Alsidig og faglig stærk jurist med interesse for digitalisering og kontraktstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Vil du være med til at understøtte den digitale dagsorden på el- og gasområdet? Kan du lide at arbejde med udviklingsprojekter om digitalisering? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling? Så er det dig, der er vores nye jurist i Center for detail, energibesparelser og markedsmæssighed (DEMA).

Stort ansvar, spændende problemstillinger og tæt samarbejde med eksterne aktører

Forsyningstilsynet, der allerede i dag driver prisportalen for elprodukter, elpris.dk, har fået nye digitaliseringsopgaver. I 2023 overtager vi udviklingen og driften af prisportalen på gasområdet, gasprisguiden. Vi søger derfor en skarp og dedikeret jurist, som brænder for udviklingen af gode digitale løsninger, der vil være med til at gøre det let for forbrugerne at få et overblik over og sammenligne el- og gasprodukter, så de kan træffe et aktivt valg om det produkt, der passer dem bedst.

Du får en central rolle i det forestående udbud af gasprisguiden, hvor du skal være med til at designe udbuddet, udarbejde kontrakter og efterfølgende sikre efterlevelse af kontrakterne. Du skal samtidig stå for den løbende drift og udvikling af elpris.dk i samarbejde med vores leverandør.

Du bliver en del af et kontorets detailteam, der er et ud af to teams i kontoret. Teamet består pt. af tre jurister og to økonomer, der overvåger og fører tilsyn med markederne for el og gas. På detailmarkedet for el er vi med til at understøtte selve markedsdesignet, hvor forbrugeren er i centrum. Vi har fokus på konkurrence, produktudbud, gennemsigtighed og forbrugerbeskyttelse.

Du får en bred kontaktflade, både internt og med forskellige aktører på energiområdet, herunder andre offentlige myndigheder, brancheorganisationer og selskaber. Du får bl.a. ansvaret for Følgegruppen for elpris.dk, der er sammensat af repræsentanter fra branchen samt Forbrugerombudsmanden og Ankenævnet på Energiområdet, og som har til opgave at drøfte udviklingsbehov for elpris.dk.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Samarbejde med Forsyningstilsynets private leverandør, Netcompany, om drift og løbende udvikling af elpris.dk
  • Tilrettelæggelse af arbejdet i Følgegruppen for elpris.dk
  • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af udbuddet af gasprisguiden i samarbejde med Forsyningstilsynets eksterne juridiske rådgiver, it-specialister og øvrige projektmedarbejdere
  • Løbende kontraktopfølgning både for elpris.dk og gasprisguiden
  • Udarbejdelse af indstillinger om løbende udvikling af prisportalerne

Om dig

Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. med et højt fagligt niveau, erfaring med kontraktstyring og interesse for digitalisering. Du trives med tempo og formår samtidig at udvise den fornødne grundighed i opgaveløsningen.

Du kan lide at kombinere økonomi og jura og bliver motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver. Du har forretningsforståelse og har lyst til at sætte dig ind i spørgsmål af både økonomisk og teknisk karakter for at finde frem til den bedste løsning, både for forbrugerne og virksomhederne. Du kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale.

Som person er du resultatorienteret og tager ansvar. Det betyder, at du kan strukturere din hverdag og er i stand til at vurdere, hvordan du og teamet kommer i mål med jeres opgaver inden for de rammer, der gælder på området. Du er god til at opbygge relationer både internt og eksternt kan lide at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan også arbejde selvstændigt. Du er åben og social og villig til at bidrage til et godt kollegialt sammenhold.

Vi tilbyder et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I DEMA fører vi tilsyn med detailmarkedet på el- og gasområdet. På detailmarkedet for el er Forsyningstilsynet med til at understøtte selve markedsdesignet, hvor forbrugeren er i centrum. Vi har fokus på konkurrence, produktudbud, gennemsigtighed og forbrugerbeskyttelse. Vi driver desuden prisportalen elpris.dk. Arbejdet foregår i dialog med andre myndigheder, herunder Danmarks Statistik, Forbrugerombudsmanden, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Forbrugerrådet og Energistyrelsen, ligesom vi deltager i internationalt samarbejde på området.

Vi fører desuden tilsyn med, om de naturlige monopoler på el- og gasmarkedet, dvs. de virksomheder som ejer og driver el- og gasnettet i Danmark, overholder en række compliancekrav, f.eks. om netvirksomheder gennemfører tiltag mod diskriminerende adfærd på elmarkedet.

Du bliver en del af et kontor på cirka 18 akademiske medarbejdere, som alle arbejder i et samspil mellem jura og økonomi omkring vores tilsynsopgaver.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er dynamisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem jura, økonomi og teknik, og vi samarbejder derfor på tværs af faggrupper om at skabe rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning.

Vi bor i en flot nyrenoveret bygning i Frederiksværk med tilhørende have, der er indrettet til både faglige møder og en hyggelig frokost. Der er gratis parkering ved bygningen, og frem til udgangen af 2021 er der en daglig medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads. Vi har en god kantineordning og fri adgang til kaffe, te og frugt, og der er mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen.

Interesseret?

Hvis du vil være med på holdet og sætte et tydeligt præg på et stærkt og effektivt tilsyn– og kan se dig selv i ovenstående beskrivelser – så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden.

Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 1. august 2021.

Vi kalder løbende til samtale. Der kan indgå personlighedstest eller en case i rekrutteringsforløbet.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Barbara Hoffmann Christiansen på [email protected] eller på telefon 4171 5368.

Du kan også læse mere om os på Forsyningstilsynets hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 2
11. juli 2024 4
10. juli 2024 2
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2