Ambitiøs fuldmægtig til regnskabsenhed i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at arbejde med statsligt regnskab? Vil du være med til at sikre en pålidelig regnskabsaflæggelse for en statslig styrelse, og har du gode ideer til, hvordan vi kan gøre vores processer endnu mere effektive og digitale, så vi kan levere regnskabsdata af højeste kvalitet? Så har vi en spændende stilling til regnskabsopgaver i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Regnskabsenheden er en af tre enheder i kontoret for Økonomistyring og Tilskudsadministration, hvor vi er i alt 38 medarbejdere. Kontoret er organisatorisk placeret i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS). Regnskabsenheden fungerer som regnskabscenter for styrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet samt for Studievalg Danmark. Vores kerneopgave er at sikre en pålidelig regnskabsaflæggelse, og vi stræber efter at forbedre vores styring, og på at gøre vores processer mere effektive og digitale, så vi kan levere regnskabsdata på et højt niveau.

Du kommer til at indgå i en regnskabsenhed med 14 dedikerede kollegaer til arbejdet med controlling, afstemninger, periode- og årsregnskaber, projektregnskaber, årsrapporter, betjening af Rigsrevisionen og EU-revisorer mv. Hvis du har erfaring med it og anlæg er det er fordel, da styrelsen har ansvar for store it-systemer og investeringer. Du vil derudover skulle samarbejde med Statens Administration (SAM) samt bidrage til budget- og udgiftsopfølgninger. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med de to øvrige enheder i kontoret (økonomi og tilskudsadministration), fagkontorerne i styrelsen, Studievalg Danmark og departementet.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund som f.eks. cand.merc.aud. eller HD i regnskab. Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, og vi forestiller os, at du:

  • har kendskab til statsligt regnskab
  • har stærke regnskabsfaglige og analytiske kompetencer
  • gerne har erfaring med systemerne IndFak, Navision og SKS
  • er nysgerrig og tænker i nye løsninger, som kan udvikle vores regnskabsaflæggelse
  • gerne vil udvikle dig og opbygge kompetencer inden for procesoptimering
  • har mod på et udfordrende job, hvor der ofte skal løses flere opgaver på samme tid
  • er proaktiv, initiativrig og god til at skabe samarbejdsrelationer på tværs af faggrupper
  • er åben, har et godt humør og en positiv tilgang.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Indplacering vil som udgangspunkt ske som AC-fuldmægtig. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Fra den 1. oktober 2020 træder en ny organisationsændring i Uddannelses- og Forskningsministeriet i kraft. Departementet vil herefter bestå af fem tværgående centre. Derudover vil de to nuværende styrelser – Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og Styrelsen for Forskning og Uddannelse – blive samlet i én ny styrelse, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Denne vil bestå af fire faglige hovedområder. Du kan læse mere om det på www.ufm.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef og enhedsleder Anette Sørup (telefon 7231 7804 eller e-mail [email protected]) eller fg. kontorchef Stina Nordsborg (telefon 7231 8222 eller e-mail [email protected]).

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 45, og anden samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 46. I forbindelse med første samtalerunde kan det forventes, at der vil være en faglig test. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres der en personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0