Erfaren fuldmægtig eller advokat til Rekonstruktion & Insolvens (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Hortens afdeling for Rekonstruktion og Insolvens søger til kontoret i Hellerup en erfaren fuldmægtig eller advokat, der kan bistå vores team af skarpe jurister med at rådgive om insolvensret - blandt andet om rekonstruktion, konkursbehandling, tvangsopløsning af selskaber og løsning af insolvensretlige tvister.

Du kommer til at indgå i et team af erfarne jurister og sagsbehandlere, og din hverdag bliver afvekslende og udfordrende med fokus på din stærke juridiske faglighed og løsningsorienterede tilgang til sagsbehandlingen. Vi lægger vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og fungere i teams i forbindelse med løsningen af sagerne.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af rådgivning inden for:

  • gennemførelse af inden -og udenretlige rekonstruktioner.
  • behandling af konkursboer, herunder blandt andet kreditororientering, håndtering af medarbejdere, virksomhedsoverdragelse, førelse af omstødelsessager.
  • håndtering af tvangsopløsningssager.
  • deltagelse i møder i Skifteretten.


Du får gode karrieremuligheder og kan forvente ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet er der fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Resultater fra studiet og dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste. Vi forestiller os, at du tidligere har beskæftiget dig med insolvensret og derfor ved, hvad der skal til for at løse denne type juridiske opgaver bedst muligt.

Som person er du resultatorienteret, forretningsminded, ambitiøs og drives af at skabe værdi i arbejdet. Det er et vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du har en nysgerrig tilgang til sagerne og bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er også vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber mundtligt, såvel som skriftligt.

ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte partner Line Lundorff Brokholm på telefon 5234 4193

OM HORTEN
Horten er blandt Danmarks førende advokatvirksomheder med en international profil. Vi rådgiver den offentlige sektor og erhvervslivet inden for alle juridiske specialer. Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at udvikle os og skabe resultater for vores kunder. Vi har kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Erfaren koordinator/jurist til central grundejerfu...

    Brænder du for ejendomsområdet, så bliv en del af et stærkt team i Direktionssekretariatet.Vi søger en ny kollega, som har lyst til at være en del af vores stærke juridiske team. Du vil få ansv..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2