En erfaren konsulent og en fuldmægtig søges til implementeringen af de kommende Schenge...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændingestyrelsen, Område for databeskyttelse og særlige projekter, søger en erfaren konsulent og en fuldmægtig.

Om stillingerne
Område for databeskyttelse og særlige projekter vil i de kommende år få en væsentlig rolle i implementeringen af ESP (European Search Portal) i Danmark, som skal være et centralt redskab for de myndigheder, der skal kontrollere EU’s ydre grænser.

Konkret er der tale om implementering af flere nye IT-systemer henholdsvis ESP – ETIAS (European Travel Information and Authorisation System) og ESP – EES (European Entry/Exit system) som begge skal være operative i 2022. Herudover er der tale om implementering af opbygning af interoperabilitet (IO) mellem EU systemerne, herunder ETIAS og EES. Udlændingestyrelsen, Område for databeskyttelse og særlige projekter, har formandskabet for de tværministerielle projektgrupper for ETIAS, EES og Interoperabilitet og implementeringen i Danmark.

ESP - ETIAS (European Travel Information and Authorisation System) vedrører kontrol med visumfrie tredjelandsborgeres rejser ind og ud af EU og udvikles i EU-regi. ETIAS forudsætter, at der i de enkelte EU-lande opbygges nationale enheder blandt andet til afgørelse af tilfælde, hvor det er tvivlsomt om visumfri indrejse bør tillades. Den danske nationale enhed placeres i US.

ESP – EES (European Entry/Exit system) skal blandt andet registrere alle tredjelandsstatsborgeres ind- og udrejser af EU.

Interoperabilitet (IO) skal sikre, at der etableres mulighed for udveksling af data og deling af informationer mellem systemerne.

Vi søger en erfaren konsulent og en fuldmægtig, som skal indgå i projektsekretariatet til implementering af ESP. Konsulenten vil skulle arbejde på tværs i projektsekretariatet med alle opgaver, stå for juridiske analyser i forhold til implementeringen af de nævnte systemer og være kontaktpunkt blandt andet i forhold til Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Fuldmægtigen skal være tovholder og sekretær for Interoperabilitet-projektgruppen. Opgaverne vil være af varierende karakter og vil blandt andet indebære mødeindkaldelser, referatskrivning og bidrag til udarbejdelse eller fortolkning af såvel EU-retsakter som national lovgivning samt samarbejde med andre myndigheder og gennemførelse af konkrete analyser. Følgelig vil korte svarfrister af og til kunne påregnes. Den pågældende vil også samarbejde tæt med programsekretariaterne i de to andre projektgrupper og i et vist omfang lappe over med disse i opgaveløsningen.

For begge stillingers vedkommende gælder, at nogen rejseaktivitet, specielt til arbejdsgruppemøder og lignede i Bruxelles, må påregnes.

Arbejdet med implementering af Schengen-retsakterne er tværministerielt og indebærer såvel interne som eksterne samarbejdsrelationer.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand. jur., og erfaring inden for it, data og procesorienteret arbejde. Særligt for konsulentstillingen vil det være en fordel at have en juridisk baggrund, da mange opgaver indebærer analyser af juridiske problemstillinger i forhold til de forordninger, som er rammen for implementeringsarbejdet. Ligeledes er erfaring med sekretariatsarbejde en fordel.

Du bliver en del af et sekretariat, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en god forståelse for it-området og digitalisering
  • arbejder systematisk og struktureret og følger opgaverne til dørs
  • kan planlægge og dokumentere processer og gennemføre kontroller
  • har blik for det strategiske niveau og er løsnings- og handlingsorienteret
  • kommunikerer godt på skrift og i tale og mestrer at skabe stærke relationer både internt og eksternt

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • sekretariatsarbejde, herunder fremstilling af forskelligt præsentationsmateriale
  • internationalt udlændingearbejde

Endelig er det en forudsætning for begge stillinger, at du behersker engelsk flydende i såvel skrift som tale.

Din nye hverdag
Du bliver en del af teamet ”Område for databeskyttelse og særlige projekter”, som arbejder med informationssikkerhed og databeskyttelse, og som organisatorisk er stabsfunktion til direktionen. I området er vi ca. 10 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er ganske uformel.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt chefkonsulent Hans Peitersen på telefonnummer 35 30 86 30 eller på e-mail [email protected].

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. april 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0