Jurist med erfaring med Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet søges til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Brænder du for juridiske analyser inden for forsvar og sikkerhed – og vil du være med til at understøtte kampen for Danmarks sikkerhed? Så har du mulighed for at blive vores nye kollega.

Om os

Vi er en større juridisk afdeling (kaldet Legal) i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Legal består af ca. 40 dygtige jurister, og er en del af FMI’s Sourcing Division, som i alt består af fire afdelinger. Divisionen er kendetegnet ved et tæt, godt samarbejde på tværs af de fire afdelinger.

Vi har en klar og ambitiøs vision om, at være de bedste i staten inden for det juridiske område. Derfor arbejder vi også målrettet på, at løfte potentialet i automatisering og kunstig intelligens i vores daglige juridiske arbejde.

Det er vigtigt for os, at vi har indblik i og forståelse for den militære verden, som vi er en del af. Derfor er vi løbende på besøg ved de operative enheder i Forsvaret, ligesom teambuilding foregår ude i de spændende militære miljøer.

”Mine nye kollegaer tog virkelig godt imod mig, da jeg startede i afdelingen. Der var tilrettelagt et grundigt onboarding program, hvor oplæringen blev varetaget af mine engagerede og dygtige kollegaer og chefer - ligesom jeg blev tilknyttet en mentor og juniorfagchef, der sørgede - og stadig gør, for at kvalitetssikre og oplære mig i at være en god embedsmand og medarbejder i Forsvarsministeriets Materiel – og Indkøbsstyrelse (FMI).” – Udtaler en kollega.

Om stillingen

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. en attraktiv pensionsordning, løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse. Der vil være stor mulighed for fleksibilitet i din arbejdstid, og du vil også have mulighed for at arbejde delvis hjemmefra, når du har opnået tilstrækkeligt kendskab til virksomheden og dine opgaver.

Som jurist i teamet for komplekse juridiske analyser bliver du en vigtig del af et ambitiøst hold, hvor der er plads til at dyrke detaljerne i både juraen samt de militære anskaffelser.

Dine primære opgaver bliver:
• At arbejde med anskaffelser hovedsageligt inden for Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet.
• At gennemføre komplekse juridiske analyser.
• Daglig rådgivning til ingeniører og soldater i anvendelsen af udbudsretlige regler på konkrete anskaffelser.
Vi giver dig muligheden for at arbejde i et anerkendt juridisk miljø med høj faglighed, et stærkt DNA og kollegialt sammenhold inden for et område med stor intern og ekstern bevågenhed.

Om dig

Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. med nogle års erfaring inden for udbudsret. Det anses som en væsentlig fordel, hvis du har erfaring med Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet.

Du har flair for juridisk metode på et højt niveau og kan kommunikere svære juridiske analyser på et let forståeligt sprog.

Som person falder det dig naturligt at vise mod og gå foran i løsningen af opgaver, og du kommer gerne med konstruktive forlag til løsning af problemstillinger, ligesom du er nysgerrig i dit møde med andre faggrupper.

Som vores nye kollega vil du deltage i et uddannelses- og mentorprogram, ligesom der vil være gode muligheder for videreuddannelse. Vi har stort fokus på videndeling og daglig sparring, samt generelt, at alle løbende udvikler og dygtiggør sig så de kan bidrage til det høje faglige niveau, som kendetegner afdelingen.

Ansættelsesvilkår

Vi har netop fået en ledig stilling som specialkonsulent. Stillingen skal besættes så hurtigt som muligt og vi holder samtaler løbende, så send os endelig din ansøgning hurtigst muligt.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling som specialkonsulent, efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at ringe for en uformel snak til Specialkonsulent Josephine Utzon Minddal på telefon 2870 9476.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte specialkonsulent Ask Blicher på 3266 5576.

Ansøgningsfristen er 25. september 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning, skal du vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis, samt andre relevante dokumenter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Karup J
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Karup J over tid

Dato Alle jobs som jurister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0