Dygtig jurist med interesse for fast ejendom

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Synes du, det er vigtigt at gøre en forskel?

På Frederiksberg er By-, Kultur- og Miljøområdet et område, der optager både borgere og politikere. Vi har ansvaret for byens flow, blandet by, byens udvikling, byrum og kommunens ejendomme.

Frederiksberg Kommune skal over de kommende år optimere sin ejendomsportefølje, og der vil herunder bl.a. skulle frasælges en række ejendomme. Vil du være med til at sikre optimering af kommunens ejendomsportefølje, kan du blive en del af vores team. BKM Jura i By-, Kultur- og Miljøområdets stab søger en jurist til at arbejde med juridiske rådgivning på by-, kultur og miljøområdet, herunder salg af ejendomme, lejekontrakter og varetagelse af ejerrollen for kommunale ejendomme.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:
  • Generel juridisk rådgivning og sagsbehandling på tværs af kommunens områder
  • Køb og salg af fast ejendom, herunder offentligt udbud af fast ejendom
  • Håndtering af erhvervslejeretlige problemstillinger
  • Udarbejdelse af diverse kontrakter og deltagelse i forhandlinger
  • Forvaltning af kommunens ejerrolle, f.eks. i grundejerforeninger og lign. fællesskaber
  • Udarbejdelse af sager til politisk behandling i udvalg og kommunalbestyrelse.

Om dig
Du er cand.jur. eller anden relevant uddannelse og du må gerne have erfaring med fast ejendom, herunder køb og salg og evt. udbud, entrepriseret, boliglovgivning mv.

Det vil derudover være en fordel, hvis du kan nikke genkendende til følgende:
  • Du spotter potentielle udfordringer, og du trives med at tage initiativ og finde praktiske løsninger
  • Du er kvalitetsbevidst og grundig
  • Du har gode forhandlingsevner, beslutnings- og gennemslagskraft
  • Du er i besiddelse af godt humør og kan arbejde både selvstændigt og indgå i projektteams på tværs af faggrupper i hele organisationen
  • Du er velformuleret og god til at formidle komplicerede problemstillinger på en letforståelig måde i både skrift og tale
  • Du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

Lidt om os
BKM Jura er en del af By-, Kultur- og Miljøstaben på Frederiksberg Rådhus. I Staben har vi samlet de tværgående og understøttende funktioner som juridisk bistand, budget, data og digitalisering, politisk betjening og direktionsarbejdet.

I BKM Jura vil du få syv engagerede kolleger, herunder en juridisk chef. Enheden yder juridisk rådgivning og bistand til By-, Kultur- og Miljøområdets afdelinger, men også til de øvrige forvaltningsområder i Frederiksberg Kommune. Enheden har bl.a. ansvar for køb, salg og leje af fast ejendom, udbuds- og entrepriseret i forbindelse med anlæg, byggeri og vedligeholdelse samt rådgivning inden for miljø- og planområdet. Vi løser opgaverne i et tværfagligt miljø.

Vi tilbyder et udfordrende job på en afvekslende arbejdsplads med et godt socialt og fagligt miljø. Omgangstonen er uformel og præget af humor og hjælpsomhed. En vigtig del af vores samarbejdsform er sparring om opgaverne med henblik på fælles forståelse og læring, idet arbejdet indebærer en stor kontakt på tværs af hele organisationen. Vi har et højt fagligt niveau, og du vil få gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer hos os.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny løn. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer ugentlig inkl. frokostpause, og vi har flekstid.
Ansøgningsfrist er med udgangen af tirsdag den 6. december 2022.
Samtaler afholdes tirsdag den 8. og mandag den 12. december 2022 (eftermiddage) med henblik på ansættelse og tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med dit CV og eksamenspapirer. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte enhedschef Stig Grønbæk Jensen på telefon 2898 4242.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 06. december 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4