Vi søger en knivskarp informationssikkerhedskonsulent til Frederiksberg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du gerne være med til at sætte dit præg og styrke kommunens samlede informationssikkerhedsindsatser? Og vil du samtidig gerne have muligheden for at udfordre dig selv og dine færdigheder? Så har du chancen nu.

Vi søger en konsulent, som gerne må have erfaring med informationssikkerhedsarbejde og kendskab til informationssikkerhedsstandarderne ISO 27001, 27002 og 27005. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i ISMS-løsninger og gennemføre IT-risikovurderinger. Du vil i dit kommende arbejde skulle udvælge, gennemføre og dokumentere risikovurderinger og opfølgende foranstaltninger i samarbejde med forretningen. Det er derfor også en fordel, hvis du kender til de specifikke og generelle eksterne og interne IT-sikkerhedsrisici, der typisk gør sig gældende i en større offentlig organisation, som Frederiksberg Kommune.

Din uddannelse er ikke afgørende, men du må selvfølgelig gerne have relevante certificeringer eller lignende inden for fx ISO 27001, 27002 eller 27005 eller GDPR, og ellers er vi, for den rette kandidat, indstillet på at videreuddanne dig inden for de felter, som dit arbejdsområde vedrører.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Styring af kommunens ISMS-løsning.
  • Være medtænkende og udførende i forhold til udarbejdelse og implementering af procedurer og organisatoriske processer eller tekniske foranstaltninger, der kan understøtte kommunens arbejde med ISO 27001 og ISO 27002 standarderne.
  • Gennemføre risikovurderinger på tværs af organisationens kritiske IT-systemer og kritiske behandlingsaktiviteter.
  • Være med til at teste og løbende revidere IT-beredskabsplaner og nødprocedurer – både hvad angår beredskab for det tværgående IT-miljø og specifikke fagapplikationer eller kritiske arbejdsgange.
  • Medvirke til at få udviklet og driftet kommunens sikkerhedsregler- og procedurer.
  • Medvirke til sikkerhedsmæssige vurderinger, test og design af løsninger herunder kvalificerer kravspecifikationer ved nyanskaffelser
  • Øge den generelle og specifikke sikkerhedsbevidsthed hos kommunens IT-brugere, systemejere og administratorer.

Vær en del af en arbejdsplads med mening 

Frederiksberg er Danmarks syvende største kommune og behandler dagligt store mængder af data om kommunens borgere, og derfor er det også en vigtig og prioriteret indsats at have de rigtige sikkerhedsløsninger og den rette IT-sikkerhedsarkitektur. IT-afdelingens løsninger er et afgørende fundament for, at kommunen lykkes med at levere høj kvalitet og service til borgerne og virksomhederne i kommunen.

Afdelingen er fysisk placeret på Smallegade 1 på Frederiksberg Rådhus. I afdelingen har vi en uformel tone, og vi vægter faglighed, fællesskab og ordentlighed højt samtidig med, at vi har et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og vi har både løbeklub, frugtordning og mulighed for at benytte motionsrum på rådhuset til en fordelagtig pris.

Organisatorisk vil du være placeret i kommunens IT-afdeling og være tilknyttet afdelingens Databeskyttelse og Compliance-team, som består af en teamleder, en databeskyttelseskonsulent, og en eksternt tilknyttet databeskyttelsesrådgiver (DPO). I det daglige vil du herudover få en meget tæt samarbejdsflade til IT-afdelingens IT-arkitektur-team, som består af dygtige og engagerede IT-arkitekturkonsulenter og IT-projektledere.

Sådan søger du stillingen  

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send os din ansøgning med CV og eventuelle bilag. Deadline for ansøgning er den 20. februar kl. 12.00 og samtaler forventes afholdt i uge 8 og 9. Startdato er den 1. april og gerne tidligere, hvis muligt.  Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder for Databeskyttelse og Compliance Jaco Hansen på tlf.: 2898 2162 eller IT-arkitekt Peter Mørck på tlf.: 2898 2177. 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 20. februar 2024

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Vi søger en engageret jurist, der vil bidrage til ...

    Job ID: 25500Velkommen til danbolig a/s på Østerbro; hjertet af vores dynamiske hovedkontor bestående af et team på 23 dedikerede medarbejdere. I tæt samarbejde med en række eksterne leverandører..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Experienced Patent Attorney

    Are you interested in managing patent activities at a high-growth MedTech company? Do you see yourself working in a company that is transforming the dental industry with its cutting-edge technologi..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4