Udlændingestyrelsen søger fagligt skarpe jurister med interesse for indkøb og udbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med – eller lyst til at prøve kræfter med - udbud af små og store kontrakter, kontraktstyring, indkøb til hele Udlændingestyrelsen og juridiske opgaver indenfor udbudsretten, entrepriseretten, erhvervslejeretten med mere. Så er du måske den nye kollega, vi leder efter i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Om stillingen
Som fuldmægtig eller konsulent i Kontoret for Økonomi og Indkvartering skal du indgå i Team Udbud og Indkøb. Teamet er nyoprettet og vil have det overordnede ansvar for kontrakter og indkøb i Udlændingestyrelsen.

Team Udbud og Indkøb dækker det udbudsretlige på en bred vifte af opgaver, lige fra store entrepriser på asylcentrene, kantinedrift, serviceaftaler og til de daglige indkøb af håndværkerydelser på asylcentrene. Teamet står også for administrationen af en række erhvervslejeaftaler samt enkelte retssager. Du vil have et tæt samarbejde med de relevante kontorer i Udlændingestyrelsen og med eksterne parter, blandt andet på asylcentrene.

Vi søger skarpe og gerne erfarne jurister til at opbygge, rådgive og understøtte opgaverne i teamet samt være sparringspartner for resten af Udlændingestyrelsen. Dine primære arbejdsopgaver omfatter juridiske vurderinger af forskellige indkøb samt at drive udbudsprocesser. Dit arbejde omfatter også udarbejdelse af kontrakter og kontraktstyring. Du vil også i et vist omfang skulle bidrage til at behandle sager om aktindsigt, besvarelse af borgerhenvendelser og folketingsspørgsmål.

Om dig
Du er jurist, der besidder stærke juridiske kompetencer. Du kan både lide at håndtere langsigtede opgaver, for eksempel større udbudsprocesser og mere kortsigtede opgaver, herunder gennemgang af en kontrakt eller rådgivning til kollegaer om en kontrakt eller et indkøb. Derudover kan du hurtigt vurdere en sag og fremhæve det relevante. Det en fordel, hvis du har interesse i at arbejde med forskellige retsområder såsom udbudsret, kontraktret, erhvervslejeret, byggelovgivning, entrepriseret, udlændingeret og forvaltningsret.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med de nævnte discipliner, men du skal have interesse for området og være indstillet på hurtigt at tilegne dig viden om området. Der vil være god mulighed for kursusaktivitet og udvikling af kompetencer.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du har masser af gå-på-mod og er god til at samarbejde på tværs og med eksterne parter.

Herudover leder vi efter en kollega, der:

  • arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • tager ansvar for dine opgaver og kan styre en proces
  • er i stand til hurtigt og selvstændigt at sætte dig ind i nye juridiske problemstillinger
  • er fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst
  • kan sætte fokus på det væsentlige og formulere dig korrekt og præcist

Din nye hverdag
Du skal arbejde i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Kontoret har udover de nævnte opgaver også ansvaret for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab. Herudover dækker kontoret økonomi i fohold til indkvartering af asylansøgere (asylcentrene) og det bygningsmæssige område i forhold til asylindkvartering.

I kontoret er vi engagerede i arbejdet, og vi lægger også stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Catrine Primdahl på telefonnummer 51 72 31 53 eller på e-mail [email protected].

Det bemærkes, at der vil blive foretaget en registermæssig undersøgelse af din person af Politiets Efterretningstjeneste med henblik på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Det er samtidig en forudsætning, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i uge 8.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. april 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0