SKARPE OG ENGAGEREDE ADVOKATFULDMÆGTIGE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Juridisk rådgivning, notater, sagsstyring og salg er bare nogle af de ting, du kommer til at arbejde med, hvis du bliver fuldmægtig hos os.

Vi søger fuldmægtige pr. 1. september 2020, der kan supplere vores team af skarpe jurister med en stærk faglighed, stort gåpåmod og en vindende personlighed, som også vores kunder kan få gavn af.

EN UDFORDRENDE HVERDAG HVOR DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af, hvilken afdeling og hvilke juridiske specialer du kommer til at arbejde med. Uanset fokusområde tror vi på, at vi ved at uddelegere ansvar og give medbestemmelse udvikler vores medarbejdere og skaber de bedste forudsætninger for at rådgive vores klienter, og vi kan derfor garantere dig, at vi gør os umage for, at du får en stejl læringskurve og spændende udfordringer hver dag.

Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at sørge for, at du trives og får en god fuldmægtiguddannelse, der byder på interessante opgaver, stigende ansvar og kundekontakt med indblik i den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Derfor får du en ansvarlig partner tilknyttet og tilbud om en mentorordning, hvor vi kan sikre en åben og ærlig dialog om din faglige og personlige udvikling.

HØJE AMBITIONER PÅ VORES MEDARBEJDERES VEGNE
Det stiller selvfølgelig også krav til dig. Du tager selvstændigt ansvar for din udvikling, og dine resultater fra studiet afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste. Høj faglighed kombineret med en innovativ, fleksibel og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne gør, at du hurtigt bliver god til at rådgive vores kunder, som har brug for, at vi kan skære ind til kernen i de juridiske spørgsmål.

Du trives med ansvar og selvstændighed, men da vi ofte arbejder i teams i afdelingerne, på tværs af huset og med klienterne, er det også vigtigt, at du bidrager positivt i samarbejde med andre. Vores uformelle, men samtidig professionelle arbejdsmiljø støtter op om dette, hvor også et godt sammenhold i fuldmægtiggruppen har høj prioritet og understøttes af både faglige og sociale arrangementer.

Klientkontakt er en del af din hverdag – i Danmark og ofte også på internationalt niveau – hvorfor det er vigtigt, at du kommunikerer godt på engelsk.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
For os er det vigtigt, at du kommer til at arbejde med et juridisk speciale, som du brænder for, og at du matcher dem, du skal arbejde sammen med. Du bedes derfor præcisere dine juridiske interesseområder og ønsker til geografisk placering. I ansættelsesforløbet vil du både møde et generelt ansættelsesudvalg og repræsentanter fra den afdeling, du skal arbejde i. Vi tror på, at det er det bedste udgangspunkt for en ansættelse.

OM HORTEN
Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Allerbedst er vi i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering. Vi har kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup
  • Søndag den 01. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5