Fagligt stærke jurister til departementalt jurakontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ser du juridiske løsninger frem for begrænsninger? Kan du balancere en hverdag, hvor du både skal spille hurtigt ind i politiske processer og grave dig ned i tunge juridiske problemstillinger? Vil du være en del af et stærkt hold, der holder sammen? Så er et job i Jura måske noget for dig.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

De to stillinger i Jura
I Jura i departementet har vi ansvaret for den samlede juridiske rådgivning af ministeren og departementet. Vi rådgiver bredt om bl.a. statsret, forvaltningsret, databeskyttelsesret og EU-ret samt om vores egne regler på ministerområdet. Samtidig er vi ministeriets lovkontor, som har ansvaret for at udarbejde alle lovforslag på området. Behandling af aktindsigt, klager m.v. indgår også i vores arbejde.

Vi vægter en stærk juridisk faglighed og grundighed højt. Samtidig ser vi det som afgørende, at vi kan levere brugbare løsninger i en politisk verden, hvor tingene ændrer sig hurtigt.

Som en af de to nye jurister i kontoret bliver det en central opgave for dig, i samarbejde med kontorets andre jurister, at skrive og tilrettelægge processen for ministeriets lovforslag. Samtidig skal du bidrage til at holde et højt juridisk niveau på vores brede juridiske opgavefelt, med mulighed for at specialisere dig særligt inden for visse juridiske discipliner.

Du bliver en del af Jura med 10 kompetente jurister. Vi samarbejder bredt både i koncernen og med andre ministerier m.v. for at komme bedst muligt i mål med vores opgaver. Samtidig går vi meget op i at være et hold, som hjælper hinanden, og som insisterer på, at det skal være sjovt, også når tingene går hurtigt.

Er du vores nye kollega?
Vi lægger vægt på, at du er jurist, og at du:

  • Er god til at overskue komplicerede juridiske problemstillinger og forstår at finde den brugbare løsning
  • Sætter en ære i at levere et gennemarbejdet produkt og samtidig har fokus på deadlines
  • Løbende arbejder for at udvikle din faglighed, dine kompetencer og dit netværk

Derudover kan det være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, og:

  • Har erfaring med at skrive lovforslag og gennemføre lovprocesser frem til vedtagelsen i Folketinget
  • Har stærke kompetencer inden for et eller flere af vores kerneområder, f.eks. statsret, forvaltningsret, databeskyttelsesret eller EU-ret
  • Har viden om rollen som embedsmand, herunder bl.a. Kodex VII

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Afhængigt af kvalifikationer kan der være mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Langelund Klit på telefonnummer 7231 8041 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 17 og anden samtalerunde i uge 18. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores to styrelser. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, økonomi, it, HR og service.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0