Er du vores nye jurist i Myndighedsafdelingen i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen i Hjørring Kommune?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Trænger du til nye udfordringer, og trives du med alsidige juridiske opgaver indenfor social- og sundhedslovgivningen og nyder godt samarbejde med friske tværfaglige kollegaer, så læs med her!

Myndighedsafdelingen i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen søger en jurist pr. 1. november.
Afdelingen behandler primært ansøgninger på voksenområdet indenfor serviceloven, afsnit V og VI. Afdelingen er opdelt i tre afdelinger; Myndighed Handicap, Myndighed Ældre og Myndighed Hjælpemidler. Som jurist skal du varetage opgaver indenfor alle tre afdelinger.
Den stadigt stigende kompleksitet i sagerne samt nye krav i lovgivningen udfordrer os indimellem, og vi har brug for en skarp jurist, som kan bidrage med kvalificeret juridisk sparring og rådgivning samt støtte til sagsbehandling i sagerne.

Opgaverne er alsidige, og der kommer løbende nye til. De primære opgaver for dig vil være:
  • Bistå Myndigheds sagsbehandlere og visitatorer i sagsbehandlingen – sikre den juridiske vinkel og yde juridisk sparring i komplekse sager, hjælpe med at skrive komplicerede afgørelser m.v.
  • Juridisk rådgivning vedrørende afgørelser i aktindsigtssager, bl.a. til forvaltningens sekretariatsmedarbejdere
  • Koordinatorfunktion i BPA-teamet – sager vedrørende SEL § 95 og 96
  • Indgå som teammedlem i magtanvendelsesteam, som sagsbehandler magtanvendelsessager
  • Være nøgleperson i vores sagsbehandling af sager vedrørende mellemkommunal refusion, som løses i tæt samarbejde med vores fagkonsulent og vores økonomiske controller på området. Du vil have ansvaret for at skrive afgørelser og have den primære kontakt til andre kommuner i sagerne.
  • Videreformidle nye love, lovforslag, høringer, afgørelser m.v. med relevans for myndighedsopgaven samt for Sundheds- og ældreområdet samt Handicapområdet i forvaltningen
  • Særlige opgaver vedrørende domsanbragte udviklingshæmmede – herunder sikring af kommunalt tilsyn, evt. deltagelse i retsmøder samt bistand til sagsbehandlere
  • Juridisk rådgivning til Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningens direktør, chefer og områdeledere på konkrete juridiske problemstillinger – herunder også forvaltningens udførende områder; Sundheds- og ældreområdet samt Handicapområdet
  • Juridisk støtte til den videre implementering af Persondataforordningen, herunder deltage i team, som yder rådgivning og undervisning af ledere, støtte til udarbejdelse af brevskabeloner m.v.
  • Udarbejdelse af årsrapporter og bidrag til sagsfremstillinger m.v. til brug for politisk behandling, fx vedrørende årlige opgørelser over magtanvendelser og ankesager i Ankestyrelsen
  • Deltagelse i diverse arbejdsgrupper og projekter i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen samt på tværs af forvaltningerne i kommunen.

Du skal være klar til at arbejde meget selvstændigt med opgaverne og anvende dit forhåbentligt store og nyttige netværk indenfor området. Du vil i hverdagen få tæt samarbejde med ledere og sagsbehandlere i myndighedsafdelingen samt øvrige chefer og områdeledere i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen.
Der er mulighed for at indgå i faglige netværk med rådhusets øvrige jurister, blandt andet i børne- familieområdet og juridisk kontor i borgmesterens forvaltning.

Den ideelle ansøger til jobbet har følgende kvalifikationer:
  • Uddannelse som Cand. Jur.
  • Erfaring med juridisk sagsbehandling indenfor social- og sundhedslovgivningen gerne fra en lignende stilling
  • Velfunderet i retssikkerhedsloven og forvaltningsloven
  • Evt. sundhedsfaglig erfaring fra tidligere job
  • Høj grad af faglighed, der kan matche ansvar og opgaver
  • Empatisk tilgang til borgere og pårørende
  • Stærke kommunikative evner – bl.a. i forhold til at formidle jura til ”ikke-jurister”


Vi kan tilbyde følgende:
En arbejdsplads med høj grad af faglighed og masser af spændende udfordringer samt gode kollegaer, god stemning og uhøjtidelig omgangstone.
Du vil få fysisk placering på rådhuset i Hjørring, hvor vi arbejder i store, lyse og åbne kontormiljøer. Du vil have udadgående funktioner til tider. Deltagelse i møder med borgere og pårørende vil forekomme. Det er muligt at benytte kommunebil ud af huset.
Du styrer som udgangspunkt selv din arbejdstid – under hensyntagen til mødedeltagelse og synlighed i hverdagen. Der er mulighed for hjemmearbejde.
Vi vil understøtte din deltagelse i relevante netværk både internt kommunalt og tværkommunalt, ligesom der er mulighed for løbende kompetenceudvikling.
Du refererer til myndighedschefen og vil modtage fast sparring på opgaverne.

Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. For den rette ansøger med de ideelle kompetencer vil der være mulighed for forhandling af individuelt kvalifikationstillæg.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet, kan du kontakte myndighedschef Line Hessellund på tlf. 4122 5051 eller [email protected] (ferie 2/7-1/8) eller afdelingsleder Ingelene Schelde på tlf. 4122 5022 eller [email protected] (ferie 2/8-22/8).

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.
Læs mere her: Røgfri arbejdstid

Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfristen er den 1. september 2021. Vi forventer at afholde første runde ansættelsessamtaler den 9. september og anden runde den 22. september.
Der vil i ansættelsesprocessen indgå personlighedstest for kandidater, som går videre til 2. samtalerunde.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hjørring
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

  • Jurist i Aalborg

    Do you possess a commercial mindset and excel in handling technical contracts? Do you wish to take part in shaping the future of space technology with high-tech projects? If you are ready to adva..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Contract & Market Controller

    We are looking for you that like to manage and govern agreements and commercial contracts. If you’re looking to accelerate your career while also contributing to the renewables transition, this..
    • Jurist
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Elevplads: Advokaterne Amtmandstoften søger advoka...

    I generationer har vi hos Advokaterne Amtmandstoften med udgangspunkt i Vendsyssel været rådgivere for private, erhvervslivet og offentlige myndigheder.Med udgangspunkt i den fortrolige personlig..
    • Jurist
    • Hjørring
    Få mere info
  • Contract Specialist, HR and Employment

    Contract Specialist, HR and EmploymentAre you a legal professional with a keen interest in national and international employment law? Do you have a sharp eye for detail and a desire to work in a .
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som jurister
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1