En stilling som Juridisk fuldmægtig til [xxxxx], Områdekontoret i Hobro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Er du en dygtig jurist med ønske om at kombinere teori og praksis og tilegne dig flere juridiske kompetencer og viden om straffuldbyrdelse? Vi søger en jurist til Kriminalforsorgen, Område Midt- og Nordjylland med tiltrædelse snarest muligt.

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland søger en jurist til en fast stilling som juridisk fuldmægtig med foreløbig tjenestested på Områdekontoret i Hobro, med tilknytning til områdets institutioner. Der gøres opmærksom på, at de institutioner der er tale om, forventeligt ligger nord for Hobro.

Dine opgaver
Som jurist i Klientsagsenheden kommer du til at arbejde med juridisk sagsbehandling vedrørende de indsatte i Kriminalforsorgens institutioner. Dine opgaver består af både konkret sagsbehandling og generelle opgaver vedrørende kvalitetssikring og controlling af klientsagsbehandlingen i institutionerne, såsom f.eks. sagsgennemgang på udvalgte sagsområder.

Som juridisk fuldmægtig består arbejdet primært af konkret sagsbehandling vedrørende blandt andet prøveløsladelse, udgang og klagesager.

En vigtig del af jobbet er at yde faglig sparring med såvel de øvrige jurister i området, som de andre faggrupper, herunder undervisning, samt at være bindeled mellem direktoratet og kriminalforsorgsområdet.

Du vil blive en del af en hverdag, hvor tempoet ofte er højt, opgaverne omskiftelige og udfordrende. Vi hjælper hinanden i hverdagen, hvor vidensdeling, fagligt engagement og arbejdsglæde spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen.

Det er forventeligt, at man på sigt skal varetage opgaver, der er mere målrettede en eller to institutioner.

Du vil referere til Områdechefen for klientsagsbehandling.

Hvem er du?

Da du vil komme til at arbejde i et tværfagligt miljø, vil der vil blive lagt vægt på, at du:

  • Har en solid sagsbehandlingsmæssig ballast og ikke er bange for at træffe afgørelser og foretage en selvstændig prioritering af dine opgaver på baggrund af din erfaring og juridiske baggrund
  • Har gode juridiske kompetencer og evner at samarbejde og kommunikere med forskellige personalegrupper
  • Kan stå fast på din faglighed, er robust, har gennemslagskraft og er i besiddelse af gå-på-mod og en stor grad af selvstændighed

Der kræves ikke forudgående kendskab til straffuldbyrdelsesloven, men det vil naturligvis være en fordel. Derudover er interesse for forvaltningsret en forudsætning for, at man trives med arbejdet.

I Klientsagsenheden har vi en uformel omgangstone og der er højt til loftet. Der er et stærkt sammenhold, ligesom vi vægter den sociale trivsel meget højt.

Der er endvidere på tværs af områderne, etableret juristnetværk for de forskellige regimer, herunder et netværk for områdejurister, og jurister med tjenestested på de åbne fængsler, ligesom der er et netværk for jurister med tjenestested på de lukkede fængsler.

Løn og ansættelsesvilkår sker som fuldmægtig i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Hvis du i forvejen har Justitsministeriet med tilhørende institutioner som ansættelsesområde bibeholdes dette ansættelsesområde.

Ansættelsesstedet er indtil videre Områdekontoret i Hobro, Adelgade 75, 9500 Hobro.

Du vil som områdejurist skulle servicere områdets øvrige institutioner og en vis rejseaktivitet må derfor forventes. Tilrettelæggelsen af arbejdet fastlægges efter nærmere aftale med din chef.

Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er vi?
Kriminalforsorgsområdet er ét af to geografiske kriminalforsorgsområder på landsplan og har cirka 2200 ansatte. Vi dækker et områdekontor, fængsler, arresthuse, afdelinger i frihed, herunder fodlænkeafdelinger, udslusningsfængsler og et udrejsecenter.

Områdekontoret varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. HR-udvikling og personaleadministration, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring, klientsagsbehandling, resocialisering og sikkerhed.

Kriminalforsorgen er i øjeblikket i proces med en reorganisering, herunder en sammenlægning af kriminalforsorgsområder, hvorfor det endnu ikke er afklaret, hvor det fremtidige områdekontor bliver placeret.

I forhold til stillingen vil de tilknyttede institutioner, som tidligere nævnt, være geografisk placeret nord for Hobro.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest fredag, den 13. januar 2023, kl. 14.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3.

Samtalerne afholdes på Områdekontoret i Hobro, Adelgade 75, 9500 Hobro.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe dokumentation for igangværende uddannelse, sammen med identifikation (f.eks. pas eller kørekort).

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Områdechef for Klientsagsbehandling Rikke Dietz på telefon 7255 5570, specialkonsulent Dorthe Bech Jørgensen på 7255 7587 eller specialkonsulent Maria F. Benthin på telefon 7255 7586.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hobro
  • Fredag den 13. januar 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Aalborg

    Do you possess a commercial mindset and excel in handling technical contracts? Do you wish to take part in shaping the future of space technology with high-tech projects? If you are ready to adva..
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Contract & Market Controller

    We are looking for you that like to manage and govern agreements and commercial contracts. If you’re looking to accelerate your career while also contributing to the renewables transition, this..
    • Jurist
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Elevplads: Advokaterne Amtmandstoften søger advoka...

    I generationer har vi hos Advokaterne Amtmandstoften med udgangspunkt i Vendsyssel været rådgivere for private, erhvervslivet og offentlige myndigheder.Med udgangspunkt i den fortrolige personlig..
    • Jurist
    • Hjørring
    Få mere info
  • Contract Specialist, HR and Employment

    Contract Specialist, HR and EmploymentAre you a legal professional with a keen interest in national and international employment law? Do you have a sharp eye for detail and a desire to work in a .
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Hobro over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0