Contract Manager til Center for IT og Digitalisering i kriminalforsorgen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sætte rammerne for vores kontraktstyring i Center for IT og Digitalisering og har du mod på at professionalisere området og fortsat sikre, at vores kontraktstyring sker effektivt?

Vi søger en dygtig og engageret Contract Manager, der brænder for sit fagområde. Så hvis du trives med råderum og beslutningskompetence, er du måske vores nye Contract Manager.

Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal videreudvikle en faglig stærk it-organisation, der i tæt dialog med kerneforretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed med over 4.000 medarbejdere.

Dine opgaver

Som Contract Manager skal du ind og bygge et nyt område op og udvikle vores rammer for kontraktstyring i centret. Du får ansvaret for at implementere styringsværktøjer og nye processer og fortsat sikre, at kontraktstyring sker effektivt og understøtter kerneforretningen og Center for IT og Digitalisering. Du bliver ansvarlig for at gennemføre udbud og SKI-tildelinger i tæt samarbejde med dine kolleger i centeret og vores Koncern Indkøb. Én af de første opgaver bliver at få fastlagt en model for en ensrettet og effektiv kontraktstyring, der understøtter centrets opgaver og sikrer en høj eksekveringskraft.

Dine opgaver er typiske contract management-opgaver med fokus på understøttelse af dine kolleger og kontrakt- og leverandørstyringen gennem vores brede portefølje af spændende og komplekse it-kontrakter med en kontraktvolumen på over 100 mio. kr. årligt. Du får ansvaret for den samlede contract-lifecycle-management og for at facilitere vores udbud sikkert i havn.

Vi søger en kollega, som er alsidig og kan lide en varieret opgaveportefølje, idet vi også har brug for bistand til at hjælpe os med en mindre opgave vedrørende SKI-tildelinger.

Hvem er du?

Du har erfaring inden for kontrakt- og leverandørstyring på it-området og gerne erfaring med offentlige it-udbud og anskaffelser på SKI-aftalerne. Vi forestiller os, at du har en baggrund som cand.jur, cand.merc.jur eller lignende og har arbejdet inden for området i 3-5 år.

Du vil få en bred kontaktflade med forskellige kolleger og ledelsen i kriminalforsorgen. Det er derfor afgørende, at du også er god til at opbygge og vedligeholde gode relationer med fokus på at skabe konkrete resultater.

Derudover forestiller vi os, at

  • du er selvstændig og arbejder struktureret med sans for detaljerne – og samtidig formår at bevare overblikket og tænke i helheder
  • det falder dig naturligt at tage ejerskab for dine opgaver, og du er vant til at følge op
  • du er udadvendt og opsøgende og god til at opbygge og pleje relationer
  • du er vant til at udarbejde notater, indstillinger, præsentationer mv. til et direktionsniveau
  • du forstår at navigere i en kompleks og politisk styret organisation og trives med, at tingene ofte forandrer sig

Om os

Stillingen er placeret i Strategi og Styring, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 75 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.

Vi tilbyder

Center for IT og Digitalisering har for nyligt gennemført en omlægning af vores organisation, og står nu overfor at udvikle it og digitaliseringen i kriminalforsorgen i tæt samarbejde med kerneforretningen.

Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter. Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden til, at vi i fælleskab når i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med indplacering som konsulent. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og senest den 1. maj 2020.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til Chefen for Strategi og Styring Anne Birgitte Bagge Barsballe på telefon 7255 9419.

Ansøgning

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest d. 13. marts 2020.

Vi forventer at afholde løbende ansættelsessamtaler.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe originalt eksamensbevis for den ansættelsesgivende uddannelse, sammen med identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Fredag den 13. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0