Udbudsjurist eller -konsulent til indkøb og leverandørstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at arbejde med udbud, kontrakter og indkøb? Kunne du også tænke dig at arbejde bredt med ledelsesbetjening? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet i Udlændingestyrelsen.

Om stillingen
Vi søger en udbudsjurist eller -konsulent til Udlændingestyrelsen, som kan have en nøglerolle i forhold til udbud, forhandling, indgåelse af og opfølgning på kontrakter og indkøb. I Ledelsessekretariatet håndterer vi løbende kontrakter og udbud, der vedrører styrelsens drift og forretning. Vi monitorerer og afholder udbud for styrelsens kontrakt- og udbudsportefølje og implementerer nye tiltag inden for indkøb og anskaffelse. Du vil i stillingen få en stor samarbejdsflade både internt i styrelsen, men også eksternt til samarbejdspartnere, departementet og Moderniseringsstyrelsen.

Som en del af Ledelsessekretariatet skal du også i tæt samarbejde med dine kollegaer og din kontorchef bistå med at forberede og understøtte direktionens beslutninger, herunder tilrettelægge en god proces, sikre fremdrift og løbende sørge for at holde direktionen orienteret om status i forskellige projekter.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få rollen som teamleder og dermed indgå i Ledelsessekretariatets ledelsesteam.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.merc.(jur.) eller cand.jur., og vi ser gerne, at du har erfaring med indkøb, udbud, kontraktstyring og udbud i en større offentlig organisation eller virksomhed. Derudover vil erfaring med ledelsesbetjening være en fordel, men du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en bred interesse inden for offentligretlige fag, herunder forvaltningsret
  • er effektiv, resultatorienteret og leverer høj kvalitet i dit arbejde
  • er en positiv og engageret person med en åben og fleksibel indstilling til dit arbejde
  • er struktureret, systematisk og løsningsorienteret
  • er god til at samarbejde på tværs, men også kan arbejde selvstændigt, når det er påkrævet
  • bidrager aktivt til tilrettelæggelsen af arbejdet i dit team, som du måske skal være teamleder for
  • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner – både på dansk og på engelsk
  • har mod på at blive en del af en styrelse i løbende forandring

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med privatretlige fag som erhvervslejeret, udbudsret, kontraktret og entrepriseret eller lignende.

Din nye hverdag
Du skal arbejde i Ledelsessekretariatet, der varetager Udlændingestyrelsens interne drift og udvikling. I kontoret er vi 42 engagerede medarbejdere med meget forskellig uddannelsesmæssig baggrund og opgaver. Vi er fordelt på en række teams, der arbejder med ledelsesbetjening, kommunikation, presse, jura, indkøb og intern service og drift. Vores omgangstone er uformel, og vi trives i det gode samarbejde. Da vi servicerer alle

Udlændingestyrelsens ca. 650 medarbejdere, har vi en travl hverdag, hvor præcision, resultatløsning og god kommunikation er i højsædet.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21 35 69 82 eller på e-mail [email protected] eller Merethe Nord Philip på telefonnummer 35 30 87 36 eller e-mail [email protected].

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i uge 48 og 49.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. april 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0