Erfaren jurist med interesse for forvaltningsret og digitalisering af den offentlige se...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at understøtte den digitale udvikling af den offentlige sektor og sikre, at borgernes grundlæggende rettigheder går hånd i hånd med digitaliseringen? Og er du glad for at arbejde med juridiske udviklingsprojekter? Så søger vi en erfaren jurist, der kan medvirke løsningen af en række forvaltningsretlige opgaver samt understøtte den digitale udvikling.

Om stillingen
Du bliver del af det offentligretlige team i Digitaliseringsstyrelsens Kontor for digitaliseringsret, som består af ca. 10 medarbejdere. Halvdelen af os varetager opgaver inden for det forvaltningsretlige område, og den anden halvdel løser opgaver inden for det databeskyttelsesretlige område.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at bidrage til styrelsens arbejde med at understøtte et øget fokus på juridiske krav i forbindelse med udvikling af digitale løsninger hos landets myndigheder. Dette vil især ske gennem sekretariatsbetjening af det nyetablerede Advisory Board, som rådgiver styrelsen om de juridiske rammer vedrørende arbejdet med fællesoffentlig infrastruktur, herunder NemID og Digital Post. Derudover vil du skulle bidrage til en række konkrete juridiske opgaver - eksempelvis besvarelse af aktindsigter, lovfortolkning, implementering af ny lovgivning samt juridisk rådgivning og sparring.

Konkret vil du få ansvaret for at:

  • deltage i og drive analyser og udviklingsprojekter med juridiske, tværfaglige udfordringer
  • bidrage til nye strategier på Digitaliseringsstyrelsens område, fx næste fællesoffentlige digitaliseringsstrategi
  • varetage sekretariatsbetjeningen af Digitaliseringsstyrelsens Advisory Board
  • understøtte implementeringen af digitaliseringsklar lovgivning i styrelsens egne lovforslag
  • udvikle redskaber og vejledningsmateriale som kan bidrage til, at juridiske krav indtænkes fra start i offentlige digitaliseringsprojekter
  • skrive notater, beslutningsoplæg og præsentationer til vores direktion
  • bistå styrelsens kontorer med juridisk rådgivning og sparring.


Om dig
Du er cand.jur. med erfaring fra en offentlig myndighed eller politisk styret organisation. Vigtigst er det, at du interesserer dig både for det juridiske og for den digitale dagsorden og har lyst til et arbejde med ansvar og mening.

Vi leder efter dig, der har:

  • forståelse for beslutningsprocessen i en politisk styret organisation
  • indgående kendskab til forvaltningsretten
  • lyst til at arbejde med udviklingsprojekter om digitalisering
  • gode kommunikationsevner og lyst til et job med en bred kontaktflade
  • solid dømmekraft og kan arbejde selvstændigt
  • kendskab til lovteknik, men samtidig interesser dig for, hvordan vi i højere grad får juristen og it-medarbejderne til at tale sammen.

Samtidig skal du have lyst til at bidrage til et godt kollegaskab – fagligt såvel som socialt.

Om os
I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling.

I Kontor for digitaliseringsret beskæftiger vi os med en række forskellige juridiske opgaver inden for udbudsret, databeskyttelse og forvaltningsret. Vi er ca. 20 medarbejdere, som er fordelt på to teams. Det ene team er kontraktsenheden, som arbejder med udbud og kontrakter. Det andet team er offentligretsenheden, hvor arbejdet spænder over en bred vifte af opgaver inden for forvaltnings- og offentligret, udvikling og databeskyttelse.

Kontoret ledes af en kontorchef, og derudover er der en koordinator i kontratksenheden og en teamleder med personaleansvar i offentligretsenheden. Vi har alle en juridisk baggrund, så der er et stærkt fagligt miljø i kontoret og gode muligheder for faglig sparring. Derudover er der et godt socialt sammenhold i kontoret og på tværs af styrelsen, og der er ofte mulighed for at deltage i sociale aktiviteter ved siden af arbejdet.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende teamleder Pernille Døssing på telefon: 5148 9157 eller mail: [email protected].

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via ”Søg her”-knappen senest onsdag den 10. juni 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og håber at kunne byde dig velkommen i kontoret senest den 1. september 2020.

I Digitaliseringsstyrelsen opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Onsdag den 10. juni 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0