Rekrutteringsfirma

Jurastuderende søges til spændende opgaver hos Accountor Danmark A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Accountor Danmark A/S søger to faglig dygtige jurastuderende. Som studentermedarbejder hos Accountor Danmark får du et varieret og udfordrende studiejob i et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få erfaring med at bruge din teoretiske viden i praksis.
Accountor Denmark A/S udbyder finansiel outsourcing og løn outsourcing for alle typer af virksomheder og organisationer, udlejning af fastansatte økonomikonsulenter samt rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor løn, økonomi- og regnskab. I Danmark er vi 100 medarbejdere med kontor i Herlev og Herning. Din arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Herlev.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

Hovedfokus for dette studiejob er kontrol af Taxilovens § 10 for et større dansk selskab. Du vil få dine egne sager, som du er ansvarlig for. De løbende opgaver vil primært være at sikre at vores kunder overholder de givne bestemmelser, så som får de ansatte løn, stemmer arbejdsvilkårene overens med overenskomsten inden for det pågældende faglige område. Yderlig vil du løbende få berøring med diverse overenskomster og personaleret. Du vil skulle arbejde selvstændigt med dine sager, med rig mulighed for sparring med dine nærmeste kollegaer i afdelingen.
Du vil blive en del af et velfungerende team med en uformel tone. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen og vil blive tilrettelagt fleksibelt under hensyntagen til din undervisning.

Den rette person:

For at kunne løse opgaverne, forestiller vi os, at du studerer jura eller tilsvarende. Du har interesse og ønsker at arbejde med overenskomster og personaleret. Vi vægter, at du er en dygtig og velformuleret formidler, som kan kommunikere klart både i skrift og tale på alle niveauer. Gode engelskkundskaber er desuden en forudsætning, da vi har mange udenlandske kunder. Du har et godt overblik i det daglige arbejde, og som person er du god til både at arbejde selvstændigt og i teams. Du er pligtopfyldende, proaktiv og evner at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser hurtigt. Med dit gode humør og din positive indstilling til dine kolleger, vores kunder og opgaver, kommer du til at passe godt ind hos Accountor.

Vi tilbyder dig

  • Et relevant studiejob
  • At blive en del af en ambitiøs virksomhed i vækst
  • En fleksibel hverdag, hvor du får mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer
  • En sund og professionel organisation med dygtige kollegaer omkring dig


  • sproces


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

    Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Jurist
    • Herlev

    Lignende jobs

    • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

      Fri kontakt
      Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
      • Jurist
      • København V
      Få mere info
    • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

      Fri kontakt
      Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
      • Jurist
      • København V
      Få mere info
    • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

      Fri kontakt
      Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
      • Jurist
      • København V
      Få mere info
    • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

      Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
      • Jurist
      • København S
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som jurister i Herlev

    Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte jurister i Herlev over tid

    Dato Alle jobs som jurister
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    14. september 2024 1
    13. september 2024 1
    12. september 2024 1
    11. september 2024 1
    10. september 2024 1
    23. august 2024 1
    22. august 2024 1
    21. august 2024 1
    20. august 2024 1