Jurist til udbud og kontraktstyring i Digitaliseringsstyrelsen - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at understøtte offentlig it-infrastruktur i topklasse? Så søger vi en ny kollega, der har lyst til at arbejde med juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau på tværs af Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen
Du bliver ansat i Digitaliseringsstyrelsens centrale Kontraktstyringsenhed, hvor vi i forvejen er otte kollegaer, som er placeret i et tværgående juridisk kompetencecenter.

Hos os vil du blive udfordret på at omsætte din juridiske erfaring til konkret rådgivning og holdbare løsninger, der lægger sporene for fremtidens digitale samfund. Du får en central rolle i at bistå hele styrelsen med opgaver inden for indkøb, udbud og kontraktstyring.

I hverdagen deltager du blandt andet i arbejdet med

  • planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af indkøb og udbud i samarbejde med projektledere eller som projektleder
  • rådgivning på tværs af styrelsen i forbindelse med indgåelse og udformning af kontrakter
  • rådgivning om kontraktstyring, herunder også udvikling af principper for brugen af styrelsens Contract Management-system.


Om dig
Vi er på udkig efter dig, der har en akademisk uddannelse (fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende). Det er en fordel, hvis du har 2-3 års erfaring med rådgivning om og udarbejdelse af it-kontrakter, både udviklings- og driftskontrakter samt den efterfølgende kontraktstyring. Vi er indstillet på at investere i din oplæring, hvis du er nyuddannet, og blot har lyst til og er fagligt nysgerrig på arbejdet med it-kontrakter og rådgivning om indkøb generelt. Endelig falder det dig naturligt at videndele med kollegaer og også selv opsøger sparring.

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • er metodisk og analytisk stærk
  • har erfaring med at levere gennemtænkte løsninger under tidspres uden at gå på kompromis med den faglige kvalitet
  • er kendt for at formidle din juridiske viden til kolleger og omdanne juraen til praktiske løsninger
  • er udadvendt og nysgerrig med overskud til smil og hjælp til dine kolleger.


Om os
Du bliver en del af Kontor for digitaliseringsret, hvor vi er 20 dygtige kollegaer, der understøtter styrelsens arbejde med bl.a. projekter som Digital Kørekort, MitID og andre fællesoffentlige digitale initiativer. Vi arbejder indgående med forvaltningsretlige opgaver, herunder lovfortolkning, høringer og aktindsigter, alle typer opgaver vedrørende udarbejdelse af lovforslag og administrative forskrifter, rådgivning om databeskyttelse samt om kontrakter og udbud.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Moderniseringsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende kontorchef Louise Markholt Sloth på tlf. 23 11 70 6823 11 70 6823117068 eller [email protected].

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med cv, eksamensbeviser og eventuelle bilag via knappen ”Søg her” senest mandag den 16. marts 2020.

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 12 og 2. samtaler i uge 13. Vi ser frem til at byde vores nye medarbejder velkommen den 1. maj 2020.

I Digitaliseringsstyrelsen opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Dette er et genopslag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Mandag den 16. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0