Studentermedhjælper med fokus på digitalisering og ESDH samt undervisning til Center fo...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Har du lyst til at blive en del af en it-organisation i en samfundsbærende institution med mere end 4.000 medarbejdere? Vil du være med til at sikre, at vi udnytter vores systemer effektivt og optimerer vores arbejdsgange? Har du lyst til at undervise Kriminalforsorgens brugere i ESDH, og har du en operationel tilgang til dit arbejde? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye studentermedhjælper i Udvikling og Forvaltning, der er en del af Center for IT og Digitalisering.

Dine opgaver
Der er netop vedtaget en ny it- og digitaliseringsstrategi for Kriminalforsorgen, hvor en central målsætning er, at eksisterende it-løsninger og -systemer skal benyttes bedre. Det skal udmønte sig i en fokuseret indsats på at bruge vores nuværende ESDH-løsning Workzone bedre. Som studentermedhjælper vil du komme til at spille en central rolle i denne indsats, og du vil blandt andet få ansvaret for:

  • at forestå undervisning i brug af Kriminalforsorgens ESDH-system Workzone for mindre grupper af brugere,
  • at bidrage til udarbejdelse af undervisningsmateriale,
  • at planlægning og praktik i forbindelse med diverse møder, seminarer, kurser osv., og
  • bistå i Udvikling og Forvaltning med diverse ad hoc opgaver

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er ved at færdiggøre din bachelor eller professionsbachelor, eller er i gang med din kandidatgrad på en akademisk uddannelse. Din uddannelsesretning kan være mangeartet, men det er vigtigt, at du har mod på at møde vores brugere i en undervisningssituation med dig ved roret, og at du har flair for struktur og kan lide at formidle. Det er derfor også en fordel, hvis du har erfaring med undervisning, men det er ikke et krav. Herudover forestiller vi os, at:

  • Du har eventuelt forudgående kendskab til ESDH-systemer og gerne Workzone
  • Du har flair for it, og du evner hurtigt at sætte dig ind i arbejdsgange og processer
  • Du har analytisk sans og er vant til at arbejde systematisk og struktureret
  • Du er stærk til at kommunikere både skriftligt og mundligt, da din rolle kræver, at du er god til at formidle budskaber klart og tydeligt
  • Du har lyst til at løse opgaver i et uformelt og til tider hektisk miljø, hvor der kan være mange opgaver på samme tid
  • Du er udadvendt, positiv og indstillet på at samarbejde på tværs af organisationen og i forhold til eksterne parter

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job i en spændende og ambitiøs organisation med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.

Center for IT og Digitalisering har for nyligt gennemført en omlægning af sin organisation og står nu overfor at styrke it og digitaliseringen i Kriminalforsorgen.

Du vil referere til en enhedsleder, men vil i dagligdagen arbejde tæt sammen med systemforvalterne, og du vil derigennem opnå indgående kendskab til vores ESDH-system Workzone. Som studentermedhjælper får du en afvekslende arbejdsdag i et arbejdsmiljø præget af en behagelig omgangstone og engagerede kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere som studerende. Den gennemsnitlige arbejdstid vil være 15 timer ugentligt. Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder mv. og forventer samtidig, at du er villig til at yde en ekstra indsats i de perioder, hvor vi har særlig travlt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Da Kriminalforsorgen er til stede på tværs af landet, skal du være indstillet på, at rejseaktivitet i Danmark kan forekomme.

Om os
Vi tilbyder et spændende job i en unik organisation, der er i rivende udvikling. Kriminalforsorgen driver de danske fængsler og arresthuse, fører tilsyn med dømte uden for fængslerne, fuldbyrder straf og medvirker til at begrænse kriminalitet. I tæt dialog med den resterende organisation arbejder vi i Center for IT og Digitalisering for at sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed.

Stillingen er placeret i Udvikling og Forvaltning, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 75 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Udvikling og Forvaltning består af en fagchef, 2 enhedsledere, 17 medarbejdere og 2 studentermedhjælpere. Enhedens opgaver er bl.a. at videreudvikle, forvalte og fagligt supportere Kriminalforsorgens it-systemer.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 6. juli 2020.

Vi indkalder løbende til samtale og forventer at afvikle de sidste samtaler i uge 29.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til enhedsleder Janus Andersen på telefon 72 55 94 47.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Mandag den 06. juli 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0