Skarp jurist med særlige kompetencer inden for juridisk metode til Forsvarsministeriets...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du arbejde med juridisk metode og rådgive kunder på alle niveauer af en stor organisation med ca. 20.000 ansatte? Kan du omsætte komplekst juridisk stof til en praktisk administrativ virkelighed for en soldat?

Vi giver dig muligheden for at arbejde i et anerkendt juridisk miljø med høj faglighed og et stærkt kollegialt sammenhold inden for et område med stor intern bevågenhed.

Om os

I Forvaltningssektionen arbejder vi bl.a. med udvikling og vedligeholdelse af bestemmelser, forretningsgange og vejledninger for Forsvarsministeriets regnskabsvirksomhed. Derudover varetager vi implementering af databeskyttelsesforordningen og juridisk rådgivning inden for moms, skatter og afgifter. Ligesom vi rådgiver vores direktions- og chefkreds.

Vi er en meget homogen gruppe af 12 medarbejdere, primært jurister, der lægger vægt på en uformel omgangstone, og en - til tider - knastør sort humor, som modvægt til de komplekse og alvorlige problemstillinger, vi arbejder med til daglig. Vi værdsætter den fleksible tilrettelæggelse af arbejdstiden, så vi kan få enderne til at mødes i balancen mellem arbejds- og familielivet.

”Forventningsafstemningen omkring opgaver fra samtalen og til nu, har været rigtig god. Jeg er samtidig blevet taget godt imod og er hurtigt blevet en del af flokken. Det er også fedt at mærke, at der er plads til, at man kan gøre karriere og samtidig have en familie.”, siger Cecilie, nyansat fuldmægtig

Om stillingen

Som vores nye jurist bliver dit primære ansvar at yde juridisk sagsbehandling og rådgivning til hele Forsvarsministeriets koncern inden for indkøb, salg, rejser samt løn.

Dine ansvarsopgaver bliver fx at:
• Rådgive vores sektioner samt varetage henvendelser inden for indkøb, salg, rejser, samt løn.
• Indgå i projekt- og udviklingsarbejde med henblik på at udvikle forretningen
• Indgå i faglig sparring med ledelsen samt levere strategiske oplæg, notater m.v.
• Varetage opgaver inden for håndtering af skat, moms og afgifter gennem fastlæggelse af procedurer og beskrivelse af processer m.v.
• udarbejdelse og ajourføring af koncernens økonomi- og regnskabsbestemmelseskompleks
Du får stor indflydelse på dine egne opgaver afhængigt af kompetencer og kvalifikationer. Alt efter dit erfaringsniveau og kvalifikationer vil få ansvar for dit eget sagsområde, hvor du kan arbejde selvstændigt med opgaveløsningen. Du vil altid kunne søge faglig sparring og støtte hos de mere erfarne kolleger.

”Noget af det bedste ved at arbejde i Forvaltningssektionen er den store variation i opgavetyper og muligheden for at påvirke indholdet i sit job. Og så har jeg bare nogle fantastiske kollegaer, som også gør mig glad for at gå på arbejde.”, fortæller Bettina, jurist.

Om dig

• Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur
• Du har et højt fagligt niveau med en skarp juridisk profil
• Du er god til at samarbejde og kommunikere med medarbejdere på forskellige niveauer
• Du har interesse for skat og afgifter
• Du motiveres af at skabe resultater og formår at strukturere din hverdag
”Det er vigtigt, at du motiveres af at have travlt, og ikke bliver slået ud af kurs, selvom tingene hurtig ændrer sig. Selv i en travl hverdag er det vigtigt med det gode humør, fordi alting bare glider lettere, hvis der er plads til både smil og grin.”, siger Jesper, sektionschef.

Vi ser gerne at du er hurtig til sætte dig ind i en række komplekse problemstillinger, fastlægge den korrekte rådgivning af organisationen og samtidig sikre, at din rådgivning også kan omsættes til en praktisk virkelighed. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende funktionsområde ved en anden offentlig virksomhed eller fra revisionsbranchen.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Forvaltningssektionen, Jesper Jungclaus, på tlf. + 45 25 41 92 68.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på tlf. +45 72 81 91 33 eller på e-mail: [email protected]
Ansøgningsfristen er den 11. august 2019. Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart løbende.
Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, såsom kandidatbevis mv.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikre den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 220 medarbejdere primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov. Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hjørring
  • Søndag den 11. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som jurister
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1