokus på både din personlige og faglige udvikling.

Som led i dit ansvarsområde, juridisk contract management, fungerer du som juridisk rådgiver til vores chefprojektledere, hvor ordentlighed og samarbejde er nøgleord for dig. Du vil oftest indgå i et dedikeret projektteam, hvor forskellige fagligheder er repræsenteret med henblik på at sikre effektiv realisering af projekter.

Dine konkrete ansvarsområder dækker ydermere blandt andet over:

  • Juridisk bidrag til strategiske drøftelser i projekter
  • Juridisk risikovurdering/konsekvensanalyse
  • Rådgivning i forbindelse med juridiske udfordringer
  • Udarbejde skriftlig kommunikation (fx claims, notifikationer, kontrakttillæg mv.)
  • Deltage i relevante forhandlinger med leverandør ved større uoverensstemmelser

Løsningsorienteret og fagligt stærk jurist
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur. kombineret med minimum 5 års erfaring med erhvervsretlige emner, gerne af relevans for leverandørkontrakter. Din erfaring har du formentlig fået fra større indkøbsorganisationer, advokatfirmaer, forsyningsvirksomheder eller entreprenører. Du har kommerciel forståelse og er vant til at arbejde i spændingsfeltet mellem tekniske projektledere og leverandører.

Som person trives du i en udadvendt rolle, hvor du er opsøgende i samarbejdet med interne interessenter, og du er god til at skabe og vedligeholde relationerne. Du har en pragmatisk tilgang til arbejdet med forståelse for både detaljer og helheden.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Yde på telefon 30 51 57 98 eller gruppeleder Emine Kayan på telefon 29 49 42 60. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Fredericia
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Ribe

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant juridisk erhvervserfaring inden for digitalisering? Er du nysgerrig på nye digitale teknologier, herunder kunstig i..
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Ribe

    Brænder du for at arbejde med GDPR, forvaltningsret og informationssikkerhed i en offentlig udviklingskontekst? Er du struktureret, grundig og nysgerrig på nye digitale teknologier? Så er du måske .
    • Jurist
    • Ribe
    Få mere info
  • Jurist i Vejle

    Går du med et ønsket om at blive en del af en af regionens største uddannelsesinstitutioner, så er det måske dig der skal være vores nye underviser i erhvervsjura på [xxxxx] Du kommer t..
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info
  • Jurist i Esbjerg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Jurist
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 1