Forsyningstilsynet søger fagligt stærk jurist til tilsyn med konkurrencen på energiområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling?Så er det dig, der er vores nye jurist i Center for detail, energibesparelser og markedsmæssighed (DEMA).

Spændende problemstillinger og mange udviklingsmuligheder

I DEMA fører vi bl.a. tilsyn med detailmarkederne for el- og gas. På detailmarkedet for el er Forsyningstilsynet med til at understøtte selve markedsdesignet, hvor forbrugeren er i centrum. Vi har fokus på konkurrence, produktudbud, gennemsigtighed og forbrugerbeskyttelse. Vi driver desuden prisportalen elpris.dk.

Vi fører også tilsyn med, om distributionsselskaberne køber for dyrt hos koncern- eller interesseforbundne selskaber, og om de overholder en række governancekrav, f.eks. om netvirksomheder gennemfører tiltag mod diskriminerende adfærd på elmarkedet.

I arbejdet med energiretten skal du gøre brug af og kan udvikle dig inden for aftalefortolkning, selskabsret, konkurrenceret, forbrugerret, forvaltningsret, herunder sagsbehandling, og regnskabsforståelse. Du vil desuden have mulighed for at arbejde med implementeringen af ny EU-regulering, herunder udarbejde bekendtgørelser og vejledninger, og indgå i tilsynets internationale samarbejde med de andre europæiske regulatorer.

Ud fra dine kompetencer planlægger vi et forløb, hvor du får kendskab til de forskellige energimarkeder og compliance- og forbrugerområdet samtidig med, at du videreudvikler dine juridiske færdigheder.

Du får en bred kontaktflade, både internt og med forskellige aktører på energiområdet, herunder andre offentlige myndigheder, brancheorganisationer og selskaber.

Motiveret, struktureret og nysgerrig jurist

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur. eller cand.merc.jur. Har du erfaring fra en lignende stilling, herunder kendskab til regelarbejde, eller forståelse for energiområdet, er det en fordel, men det er ingen betingelse. Det vigtigste er dine faglige kvalifikationer, nysgerrighed og lyst til en stejl læringskurve inden for arbejdet med reguleringen på energiområdet og tilsynsopgaver.

Du er en dygtig jurist, der kan lide at kombinere økonomi og jura og bliver motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver. Du kan sætte dig ind i et komplekst område for at vurdere, om lovgivningen er overholdt. Du har forretningsforståelse og har lyst til at sætte dig ind i spørgsmål af både økonomisk og teknisk karakter for at finde frem til den bedste løsning, både for forbrugerne og virksomhederne. Du kommunikerer klart og præcist i skrift og tale.

Som person er du resultatorienteret og tager ansvar. Det betyder, at du kan strukturere din hverdag og er i stand til at vurdere, hvordan du kommer i mål med dine opgaver inden for de rammer, der gælder på området.

Du er vant til og kan lide at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan også arbejde selvstændigt. Du er åben og social og villig til at bidrage til et godt kollegialt sammenhold.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

Du bliver en del af et kontor på cirka 18 akademiske medarbejdere, som alle arbejder i et samspil mellem jura og økonomi omkring vores tilsynsopgaver.

I Forsyningstilsynet er vi 125 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. Vi bor i nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Arbejdsmiljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. Forsyningstilsynets strategi indeholder bl.a. indsatsområderne ” Styrket udvikling og faglig ekspertise” og ”Godt arbejdsliv og attraktiv arbejdsplads”. Disse indsatsområder arbejder vi intenst og seriøst med til glæde for vores medarbejdere. Bl.a. har vi udviklet et nyt on-boarding koncept, som betyder, at nye medarbejdere gennemgår en række interne kurser med henblik på at få overblik over Forsyningstilsynets forskellige arbejdsområder.

Interesseret?

Hvis du vil være med på holdet og sætte et tydeligt præg på et stærkt og effektivt tilsyn – og kan se dig selv i ovenstående beskrivelse – så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden.

Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 5. august 2021.
Vi indkalder løbende til samtale. Der kan indgå personlighedstest eller en case i rekrutteringsforløbet.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Barbara Hoffmann Christiansen på [email protected] eller på telefon 4171 5368.

Du kan også læse mere om os på Forsyningstilsynets hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til enhver tid gældende overenskomsten for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som jurister
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 2
8. august 2024 4
7. august 2024 4