Skarp fuldmægtig søges til spændende økonomiopgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med de videregående uddannelsesinstitutioners økonomi? Vil du deltage i det økonomiske tilsyn med institutionerne? Har du flair for tal og blik for detaljen? Så har vi en spændende stilling som fuldmægtig i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Kontor for Institutionsøkonomi.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Du ansættes i Kontoret for Institutionsøkonomi, hvor vi har ansvaret for opgaverne vedrørende økonomien for de videregående uddannelsesinstitutioner. Kontoret står for budgetteringen og udbetalingen af driftstilskud til uddannelses- og forskningsaktiviteter på de videregående uddannelsesinstitutioner samt for udgifter til Statens Uddannelsesstøtte. Vi administrerer et finanslovsbudget på ca. 50 mia. kr. årligt. Kontoret varetager også opgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioners økonomiske rapportering, revision og økonomistyring, herunder opgaver i relation til implementering af en fælles kontoplan på de videregående uddannelsesinstitutioner. Vi varetager herudover opgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioners bygningsforvaltning og øvrige investeringer, herunder forberedelse af aktstykker til Folketingets Finansudvalg.

Stillingen vedrører primært opgaver i relation til institutionernes regnskabsaflæggelse, revision og økonomistyring. I samarbejde med dine kolleger omfatter dine opgaver bl.a. styrelsens økonomiske tilsyn og løbende dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner – universiteter, professionshøjskoler, erhvervsakademier m.fl. - vedrørende bl.a. de statslige regler på økonomiområdet og analyser af den enkelte institutions økonomi og forvaltning. Hertil kommer opgaver vedrørende institutionernes bygningsforvaltning og øvrige investeringer. Opgaverne løses i et tæt teamsamarbejde, hvor du både vil få ansvar for dine egne opgaver og indgå i tværgående opgaver.

Dine opgaver omfatter direktions- og ministerbetjening. Opgaverne indebærer en stor kontaktflade til kolleger og øvrige kontorer såvel internt i styrelsen som i ministeriets departement. Herudover har kontoret tæt kontakt med de videregående uddannelsesinstitutioner – universiteter, professionshøjskoler, erhvervsakademier m.fl. – og eksterne interessenter.

Du kan læse mere om ministeriet, styrelsen og kontoret på www.ufm.dk.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant samfundsvidenskabelig eller økonomisk akademisk uddannelse, eksempelvis cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm., cand.merc., eller tilsvarende, og har gerne erfaring fra de videregående uddannelsesinstitutioner eller en politisk styret organisation. Du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet og har mod på en stejl læringskurve.

Vi forestiller os, at du:

  • Er analytisk stærk og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye områder og problemstillinger
  • Interesserer dig for samfundsøkonomiske forhold, herunder uddannelsesområdet
  • Gerne har kendskab til de statslige regler på økonomiområdet
  • Har gode formuleringsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • Har gode samarbejdsevner og politisk forståelse
  • Har mod på en bred kontaktflade til institutionerne under ministeriet.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er en forudsætning for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingen er som fuldmægtig. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Nicolai Ebsen på tlf. 7231 7844 eller e-mail [email protected] eller souschef Anders Christian Lauger på tlf. 72 31 85 77, e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 5 og anden samtalerunde afholdes i uge 6. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0