Advokatfuldmægtige/cand.merc.(jur.)’er til Vedvarende Energi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Jobbet
Danmark har en helt særlig position inden for udviklingen og kommercialiseringen af vedvarende energi og er på mange områder markedsledende inden for den massive globale investering i udvikling og udrulning af projekter vedrørende vedvarende energi. Det afføder en helt naturlig efterspørgsel efter rådgivning, hvor markedet er præget af store og langvarige komplekse projekter og transaktioner.

Accura etablerede 1. januar 2022 et nyt, selvstændigt forretningsområde inden for vedvarende energi med flere internationale kontorer, og vi er en af hovedspillerne inden for vedvarende energi på det internationale marked. Afdelingen består i dag af 32 kolleger med kontorer i både Hellerup, Aarhus, London, New York, Singapore og Taiwan. Vi arbejder i en international kontekst på tværs af tidszoner og kulturer.

I afdelingen beskæftiger vi os med juridisk og kommerciel rådgivning inden for vedvarende energi, ny teknologi og energi- og forsyningsret, og vi har stor erfaring med rådgivning og håndtering af de langvarige, komplekse processer, der typisk er i forbindelse med vedvarende energi.

Du vil du få en enestående chance for at medvirke til at løse nogle af afdelingens spændende og komplekse sager, arbejde tæt sammen med et af de dygtigste teams i branchen og levere nogle af markedets bedste juridiske og kommercielle løsninger både i Danmark og internationalt.

Da stillingen er internationalt funderet, søger vi rådgivere, som kan være kvalificerede i en eller flere jurisdiktioner og til at arbejde på et eller flere kontorer, da arbejdsstedet kan være enten Hellerup, Aarhus, New York, Singapore, Taiwan eller vores nye planlagte kontor i Tokyo.

Opgaver
Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Gennemgang og kommentering af kontrakter vedrørende levering og service, konsulentaftaler, fortrolighedsaftaler mv.
  • Bistand til advokater på projekter i form af udarbejdelse af bilag og andre mindre kontraktopgaver
  • Due diligence på kontrakter
  • Deltagelse i udarbejdelse af pitch- og workshopmateriale
  • Håndtering af eller bistand i forbindelse med forberedelse, gennemgang og udarbejdelse af udbudsmateriale
  • Deltagelse i forhandlinger sammen med advokater.

Vi arbejder i et professionelt miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store.

Vi investerer mange ressourcer i ledelse og udvikling, og der vil gennem hele din karriere blive lagt stor energi i din personlige udvikling i et teambaseret miljø.

Vi tilbyder
Accura tilbyder et kompetencegivende job i en ung og spændende virksomhed med flad organisation og 380 medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.

Vi har gennem Accura Academy et af branchens mest ambitiøse programmer for efteruddannelse af vores medarbejdere. Kurserne afholdes som udgangspunkt på Accuras hovedkontor i Hellerup.

Som et vigtigt element i Accuras strategi har vi valgt at sætte fokus på ledelse og arbejder løbende på at udvikle os på dette område, i erkendelse af at forholdet til nærmeste leder er helt afgørende for at motivere, tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og styrke deres performance.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling i forholdet 1:1 for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer, ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske sundheds- og pensionsordning og har mulighed for at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger. Derudover har vi en fantastisk frokostordning, moderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.

Om dig

  • Du er cand.jur., cand.merc.(jur.) eller har en tilsvarende uddannelse fra et andet land, og du har erfaring eller interesse inden for vedvarende energi.
  • Du har stor interesse for kommercielle kontrakter og vedvarende energi.
  • Du har gode karakterer.
  • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.
  • Du er imødekommende, afbalanceret og robust med et højt “drive” og faglig stolthed.
  • Du er god til at kommunikere, har gennemslagskraft og er troværdig.
  • Du er analytisk og struktureret, og du er god til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning og intelligente løsninger.
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5