Teamleder med flair for ledelse og interesse for transfer pricing og compliance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren? Interesserer du dig for ledelse, hvor du får det bedste frem i andre? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling? Så er det dig, der er vores nye teamleder i Center for detail, energibesparelser og markedsmæssighed (DEMA).

Spændende problemstillinger og nye tilsynsopgaver

I DEMA får du 17 kollegaer, der hovedsageligt er jurister og økonomer. Vi fører tilsyn med, om de naturlige monopoler på el- og gasmarkedet, dvs. de virksomheder som ejer og driver el- og gasnettet i Danmark, indgår aftaler på markedsvilkår – blandt andet med udgangspunkt i OECD´s og SKAT´s transfer pricing regler for koncerninterne transaktioner – og lever op til kravene til compliance. Vi arbejder desuden for velfungerende detailmarkeder inden for el og gas og fører tilsyn med, at el- og gasleverandører lever op til deres forpligtelser over for forbrugerne.

Du bliver teamleder for markedsmæssighedsteamet, der er et ud af tre teams i kontoret. Teamet består pt. af fem jurister, der fører tilsyn med, om distributionsselskaberne køber for dyrt hos koncern- eller interesseforbundne selskaber, og om de overholder en række compliancekrav, f.eks. habilitetskrav rettet mod ledelsen og krav om tiltag mod diskriminerende adfærd på elmarkedet. Fra januar 2022 får vi en række nye tilsynsopgaver med netvirksomhedernes compliance, som du som teamleder skal være med til at sætte rammerne for og tilrettelægge tilsynet med.

Som teamleder får du ansvaret for den faglige ledelse og en koordinerende rolle for de mange opgaver i teamet i samarbejde med de øvrige teammedlemmer. Du understøtter fremdrift i teamets sagsbehandling og bidrager samtidig til den kontinuerlig udvikling af den faglige kvalitet i teamet på baggrund af dine erfaringer og den viden, som du løbende tilegner dig på energiområdet. Du vil også i et vist omfang selv stå for konkret sagsbehandling i mere komplekse sager. Opgaverne stiller krav til dine mundtlige og skriftlige formidlingsevner, ligesom det er vigtigt, at du er god til at samarbejde med en bred vifte af aktører.

Du får en bred kontaktflade, både internt og med forskellige aktører på energiområdet, herunder andre offentlige myndigheder, brancheorganisationer og selskaber.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse som cand.jur. Du har erfaring med faglig ledelse eller flair for at tage ansvar, delegere, holde overblik og sikre fremdrift. Du kan din forvaltningsret og har lyst til at arbejde med transfer pricing, aftaleret og konkurrenceret. Det er en fordel – men ingen betingelse – at du kender til energiretten.

Du kan lide at kombinere økonomi og jura og bliver motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver. Du har forretningsforståelse og har lyst til at sætte dig ind i spørgsmål af både økonomisk og teknisk karakter for at finde frem til den bedste løsning, både for forbrugerne og virksomhederne. Du kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale.

Som person er du resultatorienteret og tager ansvar. Det betyder, at du kan strukturere din hverdag og er i stand til at vurdere, hvordan du og teamet kommer i mål med jeres opgaver inden for de rammer, der gælder på området. Du er vant til og kan lide at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan også arbejde selvstændigt. Du er åben og social og villig til at bidrage til et godt kollegialt sammenhold.

Vi tilbyder et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er dynamisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem jura, økonomi og teknik, og vi samarbejder derfor på tværs af faggrupper om at skabe rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning.

Vi bor i en flot nyrenoveret bygning i Frederiksværk med tilhørende have, der er indrettet til både faglige møder og en hyggelig frokost. Der er gratis parkering ved bygningen, og frem til udgangen af 2021 er der en daglig medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads. Vi har en god kantineordning og fri adgang til kaffe, te og frugt, og der er mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen.

Interesseret?

Hvis du vil være med på holdet og sætte et tydeligt præg på et stærkt og effektivt tilsyn– og kan se dig selv i ovenstående beskrivelser – så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden.

Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 5. august 2021.
Vi indkalder løbende til samtale. Der kan indgå personlighedstest i rekrutteringsforløbet.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Barbara Hoffmann Christiansen på [email protected] eller på telefon 4171 5368.

Du kan også læse mere om os på Forsyningstilsynets hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som specialkonsulent eller chefkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 2
11. juli 2024 4
10. juli 2024 2
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2